Hemma.


Kom hem från sjukhuset vid 5 någon gång. Så jag var där i ca 2 timmar ungefär, blev inte så länge som jag trott, vilket var väldigt skönt! När de skulle göra själva ingreppet så fick jag nått medel i mig så jag skulle bli lite lullig och inte känna något, så jag började skratta där inne. Jag hade tydligen pratat om massa saker, men det kommer jag inte ihåg riktigt, haha! Det lite halft äckliga var att jag var tvungen att byta kläder till sjukhuskläder, känner mig så extremt sjuk med sådana på, haha.
När vi kom hem beställde vi en kebab med bröd som jag kastade i mig, jag blev tyvärr inte mätt på den så jag är fortfarande jätte hungrig. Men jag ska ta mig en smörgås strax. Har även prov i ekonomi imorgon så jag måste ligga i med pluggandet, vi hörs!
Här får ni gårdagens facelook!


Ledig.


Idag är jag ledig från skolan pga att jag ska till sjukhuset vid 2. Varför jag är ledig är för att jag äter massa medel så jag typ spyr och så, inte så mysigt om jag säger så. Så det blir för mig idag att städa på rummet, plugga och lite sådant. Kommer även ligga inne på sjukhuset några timmar efter för att se så jag inte får en alergisk reaktion av det dom har gjort.
Får inte äta någe heller, bara dricka vättska. Ska dricka 1 liter i timman, usch! Igår åt jag bara 3 orostade smörgåsar och ett ägg, så fatta om jag är hungrig, och jag får heller inte äta idag så jag mår verkligen piss om jag säger så!
Här får ni en bild på mitt otroligt stökiga skrivbord, så det är bara att ta itu med det nu!


En liten extra detalj.


När jag var på stan med mamma igår hittade jag en liknande "tossel" eller vad det nu heter, haha! Den hade kostat 49kr och nu bara 10kr! Så jag köpte 2 stycken för jag tänkte man kan göra ngt kul med dom, ha på nyckelknippan och även på väskan och så. Så det är vad jag har gjort, klämt fast en på väskan. Det blir en extra touch på det hela vilket jag tycker är väldigt snyggt!
Ser inte alls snyggt ut på bild, men det är snyggt i verkligheten, jag lovar :D
FÖRE:

EFTER:

E

Första advent♥


Härligt, snart jul! Får hoppas det hinner bli lite kallt och snö innan dess så man verkligen får en vit jul, det alla vill ha (förutom min pappa). Känner att jag riktigt längtar till allt bak, alla paketinslagningr, allt pynt, allt! Adventssakerna uppe och julen är välkommen hit♥
Tänkte nu gå och ta mig ett glas glögg, MUMS!


Rosa & glitter!


Då är det andra gången jag målar naglarna för idag. Blev inte bra första gången så jag tog bort det och satte på detta istället, fast vi får se hur länge detta får sitta på. Åker nog bort ganska fort om jag får bestämma, haha!


TAMPONS FOR FREE!


Fått hem första paket med tamponger från tampons for free nu. För att få hem dessa tamponger måste man bli medlem där och även bara kryssa i några blankäter på sidan, så värt det! När man gör dessa blankäter kan man även vinna priser, vilket jag inte har gjort än men, haha! Så gå med ni med :)
Klicka HÄR för att komma dit.




SÖNDAG.


Då är det söndag igen, jag förstår verkligen inte vart alla veckor tar vägen. Det är ju typ bara 1 månad kvar till jul också, herregud!
Idag ska jag och mamma åka in till stan, det är ju julkyltning. Tyvärr så är det inte roligt väder är det ute kan jag säga, det är regnit och blåsigt, blää!
Igårkväll spenderade jag min kväll hos lotta även amanda och emelie var där. Vi skulle fira lotta som har fyllt år, grattis igen lillen, nu är även DU också stor så välkommen in i gänget!♥
Här får ni några bilder från igår♥



Dagens outfit.


Suddig bild? Jag vet. Ska få en ny kamera snart!


Nya nagellacket!


Älskar det♥

Depend, nummer 222.



2 nya små saker!


Dagen idag började med att jag skulle till skolsköterskan vid 9. Sedan rullade dagen på snabbt! Slutade 12 idag, pga utvecklingssamtal. Så jag, amanda, nikkie och emelie gick på stan för att köpa lite pressenter och så. Då hittade jag (såklart) ett nagelack som är huur fint som helst! (ska visa er det på sen!). Sedan hittade emelie ett jätte snyggt armband som både hon och jag köpte. Amanda har även ett sådant sen innan, haha.
Nu är jag hemma och ska sätta på ett avsnitt solsidan, är så sjukt trött och har ont i huvet! Ikväll blir det även att sätta upp advents saker, MYS! ♥
Armband, HM- 10 kr!

Nagelack, lindex- 13kr!
(nummer 222)


Inlägg efter en varm dusch.


Har kommit hem efter ett jobbigt pass på dansen. Nu sitter jag här i myskläder och är nyduchad, känslan är obeskrivlig!
Förlåt om jag bloggar dåligt. Men det är mycket i skolan nu och jag måste prioritera! Jobbigt, men måste!
Idag hade jag bla juridik prov som jag tror gick ganska bra! Sedan har dagen rullat på väldigt bra måste jag säga.
Ska snart se på värsta pojkväns akademin. Det äger så stort, bästa programmet på länge kan jag säga! Känner att jag använder mycket ( ! ), haha. Men men.
Nu ska jag bara softa, ha det bäst♥
Här får ni en varm liten bebis emilia, hahah!

"Insuddning av nagellack".


Idag har jag målat naglarna på ett sätt jag aldrig har gjort förut. Jag har "suddat in" olika färger i nageln så att det blir som en liten lätt skuggning.
Sett många videos på youtube och det är så snyggt! Och idag kände jag för att det skulle vara min tur att göra det! Så det blev inte så bra denna gång eftersom det var första gången jag gjort detta.
Jag har annvänt 4 olika nagelack..
(P.s. Jag har nummrerat dom i vilken ordning jag la dom på nageln också!)

1. Depend, nr 223.
2. Hms egna, deep sea.
3. Hms egna, blue my mind.
4. Isadora, nr 702 blue jeans.

Har inte tagit bort lacket som blivit utanför nageln än, ska gå och ducha nu så då försvinner det! :)

2 olika concelers, (+) och (-).


Tänkte visa er 2 olika concelers jag använder och ge några (+) och (-) till produkterna.
1. Garniers Anti- dark circels som är till för att täcka mörka ringar under ögonen. Kostar 90kr på hm.
2. Viva la divas, 3 in one, eyes & spots conceler. Till för att täcka det mästa i annsiktet. Kostar runt 95kr, den finns där de säljer viva la diva produkter, tex på lindex, åhlens mm.
Men du måste även ha en conceler borste till viva la diva concelern, dom kostar runt 80kr på kicks och åhlens. (kan finnas billigare någon annan stans)

Garnier Anti-dark circels (+).
• Den är lätt att aplicera, det går också väldigt fort!
• Den täcker bra, man får en normal hudton.
• Den skyddar mot UV strålningar.
• Om man vill täcka mer, tex på en finne. Då kan ta lite av produkten på handen och ta med fingern på det partiet man vill täcka mera på.
• Man behöver inte ta med något annat jocks som tex en concelerborste.

Garnier Anti-dark circels (-).
• När den har tagit slut kan jag tänka mig att man inte kommer få ut det sista ur den, det kommer lägga sig på sidorna och man kommer inte få ut någonting.
• Finns inte att köpa överallt.
Det finns faktist inte så mycket minus på denna produkt. Älskar den verkligen!


Viva la divas conceler (+).

• Det är olika färger i den så man kan blanda ut det och få sin egen huton.
• Den finns även för dom som har mörkare hudton.
• Den tar aldrig slut.
• Den täcker bra.
• Finns att köpa nästan överallt.

Viva la divas conceler (-).

• Det tar lång tid att applicera.
• Man måste dra på en conceler borste hela tiden. Den behöver du även tvätta väldigt ofta för att det inte ska bli bakterier i den.
• Den håller sig inte hela dagen, utan den blir kletig efter ett tag och sedan åker bort.


Dagens facelook.


Sitter nu och tittar på solsidan i min lilla ensamhet. Börjar 13.45 idag, vilket är väldigt skönt! Så denna morgon har jag tagit en lång varm dusch och gjort mig iordning och även packat allt som ska hem till pappa.
Tänkte ta bussen vid 1 någon gång för jag ska in på hm innan. Puss, så hörs vi♥


Snygg, snabb, enkel frisyr.


Denna dag har faktist gått ganska fort, slutade vid 4 så att det har varit en lång dag ändå. Tyvärr så blir det inte mindre plugg för att man kommer hem. Det ända jag gjort sen jag kom hem är att plugga juridik och även ätit lite mat. Så nu sätter jag på ett avsnitt av livet enligt rosa, haha!
Här får ni en frisyr jag börjat med nu som jag faktist diggar. Sätter bara upp håret i en hårklämma och plattar ner luggen. Detta är en bra frisyr att göra när man har en dålig hårdag, precis som jag hade idag.


Förlåt!


Förlåt för att jag har bloggat dåligt på sista tiden. Men jag har mycket plugg och jag mår inte så speciellt bra. Är på vårdcentralen och gör massa prover och nu skickar dom mig vidare till sjukhuset och där ska jag göra massa koller och rönkas. Så förlåt att jag inte har orkat blogga, men jag lovar att det ska bli bättre(snart).
Idag har jag haft utvecklingssamtal, det gick väldigt bra och snabbt, haha! När jag kom hem kom melvin hit och vi låg bara i soffan och tittade på tv och vi ladade mat.
Nu ska jag göra ingenting, inte enns måla naglarna, haha! Men jag har verkligen inte någon ork i kroppen, är så otroligt trött och jag har ont i huvudet hela tiden. Så ni får ha det så bra(bättre än mig)så hörs vi snart, PUSS♥
Här får ni en bild från i sommras som togs i västkusten, haha!


Emilia dagen♥


Idag har jag namnsdag, Emilia. Köpt en pressent till mig som sedan mamma betalade som hon skulle ge mig idag. Men imorse så glömde hon min namnsdag så jag fick pressenten nu istället. Det är en ögonskuggspalett med 88st olika färger och den kommer från märket pashion. Eftersom jag köpte den så vet jag att den kommer från lindex och kosta 199kr, haha. Den är hur bra som helst och den är sjukt piggmenterad, vilket är bra!♥


Bra budget shampoo & balsam!


Har använt detta shampoo och balsam från gliss i ca 1-2 veckor nu. Köpte det på ica för 20 kr styck eller något, kommer inte riktigt ihåg.
Efter jag har tagit en dusch med dessa produkter så blir mitt hår helt underbart silkeslent och lätt att utreda. Det ska hjälpa mot frissigt hår som jag kan ha ibland, vilket den hjälper mot! Jag har även slitet hår och med dessa produkter så känns håret helt friskt och starkt!
Gliss har jag använt mycket när jag var mindre, då man inte brydde sig så mycket om håret och vilka produkter man använde. Man tog lixom bara det som fanns.
Står det på ett Gliss shampoo eller balsam så märker inte jag det som står att det ska hjälpa mot, tex slitna toppar. Det hjälper inte ett skit. Men detta gliss shampoo och balsam håller vad den lovar! Så nästa gång du ska köpa shampoo eller balsam, pröva detta!


2 nya grejer.


Åkte från melvin vid 12 tiden någon gång. Efter det åkte jag och mamma och köpte en fars dags pressent till pappa, så svårt att köpa saker åt killar! Sedan åkte vi även till mormors och morfars grav och tänte lite ljus.
Nu är jag hemma och försöker få tag på pappa så jag kan åka hem till honom och ge hans pressent, men han svarar ju aldrig!
Tänkte visa 2 nya grejer jag har köpt under vackan♥
Sminkborste, annes-89kr.

Sminkväska, rusta-59kr.


Bilder från dansen.


Underbara tjejer detta♥


Lördag.


Idag har jag dansat på ccc, jätte kul verkligen! Var någon "unna dig själv" mässa där. Så man gick runt och fick lite godis och prover på olika skönhets produkter.(bilder kommer senare).
Ikväll ska jag åka till melvin, ska bli skönt att träffa honom igen♥
Nu sitter jag och tittar på eva& adam, var så otrolgt längesen, haha! ♥
Här kommer en bild från igår♥

FREDAG!


Härligt, äntligen helg igen, veckan har gått så otroligt fort! Klockan 18.00 kommer linn, ebba, clara, lotta och amanda hit och vi ska äta lite fredags mys och så. Vi har inte träffats på länge så vi behöver nog prata av oss lite!
Så det kommer nog inte bli nått mer bloggande för idag, kanske, om jag hinner. Annars får ni ha en bra fredag♥

Dagens outfit och dagens facelook.


Första, dagens outfit!


Jacka-Bikbok, Linne- HM, Jeans- gina tricot.


Jäkligt gott men inte så nyttigt..


Varit hemma en stund nu, så skönt att vara hemma! Fast sista lektionen idag var ekonomi och jag hade så himla roligt! Jag och amanda bara skrattade och skrattade! Var skönt att skratta av sig lite må jag säga.
Ett + till imorgon är att vi har instäld NO så vi börjar 13.45, man behöver inte gå på den lektionen som är efter. Men jag är så duktig så jag ska gå på den ändå, haha! Fast bara om man har gott sällskap förstås.
Nu måste jag faktist städa lite granna för städaren kommer imorgon för jag kommer inte orka inte imorgon.

Suttit och tuggat i mig en banan med choklad, så underbart gott!


5 saker ni inte visste om mig..


1. Jag har genomgått 2 operationer.
2. Jag har ganska små fötter, storlek 36.
3. När jag var 7år var jag med om en bilolycka, vi krockade med en älg.
4. Jag älskar att höra när folk säger mitt namn.
5. Jag blir irriterad av att höra på folk som pratar sakta!



En toppen onsdag!


Skoldagen idag har faktist gått väldigt fort. Haft en väldigt rolig dag, bara skrattat o skrattat och åter igen skrattat.
Efter skolan mötte jag upp melvin på torget. Sedan åkte vi hem till honom, där jag har spenderat hela eftermiddagen. Jag och melvin hade 2 år i måndags, tänk vad tiden går fort! Tyvärr så träffades vi inte då men vi myste lite idag och ska vi kanske gå på bio i helgen, vi får se. Men min söta pojkvän gav mig ett jätte fint silver armband(har velat ha det jätte länge och det visste han om). Jag älskar dig melvin min♥


Ett bra naturligt nagellack!


Målade mina naglar i detta nagellacket från MNY förut. Köpte detta förra veckan någon gång och jag var så sugen på att pröva det!
I sommras målade jag mina naglar i gult nagellack och det förstörde mina naglar totalt! Fick jätte gula naglar. Men nu har nageln växt så mycket så utväxten är snart borta. Bara en lten bit kvar längst ut nu.
Har börjat tycka att det är väldigt fint med naturliga naglar och jag vill inte ha något nagellack på. Så då är detta MNY nagellacket perfekt! Den täcker det gula och naglarna ser perfekt fina och naturliga ut. Sedan så stärker även detta nagellacket nageln, ni kan även se att det står nail care. Så tummen UPP! ♥


Smyckad.


Målade naglarna igår med en svart färg från märket claudia, det man kan köpa på gekås(ullared). Det är en jätte bra täckande färg som torkar fort, vilket jag gillar!
Under hela lovet och halva veckan innan hade jag inte något nagellack alls. Det är den längsta tiden utan nagellack på flera år. Känndes som om mina naglar behövde vila lite från alla lack och nagellack removers! Men igår fick dom tillbaka den efterlängtade "lystern". För att inte få den "tråkiga" vardagliga locken så satte jag på ett litet klistermärke för att få fram dom lite♥ 

 


Börjar bra!


Första dagen i skolan efter lovet avklarad, känns väll sådär måste jag säga. Har varit hur trött som helst och jag har haft en jädrans huvudvärk! Och mindre plugg blir det inte för att man kommer hem. Måste plugga till matte provet som jag har imorgon, så vi får se hur det går.
Här får ni bloggens första haul video. Spelade in den under veckan så den är lite "gammal" nu♥


Mårbacka


Igår var jag med mamma och jan i Mårbacka på julmarknad. Jag vet, visst är det tidigt! Men den är alltid så tidig där, varje år. Den marknaden är så mysig och man får den första julkänslan. Tyvärr så var det ju ingen snö på marken utan det var lera, haha.
Dessa två grejer fick jag med mig hem.
Tenn halsband, 130kr.

Ansiktskräm från Biologica, 135kr.

 


Äntligen!


Min fina vän Amanda har hjälpt mig med designen till denna blogg, tack så mycket vännen♥ Utan henne hade det inte blivit någon blogg. För jag förstår verkligen inte blogg.se. Men nu tror jag att "poletten" börjar trilla ner lite, äntligen.
Känner mig lite nervös för att blogga här, känns som om jag kommer sabba allt så att det typ blir fult eller något sånt. Jag ska försäka lägga ner mig mycket mer här än jag gjorde på devote, så vi får se hur det går, haha. Vi hörs♥