HAUL VIDEO!


Nu får ni se allt jag köpte i ullared igår! :D


ULLARED NÄSTA!


Nu är jag klar för ullared. Ska åka snart. Mår inte så jätte bra tyvärr, snorig, huvudvärk och kanske lite illamående (har inte bestämmt mig än, haha).
Imorgon spelar jag in en haul på allt jag köpt! Vet dock inte när den kommer ut här på bloggen. Men ni får hålla utkik ;)  Nej nu måste jag börja röra på mig. Ni får ha en toppen dag så KANSKE vi även hörs ikväll♥

Så snygg är jag, hahaha!


Åh, jag vill ha!



Usch och blää!


Fan, jag är sjuk. Har ont i huvudet, har ont i halsen och är as snorig, som en liten unge! Spenterat min dag hos farmor. Åt mat, bakat och lite sådant man gör hos sin farmor.
Imorgon åker jag till ullared, klockan 05.45, då går bussen. Och måtte jag bli frisk tills dess! Orkar inte vara sjuk.. MenMen, det går inte att göra så mycket åt. Får leva på ipren imorgon helt enkelt!
Nej, nu ska jag friskna till lite granna(på något sätt). Så vi hörs♥
Här får ni en bild från i sommras på kära gekås♥

Ute på hal is.


Orkade inte riktigt blogga igå. Var på begravning i sunne, min mormors syster har dött. Hon var född 1922 så hon skulle bli ca 90 år... R.I.P!

Idag har jag varit på sjön med mamma och min moster, vi pimplade. Fick inte en ända firre, mamma och moster fick ca 5 var. Men jag får ALDRIG någon fisk, buhuu :(. Har faktist fått lite färg i ansiktet idag. Det var så himla fint väder på sjön, jättehärligt!
Nu blir det för mig att lägga mig och titta på tribe och mysa♥



Gott eller inte?


Nu blir det tribe och det godaste godis med en liten kaffegrej.

Min kompis amanda har köpt sådana "drinkar" i skolan och då har jag fått smaka, då var det verkligen jätte gott! Men när man har en egen stor, nja då är det inte så jätte gott. Är inte van kaffe och tycker inte att det är nå gott. Men den är okej! :)


Dagens första våriga outfit.


Igår var det verkligen så fint väder och varmt, en riktg vårkännsla var det! Så jag tog på mig en riktig vårig outfit idag. Dock var det inte lika varmt som igår. Men jag tog ändå min skinnjackan och min väst!

tröja - gina tricot, linne - gina tricot, jeans - cubus


Ljusblåa jeans är riktigt vårit!

Pysslar om naglarna.


Jag vet, egentligen borde jag inte sitta här och titta på tribe och fixa mina naglar. Borde egentligen sitta och plugga till mitt juridikprov som jag har imorgon. Men jag har verkligen ingen lust! Jag har läst kapitllen några gånger andra kvällar. Så jag tänkte bara läsa igenom det lite senare ikväll en gång till. Usch det är så svårt med juridik! Hörs♥



Dagens lite smått moa lignell outfit.


Idag körde jag på en liten smått moa lignell outfit. Har en liknande röd tröja som hon har(om man ser modellen) och svarta byxor, haha! :D

om man har liiiite fantasi så kan det vara en moa lignell outfit nästan(man får se i det stora hela), haha!

tröja - åhlens, jeans - ginatricot, tröja (under) - gina tricot


Mitt schampoo och balsam för tillfället.


Tänkte nu visa er vad jag använder för shampoo och balsam för tillfället. Jag bytte ganska nyss från SYOSS till Dove "intensive repair". Efter första tvätten med Doves shampoo och balsam var håret helt underbart mjukt och lent. Men nu efter några andra tvättar så är jag lite osäker. Visst, håret blir lätt att utreda, men det blir inte så jätte lent längre, jätte konstigt!
Jag har hört mycket bra om dessa så jag ska hålla i och fortsätta. Har även hört att desas hårinpackning är bra, har inte den dock. Men jag tror på dessa, reklamen får mig att tro på det också, haha! ♥

Finns på alla mataffärer och lite var och stans för ca 25kr!



Ställer frågan till er nu, ska jag bli blondare?


Har köpt färg till att bli blondare. Men jag är inte riktigt säker på om jag ska göra det. Visst, det är ju snyggt men det för med sig några nackdelar till att färga håret. Det sliter på håret och det blir utväxt!
Har nu inte köpt riktig bleknings färg. Utan en mildare, som har bara färg. Det är inte så skonsamt som toning och inte så starkt som blekningsfärg, det är någe där emellan! När det är riktig blekningsfärg tar det bort alla dina egna piggment i håret, och det sliter starkt på håret! Det ska inte denna färg göra riktigt lika mycket, men man vet ju inte alltid till 100%...  Vad tycker ni? Ska jag färga det eller vänta lite? :)

Min hårfärg ligger runt pilen jag satte ut, har slingor i mitt hår så det är svårt att säga exakt!


dagens outfiiit!


tröja - gina tricot, kofta - bikbok, tights - hm

Höst färger.


Målade naglarna idag i en höst färg faktist. Blev mörkt, lite haloween aktigt! Det blev ganska okej. Har dock redan kommit på vad jag ska måla för färg nästa gång, hihi!

IsaDora: Nr 631, grape jam     Claudia: just black


Igår kväll.


Var med de flästa tjejerna hos yasmin igår kväll. Var jätte kul verkligen! Vi åt gott och pratade i massor. Tack för en bra kväll tjejor!♥


 




Dagens outfit.


linne - hm, jeans - gina tricot, kavaj - bikbok


Cute♥



Målade ändå, hihi.


Orkade inte vänta till imorgon att måla naglarna. Bestämde mig själv för att jag skulle ha vitt. Tycker det blev as snyggt! Det är så fräscht att ha vitt på naglarna! Och seciellt när detta lacket har lite vit skimrig metalic färg i sig så blir det ännu bättre! :)♥

Vet inte riktigt vad jag gjorde när jag målade dom, kom jätte mycket utanför! Så det ska jag ta bort nu.

2 snygga nagellack = beslutsångest!


Har alltid sån beslutsångest när jag ska måla naglarna. Hittar ingenting av mina 50 lack. Men jag ska snart till ullared så då får jag packa på mig några snygga!
Denna gång står det mellan dessa två nagellack, vet verkligen inte vem jag ska välja. Ska måla dem imorgon. Kan ni hjälpa mig? Vem ska jag välja? :)

Den vita har lite skimmer i sig!   Den andra färgen är vanlig ren färg, lite mörk lila rosa blandning.


Dagens FULA, GROTESKA outfit!!!


Hade på mig detta nedan idag. Det var så sjukt fult. Mådde verkligen dåligt över det. Använder aldrig denna tröja, känner mig så obekväm i den, haha!
tröja - gina tricot, jeans - bikbok, linne . gina tricot

Alla♥dag


Haft ekonomi prov idag, så jag hade inte tid att blogga igår. Hela eftermiddagen bestod av bara plugg..

Idag är det alla hjärtans dag, vilket innebär att min mamma fyller år idag♥ Så imorse gav jag henne frukost på sägen och gav henne paket. Gick upp klockan 6 istället för 7, snälla jag, haha! Fick faktist också pressenter av henne, alla hjärtans dags pressent!
Måste plugga lite nu så vi hörs♥

Fick detta armband av min farmor för ett tag sen. Men det fatades en säkerhetskedja. Så mamma har tagit in den på lagning så jag fick den!

Denna har jag önskat mig, haha. Det är som en liten halsduk till håret som man virar in håret i när det är blött.

Fick även en polly påse, men det vet ju alla hur det ser ut :)




Ett bra hälsosamt tips!


Eftersom jag målar mina naglar väldigt ofta får jag i mig dåliga kemikalier i mina lungor. Nagelremover och nagllack är inte bra för lungorna. Har faktist börjat tänka mer och mer på detta att det inte är bra. Det är ju okej ibland. Men om man målar naglarna ca 2-3 gånger i veckan är det inte bra!
Så jag har bett min pappa att fixa ett munskydd till mig från hans jobb. Så nu har jag ett! Detta gör nu att jag inte får in de dåliga kemikalierna i lungorna längre. Så om ni också målar naglarna ofta, tycker jag också att ni ska försöka skaffa ett. Ta det säkra före de osäkra!♥


Matt lack!


Målade naglarna i en härlig blå färg idag. Fick när jag fyllde är ett matt lack som kommer från elf som jag ville testa. Så det fick alltså bli blått med matt lack! Matt lacket från elf var sjukt bra måste jag säga! Det blir matt på en gång, blir jätte snyggt!

Det blåa kommer från hm och heter blue my mind.

Svartvit.


Har varit och tränat med pappa och ylva idag. Var verkligen jätte jobbigt! Värker i armmusklerna nu kan jag säga!
Sticker snart till melvin, där jag spenderar min kväll. Är ju melodifestivalen också♥ BYE!


Fredaaag!


Denna fredag har varit en bra dag. Hade endast 2 lektioner och slutade vid halv 3. Åkte hem till lotta vid 5 tiden och fick hjälp med ekonomin, dålig som jag är, haha!
Sitter nu hemma hos pappa och slöar lite. Blir nog att sitta här vid datorn hela kvällen kan jag tro. Vi hörs♥

Dagens facelook!


Min braiga hårinpackning!


Haft en liten spa stund för mig själv. Tog ett bad, hade en hårinpackningoch gjorde en ansiktsmask, HÄRLIGT!♥

Jag har kommit på en bra blandning till en toppen hårinpackning. Håret blir så sjukt mjukt, lent och lätt att reda ut!


Jag blandar en dålig hårinpackning från sunsilk(går bra med vilken som helst) och ricinolja. Ricinoljan är väldigt fet(exakt som matolja), vilket då är bra att ha hårinpackningen från sunsilk att blanda ut med. Kosistensen på sunsilken är som balsam, och jag tor inte att det är så stor skillnad på denna hårinpackningen och vanligt balsam. Så det går med vilket balsam/hårinpackning som helst!

Varför jag använder just ricinolja är för att många tror och säger att om man lägger ricinolja i håret och i hårbotten får det håret att växa mycket fortare. Vanligtvis växer håret 1cm på en månad, men med ricinoljan ska det växa 5cm per månad istället. Men forskare säger att det egentligen inte gör det. Hårbotten kan få irriteringar och massa saker som inte är bra, så man ska inte ha det i håret. (det är laxeringsmedel för magen egentligen).

Jag har testat att ha det i håret och i hårbotten. Om man har det i hårbotten så är det väldigt svårt att få bort det, för att det är så fett. Men i topparna är det väldigt bra att ha det! Håret suger till sig oljan, vilket är bra!

Jag vet inte om jag märkte någon skillnad på att de växte så mycket fortare. Jag innbillade mig att det växte mycket fortare, för man verkligen tror på det så mycket, men i själva verket gjorde det nog inte det.

Så denna blandningen är ett bra tipps för er som vill ha mjukt, lent fint hår! Ricinolja finns att köpa på apoteket för ca 50kr, (och det säljs alltså som laxeringsmedel för magen, inte för håret).

Dagens hår och facelook.


Hade håret i min donut idag, herregud va svårt det är att få upp håret i en sådan. Hade 16 hårnålar i, haha! Blir väll lite lättare när man haft det några gånger.
Sedan hade jag även en blå kajal som eyeliner, tycker det blev riktigt snyggt faktist! Det ska jag ha oftare, lätt! PUSS♥


Dagens ALLT!


Här får ni en helbild på hur jag såg ut dag. Sov i flätor så det fick bli lite lockar.
I kläd väg: tröja - gina tricot, skjorta - hm, jeans - västkusten.


På isen.


(och bredvid isen, haha!)

 


Varm choklad och plugg!


Haft skridskor på gympan idag(kommer någon bild senare). Var faktist ganska kul ändå. Så vi fick sluta efter gympan, alltså 13.20 idag istället för 16.30! Så skööönt♥ Så nu blir det för mig att plugga lite och senare åka till dansen.


Snygga utotstående väskor!


Till våren/sommaren är det så snyggt med färgklara, utotstående väskor! Älskar väskor som sticker ut lite♥ Tycker själv att de känns lite fel att komma till skolan med en knall rosa väska. Men är den snygg och du tycker om den så finns det ju inget hinder?


Dags att ta hand om naglarna!


Har så torra nagelband på vintern. Har man torra nagelband så försämmrar det nagelväxten och kan göra naglarna flisiga och så. Så det är bra att ta hand om nagelbanden!
Så jag har haft en liten nagel manikyr här hemma. Doppade naglarna i varmt vatten, pilade nagelbanden, smörjde in nageln i myrra olja och tog på en nagelbandskräm.

Fick av min farmor igår ett nagellack som ska hjälpa nageln att sluta flisa sig och att växa lite fortare. Det ska ge nageln styrka helt enkelt. Och det skadar inte att ha på det någon gång. Man kan även att ha det som ett underlack!
Det är IsadDoras second nail och de torkar fort, vilket är bra! Det står på förpackningen att de ska ge en ny nagel på några sekunder!

Blir inte så mycket färg av det, vilket gjorde mig lite besviken. Blir som en liten ljus ton av hudfärg.




Elf inlägget!


Hade en jätte bra födelsedag igår! Tack så mycket alla underbara♥

Tänkte nu visa allt jag beställde från elf. var inte så mycket jag beställde, men mamma beställde även lite saker.

elf´s nagelbandskräm.
Har provat den några gånger och den är ganska bra. Den tar inte de torraste områdena men den mjukgör iaf lite! Kosta bara 15 kr!

elf´s blendingbrush
Har använt den och jag älskar den! Den är super bra och mjuk! En toppen borste för ynka 15kr!

elf´s matt lack.

Köpte 2 sådana. Har inte sett några i vanlig butik så när dom ändå kosta 10 kr så köpte jag 2! (har inte använt den än)

elf´s powder brush.

Jag har inte fått in tekninken att använda den än, tycker den är lite svår faktist. Men jag vänjer mig nog snart. Kosta ca 35 kr!

elf´s silver eyeliner.

Den är jätte fin! Och det är verkligen en riktig silver metalic färg, den är skit snygg!

elf´s ögonskugga.

Den är väldigt piggmenterad och bra! Var dock lite besviken på färgen. Den guld bruna var lite åt de röda hållet så det var inte så snyggt som jag trodde.


Tummen upp!


Imorse kom mamma in med paket och firade mig, mysigt det! Fick 2 tröjor, underkläder, parfym, hårgrejs och produkter från elf som jag beställt (ska gå in mer på vad jag beställt från elf i ett annat inlägg!). Får även en resa till ullared på sportlovet, hihi!

Här får ni en liten bild!


17 år idag!


Om ca en timma för 17 år sedan så föddes jag. Tänk att jag har varit en liten plutt, haha! Det går inte att tänka sig det!
Lite senare idag kommer några släkningar hit och firar mig, kulit! Igår var även mina tjejer här och fira mig, gosiga ni är!♥

Här får ni några snygga bilder på mig från när jag var liten..

Snyggt till fest och till vardags!



Dagens facelook, blå.


Torsdag avklarad, veckan har gått så otroligt fort, det är ju redan fredag imorgon! Ska bli skönt med helg!♥

Målade ögonlocken i en blå färg idag. Hade en ganska blå outfit så därför fick det bli blått.

Bara använnt dessa 2 skuggor. Vita från hm, blåa från pierre rene.




Lila och rosaprickit.


Målade naglarna lila med rosa prickar på. Tycker det blev väldigt gullit och mjukt, haha. Trivs faktist att ha lila på naglarna, det är en så emilia färg♥


Depend: nr 222, Claudia: nr 173, cherry blossom

Skolan!


Sitter i skolan och bara väntar på att få sluta. Har ett omprov på juridiken sen som jag måste göra, suger!
När jag kommer hem blir det att måla naglarna, har inte riktigt bestämt vad det blir än. Men jag ska se till att det blir något snyggt! :)

Och så måste jag bara säga tack för alla underbara komenterer jag fått, ni är så söta!♥