Brons med vita blommor.


Gillar verkligen att måla naglarna så att de sticker ut lite extra mycket! Denna gång fick det bli brons med vita blommor. Tycker det blev väldigt snyggt faktist. Är mycket snyggare i verkligheten än på bilderna!

Isadora - 29 preppy brown, Isadora - 649 glamour white.



Boring lördag.


Vilken tråkig lödag måste jag säga. Ska åka med pappa och handla lite mat och sedan åka till sibylla och äta något. Sen ikväll åker jag till melvin, i hans mammas nya lägenhet!
Nej, nu ska jag stressa pappa lite, PUSS♥


Fredags musik!


Här får ni några härliga och bra låtar som kan pigga upp eran fredag!♥ (förlåt om min musiksmak äger för hårt haha!)
Bad bad boy - nazareth

 

when i held ya - moa lignell

 

Born to be alive - patrick hernandez


Fredag.


Jag är så glad! Har fått en ny skolator nu som är min! Är så sjukt himla glad! Sitter och laddar ner massa nödvändiga pogram på den just nu. Den är väldigt goo den datorn måste jag säga. En perfekt blogg och ta med sig dator!
Är hos pappa men han är inte hemma. Han är på mikddag hos någon. Så jag och ylva är hemma själva.
Här får ni en härlig sommarbild♥

Dagens mysiga outfit.


Kände mig faktist lite streetig idag, hihi!
jeans - hm, linne - hm, tröja - lindex, halsduk - lindex


Bytt väska.


Kände att jag behövde byta väska nu ett tag. Fick bli min(mammas) chanel väska. Känns lite konstigt att ha en vit väska, är inte riktigt jag. Så därför har mamma fått köpt den av mig, haha. För man behöver lite omväxling av väska ibland, iaf jag! :P
Fick ett litet besök av lotta och hennes låne hund förut. Herregud vilken söt liten plutt det var, inte sett något sötare♥


Dagens facelook, lila!


Här får ni dagens facelook. Körde på lila från min lilla cosmod palett. Älskar lila♥ Det är extra snyggt att ha lite färg på ögonen om man inte har så färgstarka kläder.


Frågor och svar.


Jag har fått så himla många frågor om jag kan göra sminkvideos och en roomtourvideo.

Sminkvideo: Jag kan göra sådana videos! Men jag ska bara komma på vart och hur. Måste ha bra ljus och en spegel så jag kan se i, och så att det blir bra. Blir kanske till våren då det blivit bättre ljus, och när jag får tid.

Roomtourvideo
: Jag ska göra en! Men där behöver jag också ha lite bättre ljus, fast inte lika bra. Och jag ska byta gardiner i mitt rum också till dom jag brukar ha, ska bara se när jag orkar byta dom. För sen kommer videon! :)



Frusen och rosa.


Oj vad jag har frusit denna dag, har frusit exakt hela dagen! Så nu ska jag ta mig en varm goo dusch♥ Tänkte även göra en hårinpackning, verkligen ta hand om mig själv. Man måste ha sådana dagar ibland! :)

Dagens..
tröja - hm, linne - hm, jeans - gina tricot

Måndag.


Denna dag har varit bra, var pigg imorse och dagen har gått hyffsat fort! Sen när jag kom hem, somnade jag, även om jag inte var trött haha.
Har gjort lite läxa och tittar nu på tribe. Tänkte att jag måste även ta tag i att rensa min garderob, åtminstonde städa den. Jag får inte plats med kläder där längre. Vi hörs♥
Dagens..
klänning - hm, strumpbyxor - kapahl, tjock tröja - vero moda


Lila fransk manikyr.


Målat naglarna i en lila fransk manikyr. Tycker verkligen det blev hur snyggt som helst! Gjorde en glitter rand också, blev en liten extra snygg touch på de hela!


En fråga.


Fick denna fråga ovan om min fredagsoutfit, så är får du svaret!
Jag tror tyvärr inte att just denna kavaj och linne är kvar. Men det finns andra liknande kavajer på h&m, som är minst lika snygga! Linnet finns inte kvar. Men det finns ett liknande linne med ett träd och fåglar på, det är jätte fint! (hittade tyvärr inte den på h&m´s sida). Men gå till h&m´s butik, kanske om du har tur, finns det kanske något kvar! :)



Lördag.


Har varit på stan med lotta en sväng idag, roligt att få träffa henne igen♥ Hittade pressenter till mamma när hon fyller år, skönt att ha det gjort! Sedan hittade jag även en silverring till mig som jag gillar starkt!
Ska strax åka till min moster som fyller år idag, hon ska bjuda på lite födelsedagsfika. Sen sticker jag till melvin och sover där. Så vi hörs sötisar♥
Albrekts guld - 89kr (orginalpris 299)


Fredags mys♥


När jag skulle gå och äta hade mamma dukat upp med massa gott som jag inte visste om, gulliga mammi♥

Fredagens outfit!


Ville klä mig lite snyggare idag för att det är fredag. Känner för att vara lite tuffare/finare på fredagar. Känns som om man välkomnar helgen då, hihi♥
Det är ganska enkelt, men är ändå ganska snyggt!
linne - hm, kavaj - hm, jeans - västkusten


Äntligen...


Så skönt att jag äntligen tagit tag i mina sminkborstar. Har typ inte tvättat dom på flera månader, äcklig jag vet! Men nu är dom iallafall rena och bakteriefria!


Mittbena eller sidbena?


Igår kom jag på att jag ska ha mittbena istället för sidbena, har haft sidbena hur länge som helst. Jag har provat att ha mittbena förut, men jag tycker jag ser cp ut så jag tar tillbaka den. Så nu behöver jag er hjälp!
Vad är snyggast?!

Torsdags kvällen.


Efter en jätte bra dag avslutas dagen med ett avsnitt tribe och att pillra lite med naglarna, alltid lika roligt! Imorgon börjar jag 10.00 så det blir även en liten sovmorgon, härligt! Snart är helgen hääär♥
dagens outfit..
tröja-ullared, linne - veromoda, leggins - bikbok, halsduk - gina tricot


Skola!


Sitter i skolan och har tyska, det ät så otroligt tråkigt så man somnar ju! Har en extra lång lunch sen, lite håltimme. SÅ skönt!
Efter skolan åker jag till farmor och äter lite middag där och umgås med henne bara. Det är så gött att bara vara där och inte göra någonting, hihi. Nej, nu måste jag ta och jobba lite. Vi hörs♥
Här får ni några bilder från nuet på mig och ebba.



Min egna hår-donut!


Har vela ha en hår donut ganska länge. Och jag såg på en blogg att hon hade gjort en egen av en strumpa. Så nu har jag också gjort en! Den blev kanske inte lika bra som en man köper. Den blev lite hård och så. Men det är kul att ha en så man kan ha en ibland. För jag tycker det är så otroligt snyggt!! Tycker jag om det och passar i det så ska jag absolut köpa en riktig! :)

haha, snygg va?!


Tisdag.


Japp, andra dagen på veckan avklarad!√ Haft en ganaka lång och jobbig dag, så nu får man unna sig lite slöhet och dator sittande!
Har faktist inte så mycket att berätta om av mina dagar, alla ser lika dana ut. Så jag ska försöka komma på roligare inlägg!! Vi hörs♥
Dagens..
halsduk - lindex, kofta - bikbok, linne - gina tricot, leggins - hm

Neutral brun.


Blev ingen bloggning igår. Hade ingen bra dag och ingen motivation.
Första dagen i skolan av denna veckan avklarad. Känns okej att skolan är igång igen! Har inte så mycket läxor än så länge, men det kommer ju snabbt ändras.. Nu tänkte jag ta och dansa, vilket jag inte gjort på väldigt länge. PUSS♥
Målade naglarna igår i en ganska neutral brun färg som är bra att ha om man bara ska låta naglarna växa, hihi!

Fattar inte varför bilderna blir så suddiga?!

Mot texas longhorn!


Idag är det lördag, så gött! Ska iväg och äta mat på texas lonhorn med pappa ylva och kenneth strax. Det är någon ny resturang som öppnat här, så får se om de är någe gott. Vi hörs, PUSS♥

dagens..
jeans - gina tricot, linne - vero moda, kofta - vero moda

Varför så dålig kvalitè?


Nytt för ansiktet!


Fick hem några nya produkter från epoch som ska vara bra för min hy. Jag har jätte torr och typ exemig hud, inte alls kul. Så nu ska jag testa detta, det ska vara jätte bra för huden och det har visat bra resultat för de som har testat detta märke. Så jag skriver om det mer när jag annvänt det! :)


Torsdag.


Hade en jätte goo och kort dag idag. Hade bara 2 lektioner så jag slutade efter lunch, inte helt fel!
Måste packa till pappa nu så jag kan inte riktigt blogga idag. Ska även även dit och plugga snart så man får lite hjälp. Förlåt om jag skriver tråkiga inlägg!♥
Dagens
linne - gina tricot, jeans - bikbok, jacka/tjocktröja - hm

↑ haha, något stökigt!!!

Produkter jag inte haft så länge och är nu ett måste!


Dessa 5 produkter har jag inte haft så länge och jag har blivit helt fest vid dom. Jag verkligen älskar dom! Har på mig dom varje dag, har nästan blivit ett måste nu!♥

1. Body shops body butter - papaya. Jag älskar den! Luktar frukt och jätte gott! Den återfuktar och är helt perfekt.
2. MNY maybelline higligter - nr 701. Köpte den igår och jag har använt den 2 gånger. Den är så fin, skimrar inte för mycket, utan är helt lagom! Egentligen är det ett rouge, det står det på den. Men hur kan en guldigskimrig färg vara ett rouge? Passar ju perfekt till higlighter.
3. Alyssa Ashleys parfym - vanilla. Fick den i julklapp och den luktar himelsk gräddbakelse. Vill ha den som en Emilia parfym, att man känner "det luktar Emilia", hihi.
4. Pierre Renes läppglans - Sweetberry gloss - nr 18. Denna färg är så otroligt fin. Den är inte för mycket och inte för lite.
5. Pierre Renes läppglans - Sweetberry gloss - nr 12. En väldigt nude färg som passar allt och får en extra touch på det hela!



Årets första outfit inlägg.


Första dagen i skolan, känns väll sådär. Då är det dags att börja plugga och ha huvudet på topp igen.
Sen jag kom hem har jag bara pluggat till No provet på fredag och jag har även gått ut och gått, två varv runt kvarteret, haha! Måste även plugga på tyskaglosor jag har till imorgon, vill bara kasta den jävla boken i elden! PUSS♥

halsduk - lindex, blus - lindex, jeans - västkusten

Lila eller rosa?


Har målat naglarna igen. Förvånad? Målade dom i en metallic rosa eller en ljus lila färg, super fin och stilren! PUSS♥
IsaDora - 172 frozen lilacs

Lite nytt från lindex.


Kom hem från bergvik med mamma för ca en timma sen. Fick med mig 2 tröjor och en higligter, super nöjd!
Har nu duchat och tittar nu på the tribe. Snart blir det stekkorv med pomfrites och bearnaisesås, MUMS!

higlighter - lindex - 25kr




Riktig snö som ligger kvar!



PRIMER.


Många säger att Vaselin är bra att ha som en ögonskuggsprimer, att det ska ge mer färg av skuggan. Men jag har inte riktigt trott på det. Så nu har jag testat!

Jag testar Vaselinet mot min Lumene beauty base eyeshadow primer och även utan att ha någon "primer" under.

1. Ingenting, bara ögonskugga.
2. Vasselin under ögonskuggan.
3. Lumenes ögonskuggsprimer under.

1. Jag tog några av mina mest pigmenterade ögonskuggor jag har. Men på handen, utan någon primer, så blev de inte alls mycket färg.

2. Med Vaselinet under blev det betydligt mycket mer färg! Färgen blev även mycket mörkare. Men, Vaselinet är svårt att få jämt så det blir lite fläckigt av ögonskuggan, det blir ogämt. Sedan är ju vaselinet så fett. Så det går bara att gnugga på färgen så försvinner det lite, det blir lixom aldrig torrt. Och om den ska ligga på ögonlocket, det det blir varmt och när locket gnuggas lite mot varann så kommer det bli alldeless kletigt och ögonskuggan kommer bli förstörd. Man kan ha den en stund, men inte om man ska ha den hela dagen för då kan det bli förstört!

3. Sist Lumenes ögonskuggsprimer. Färgerna blev mycket starkare och klarare! Man kan gnugga på skuggorna nu utan att man får massa ögonskugga på fingret. När det gäller den gröna färgen blir färgen faktiskt lite mörkare med Vaselinet. Men med lumene så blir den mera skimrig, inte mörk. Och det som är det bästa med Lumenes ögonskuggsprimer är att den sitter verkligen hela dagen och ögonskuggan blir inte förstörd.

Det finns ju dock en stor skillnad på pris av dessa 2 produkter. Vaselin finns bla att köpa på ica för ca en 20a. Och lumenes ögonskuggsprimer finns att köpa på Åhlens, lindex, kicks. Där de säljer lumene produkter helt enkelt. Den kostar runt 100 lappen. Men det är det verkligen värt! Jag använder min dagligen och den tar aldrig slut. Har haft den i ca ett år nu och det är mycket kvar i den. Så jag tycker att ni ska sattsa på lumenes ögonskuggsprimer för att få en bra täckning och kvarsittande ögonskugga!



Stenhård!


Gud va skönt det är att träna ibland, efteråt iaf.. Känns som en ny människa, mycket starkare och mycket friskare. Ska försöka hålla igång tränandet ett tag nu. Haft så mycket förut, har inte hunnit. Men nu äntligen!
Kan inte säga så mycket mer om min dag. Suttit vid datorn, tittat på the tribe och pluggat. Men imorgon kommer ett skönhetsinlägg som jag hoppas blir bra, PUSS♥


Mot farmor!


Bion igår var bra. Den kunde varit bättre men den var bra!
Snart kommer pappa och hämtar mig, vi ska på middag hos farmor. Alltid lika kul/gott! Sen tänkte jag ta och träna, åka iväg och träna bort massa onödigt fett, haha.
Har även hunnit plugga lite på människokroppen idag också. Detta känns inte så svårt faktist. Det är intressant och det känns faktist som om jag får in det någorlunda, jippi! Vi hörs♥
Här får ni några bilder på min gooa farmor, gammal.. men underbar!♥

Bio nästa!


Sticker på bio med lotta och våra mammor nu, stig helmer är det vi ska se. För det är bara ett måste, även om den inte är bra, haha! :D


För första gången!


Igår åkte jag till melvin. Men vi skulle fort hem till hans farmor där vi skulle bli bjudna på middag, sushi. De hade några japaner hemma hos sig och de ville bjuda på en maträtt. Det var första gången jag ätit det och det var blä kan jag säga, vidrigt, haha!
Kom hem från melvin för ca en timma sen. Så jag sitter nu och tittar på tribe och sitter med ricinolja i håret. Ha de så bra♥♥
Lite bilder på det, haha.


Kristinehamn.


Idag har jag varit i Kristinehamn med mamma och olle. Åkte redan 09.30, fråga mig inte varför? Mamma skulle ha en skinnjacka från en skinnaffär där. Så jag gick till bla lindex och massa andra affärer. Jag hittade en halsduk. Den var så stor så man kan ha den som en poncho, den är as snygg verkligen!
Ska lite senare åka till melvin, vi hörs♥
Halsduk/poncho - lindex - 99kr.


Blått är flått.


Målat naglarna i en fin mörk blå. Gillar att ha denna färg på naglarna. Det är snyggt och det passar till allt! Det är en bra färg helt enkelt.
Depend: NR 171

FREDAG


Nej, det är fredag och jag har inte pluggat någonting till provet jag har nästa fredag. Har så panik, men ändå tar jag inte tag i det, jag bara flyr. Det är så jävla jobbigt och jag ser inget slut på det hela. Får nog börja idag, annars blir jag galen!
Ska iaf strax åka till elgiganten. Blev inte att jag lämnade in mobilen i ondsags, så det får bli idag istället! PUSS♥


The Tribe♥


Då har jag sett klart på sesong 1 av the tribe. Jag har sett serien i 5 dagar, det är 51 avsnitt på sesong 1 och varje avsnitt är 25 minuter.. och det har jag sett på 5 dagar!! Jag är galen asså! Men det är ju så sjukt bra, haha :D
så gulligt fula


...


Tänker ni också på detta mycket? Vad man egentligen gör med sitt liv. Det jag gör på dagarna är att bara va, inte göra något speciellt. Visst, det är skönt det också! Men att ha något att sikta efter menar jag. Tex, verkligen plugga mycket så du kommer bli något. Jag känner att jag inte riktigt har den "orken" för det, jag vill att det ska visas resultat på en gång. Det är inte så att jag inte vill bli nått stort och bra när jag blir stor. Det är bara det att jag inte har orken att sitta med skolböker varje dag ut och in.
Egentiligen sitter jag bara och väntar på att bli äldre, att dagarna tar slut. Vill att det ska bli ändring på det nu! Men då kommer frågan "vad ska jag göra?". Jag vill börja med en sak som kräver att jag lägger ner mig, och att man ser resultat. Och medans jag skriver detta så kommer jag faktist på en sak. Jag vill bli en liten muskelknutte. Jag kan inte säga att jag tycker det är snyggt när kvinnor är biffar. Men jag vill bara vara en liten muskelknutte. Att folk ska se och tänka "oj, hon va lite smått biff hon" fast på ett bra sätt. Det är ju lite snyggt när kvinnor har former och muskler. Så det är det jag ska få.Vi får se hur länge jag orkar och vill, har inte en sådan lång ork om jag säger så. Det är okej till en början, men sen får det vara nog lixom. Men jag har bestämt mig för att hitta en sak som jag ska göra för att känna att jag gör något och att det syns resultat!


En trött tjej.


Nu sitter jag hemma och tittar på The Tribe, det är så sjukt bra! Idag vaknade jag ju hos melvin. Var tvungen att åka ganska tidigt, skulle på hälsokoll hos tandläkarn. Gick även på stan en liten stund efter det. Hittade då en body butter från body shop och två örhängen. Har aldrig köpt denna body butter förut. Har ni? Vad tycker ni om den? :)

Body butter - body shop - 85kr(orginalpris 175), Örhänge(höger) - guldfynd - 18kr(orgonalpris 60), Örhänge(vänster) - 15kr(orginalpris 50).

Lockigt hår!



Onsdag.


Idag blir det en bra dag! Ska snart åka iväg till mammas kompis och bli sminkad, alltid lika roligt! Vi ska även bli lite fotade och så. Sen efter det måste jag åka in till elgiganten, min mobil kan inte filma igen. Hade den inlämmnad i höstas och de fixade felet. Men nu har den blivit cp igen..
Ikväll ska jag till min älskling, kommer sova där också. Blir toppen toppen! Så vi hörs, PUSS♥

Här får ni en gammal bild...



Graffiti.


Har målat naglarna. Blev vitt med svart graffiti över. Blev som färgerna på en zebra, men mönster som en jaguar, haha! Klippte även av naglarna lite granna. För ena handen hade korta naglar och den andra handen långa. Så nu rök naglarna på den andra handen också. Så nu kan dom bli långa tillsammans :)♥


Ska gå och ta bort det som kom utanför nu!

Lite smått och gott!


Nu är jag hemma från bergvik. Gött att vara hemma, tog hela dagen ju, haha! Hittade lite smått och gott på rean, alltid lika roligt!
Nu ska jag ta och se på the tribe, hörs♥

örhänge(vänster) glitter - 38kr(orginalpris 149), örhänge(höger) - 24ke (orginalpris 99), Rouge. 18 sweet rose - hm - 50kr, Lösögonfransar - hm - 30kr(orginalpris 70), Tröja - gina tricot - 50kr(orginalpris 149).


Bergvik nästa!


Nu åker jag till bergvik med lotta, BYE♥

 


Detta skulle man inte säga nej till... VILL HA!



Videoinlägg, visar mitt smink.



Fick denna fråga här över, så nu har jag fixat en! :)


KLAR!


Var hos tandläkarn 10.30 idag. Var sista gången jag var där nu pga att jag har haft tandställning. Nu är det över, klart! Så skönt att inte behöva åka dit mer. Fick även tillbaka min modell på hur mina tänder var innan, herregud hur jag såg ut!!!
Efter det åkte jag till farmor och åt mat där, även pappa kom. Så sen skjuttsa han hem mig till mamma igen. Så nu ska jag ta och se ett avsnitt av the tribe. Sett 25 avsnitt på 3dagar och varje avsnitt är 26 minuter, hihi! PUSS♥


"då är det 365 dagar kvar av detta år"


Hejhopp! Åkte till melvin vid elva tiden igår kväll, var så roligt där, haha! Dom var hos några så vi kom hem vid kvart i 3 på natten.
Nu sitter jag hemma hos pappa och mår piss. Har as ont i huvudet och känner mig febrig, inte gôtt alls.
Så jag ska snart ta och äta lite. Sedan ska jag ta och se på en av de bästa serierna, the tribe♥