Jag ska försöka...


Känner att jag behöver försöka med detta!
Förlåt att jag inte bloggar så bra, men jag har ingen ork och min energi är på botten. Jag vill blogga, men jag finner ingen ro och jag börjar tvivla.


Kommentarer
Agnes

Svar: Hihi ^^ Men lägg inte ner bloggen Emilia, tnk inte ens tanken! Du är en jätte bra bloggare och om du känner att du inte har tid och ork just nu så ta en liten bloggpaus isåfall och kom tillbaka när du har lust! Jag vet blev skit nöjd med allt! Kan du lägga upp thailandshaulen snart? :D

2012-07-24 / 19:17:12
URL: http://agneshagelberg.blogg.se
Anonym

Hej! När kommer haul videon del 2??

2012-07-24 / 21:01:05
Ina Björkman

Hej Emilia!
Jag märkte dig & din youtube kanal för ungefär en vecka sedan, sen in på din blogg. Först tyckte jag att du verkade vara en vanlig/ halvtråkig (ta inte illa upp!) tjej som gjorde vanliga videolägg om alla andra, dock efter jag hade kollat på några klipp så förstod jag att du inte alls är en vanlig, halvtråkig tjej utan du är ju störtskön! härlig dialekt & vågar verkligen stå för vem du är. Jag gillar dina videoklipp på youtube megamycket & tycker att du är en fantastisk rolig person att följa. Du kanske inte tror det men du är en bra förebild & intressant person. Jag vet inte hur gammal du är men jag är iallafall 16 år & följer dig via youtube & tycker verkligen inte att du ska tappa känslan & orken för att göra detta. Du verkar vara en fantastisk människa, rolig & vacker. Känner att vi är ganska lika på många sett, tex. att vi båda äälskar rea & jag åker till ullared flera gånger om året, ( vart i thailand också ;) ) haha! nä det var ett konstig förslag men du når ut till oss på ett bra sett, du är underhållande :) Ville bara att du skulle få veta vad jag tyckte & hoppas du får orken med youtube/bloggen snart iallafall efter lovet.
Puss & Kram, Ina

2012-07-25 / 02:34:28

Kommentera inlägget här

Namn:

Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback