Lite nytt!


Var både igår och idag på stan en sväng. Har varit tvungen att växla pengar och så till imorgon.
Så dett köpte jag idag, på rean förståss ;)
Såg även att de gjort om blogg.se, fattar ingenting haha. Mendet verkar mycket bättre än förut!
 
Nyckelhållare, glitter - 40kr(orgilanpris 80k), pincett, lindex 20kr(orginalpris 40kr), snickarbyxor, hm - 150kr (orginalpris 400kr)
 
 

STARTAR FRÅGESTUND!!!


Nu startar jag enfrågestund och jag svarar på frågona när jag kommer hem från thailand. BOMBA mig med frågor!! :D

 


Nu drar jag till farmor♥


Åker till farmor och äter lunch, sicken lyx ha?
Ikväll blir det träning, då ska fettet brinna! MOHAHAHA!


Jag älskar väskor♥


Ni som känner mig vet att jag är helt galen i väskor, jag kan aldrig få nog av dom. Så jag kan inte riktigt köpa en väska för ca 500, för jag kommer tröttna på den direkt och köpa en ny.
Idag hittade jag en väska på en loppis för 20 kr! Och jag verkligen älskar den! Men jag vet, jag kommer tröttna på den direkt också. Men just nu, jag är förälskad och super glad!♥

Den är mycket, mycket större i verkligeheten!

Är med mig själv en lördag som denna!



Underbar..♥


Älskar denna låt till max♥


SOMMARLOV!


Det är elst sjukt. Det är sommarlov nu! Detta första år på gymnasiet har gått så sjukt fort så det finns inte ord. Dock kommer nog sommarlovet gå minst lika fort, buhuu. Har riktigt längtat efter detta lov! Mer än jag någonsin gjort faktist. Solen måste komma fram snart också tycker jag. För utan den, så blir det ju ingen riktig sommar.
Älskar sommarlov♥

NAAAAAAAMMM!!!!!

Halsband.


Har pysslat ihop ett halsband från panduro. Det blev faktist riktigt snygg tycker jag! Är speciellt snyggt när man har tex en vit virkad tröja på sig!


Student firande!


Ska till min kusin barn snart och se när han tar studenten, ska bli kul att se alla när de springer ut!
Så idag sminkade jag mig med lite grönt och svart. Har inte så färgstarka kläder på mig så jag ville vara lite utotstickande på ögonen istället! :)


Ne men titta där!


Är med i tidningen med ebba idag! Vi svarade på några alkohol frågor :P höhöh

Ed Hardy!


dagens outfit
linne - thailand, jeans - espri, halsband - ur&penn, örhängen - glitter


Videoinlägg - min bas!


Blev vääldigt fult med musik mitt i allt. Men man måste ju testa lite :D


Åh snälla, bara ge mig!!



Jobbigt mycket!


Har varit hos Melvin och hjälpt honom med att lägga i broschyrer i kuvert. Han ska ha paketerat 500 tills imorgon! Så jag tänkte att jag kunde hjälpa honom lite. Så jag paketerade in ca 200 stycken. Dock är det ju inte klart. Men HAN får göra resten själv, haha!



Good girl!


Hade ingen lust idag att gå på bodycombaten. Men jag gjorde det ändå och nu i efterhand är jag riktigt nöjd!
Imorgon är jag ledig så jag tänkte fixa lite saker till en ny video. Så ni ska veta att jag håller på med videos, dock tar det lite tid bara. Har haft så mycket att göra och jag har inte riktigt haft någon ork. Ville bara säga det, puss!


Gullit snygga!


Målat naglarna. Och jag är nöjd med dom idag, äntligen! Var längesen nu som jag varit nöjd med dom. Älskar naglar när det blir som man tänkt sig och blir nöjd med dom. Love it ♥

Färgat ögonbrynen.


Lovade sen förra gången jag färgade mina ögonbryn att ni skulle få se för/efter bilder. När man precis har färgat dom och tagit bort färgen. Kan man se lite cp ut. Färgen sitter lixom fast på huden. Men efter första duschen så är det borta. Går det inte bort, då kan man gnugga med lite citron!

Ett tipps!
Noppa ögonbrynen EFTER du färgat dom. Man ser mycket lättare alla strån och man ser mycket bättre hur formen blir än om man noppar dom när de är mörka :)

Kokosolja!


Jag har hört så mycket bra om kokosolja. Att det framhäver naturliga lockar, bra mot torra partier och matlagning. Så jag var tvungen att testa detta!!
Finns på ica MAXI för 36kr.

Ska skriva mer om detta när jag testat!

Lite nytt från H&M.


Var en liten sväng på stan nu på kvälls kvisten. Köpte då en necessär och hårklämmor. Har letat efter dessa hårklämmor i ca ett halvår. Och NU hittade jag äntligen dom♥

Gul & blå!


På onsdag är det ju faktist nationaldagen. Så jag gjorde mina naglar lite extra svenska idag. Känner mig stolt att vara svensk. SVERIGE är BÄST♥♥

Ursäktar för dåliga bilder..





Glad tjej!!


Åh, är så lyckligt glad att jag hittat min skinn jacka. Jag älskar den verkligen och var så ledsen att den var borta. Jag var så himla säker på att den inte skulle vara hos pappa. För om jag inte har varit där så kan den ju inte vara glömd där lixom. Så jag har letat igenom hela skolan, frågat kompisar och då trott att den har blivit glömd i gympan och sedan blivit snodd. Men nej, den var hos pappa! Så nu är jag sååå glad♥