Stockholm nästa!


Ska till Stockholm med skolan idag, så jag sitter nu på bussen. Ska till riksdagen och slottet :)


En viss skillnad?


Opps, en viss skillnad är det! Och till det bättre också! Finn 100 fel, haha!

Varför en störande ficka?!


Varför har nästan alla nya väskor nu för tiden en ficka som skärmar av hela väskan?! Är det något föräljningsknep? Vissa människor kanske tänker när de ser ner i väskan "åh va bra med så mycket fack". Men NEJ, det suger! Jag förstår verkligen inte. Allt man lägger ner i väskan hamnar på den kanten. USCH!
Så i alla mina väskor det är en sådan ficka i klipper jag bort den!!
FÖRE

EFTER

My nails today!


Målade naglarna i en väldigt skarp rosa färg idag. Vet inte om det blev någon höjdare. Haha det är som vanligt, vill måla om dom igen för jag blev missnöjd. ÅH jag hatar att vara onöjd med naglarna. Det är bland det störigaste som finns!

Nu = gottigt!



Sommar♥



Stressad till MAX


Mina dagar nu här fram består av bara plugg. Har ett ekonomi prov imorgon som jag inte riktigt kan än. Man kan, om man vill, göra provet på tisdag. Så jag får se om jag gör det imorgon eller på tisdag. Sedan nästa vecka är det också massa inlämningar och dreet. Usch, är så stressad så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Man får ta en dag i taget nu helt enkelt. PUSS♥

Dagens accessoarer
keps - quicksilver, väska - LV (tror det är en fejk, vet inte!)

HAUL VIDEO!



LÅNGKLÄNNING!


Har precis kommit in från att ha luggit i solen och pluggat. Låg i solen ca en timma. Så lite färg har jag fått! :D
Idag har och är det lika varmt som det varit de andra dagarna. Kommer vara denna värme hela veckan, underbart, men ändå för varmt..

långklänning - hm, tröja - mamma har gjort, skärp - från cypern


SOMMAR!


Förlåt om jag bloggar dåligt, men jag har så mycket i skolan och jag är stressad till MAX. Men jag kan säga att det är en video på väg snart :D


Nu är det sommar! Det är ca 20 grader ute, så härligt! Dock lite för vamt ibland.. höhö.
Så idag fick det bli en ganska sval outfit, dock blev den för varm ändå, haha!

Virkade linne - lindex, linne - ginatricot, jeans - Esprit

Smart!


Fick denna lilla mapp? fick jag av mamma förut. Jätte smart att ha till skolan! Du kan ha allt där, vilktiga papper, pennor, kalender, allt!

Blev ngt fel med blogg.se, kunde inte lägga upp fler bilder :/


Några bilder från igår.





Dagens naglar♥


Målade naglarna. Men vet inte nu i efterhand om jag vill måla dom på något annat sätt. Jaja, gjort är gjort så nu får det bli såhär.


Fix till uppvisningen!


Idag har jag uppvisning med dansen. Hoppas det kommer gå bra! Så nu har jag fixat mina ben och tår. Man måste ju vara snygg från topp till tå ;)

 


Riktig Emilia fredags låt♥


Älskar låten, fattar dock inte vad de säger men x)♥


Lite väl mycket kanske?


Har köpt denna väskan i thailand för ca 2 år sedan. Och jag har ALDRIG annvänt den. Hade den idag för första gången. Men det är för att jag tycker den är lite väl mycket. Ser jag tjejer som har denna väskan så tänker jag "omg va snygg, lööv it". Men när jag själv har den så tänker jag, "uuh, va sliskig jag är". Hahah, är det så? Den kanske är snygg att ha till sommaren! Men till skolan? Vad tycker ni, kan jag ha den till normala tillfällen? :S


Jag har ju mina små problem..


Det är så tragist! De gammla busskorten kommer nu dö ut. Det har kommit nya maskiner som behöver andra busskort. Så man måste byta. Jag vill ha kvar den gammla, den är så mysig och man vet att man ska åka buss när man tar fram de kortet, haha. Jaja, RIP gammla busskort :'(
FRÅN

TILL

LÅNG HELG!


Nu tar jag äntligen helgen. SÅ skönt! Firas med dator sittande och revbens spjäll, mumma! Dock måste de bli en hel del pluggande också under helgen, prutt va tråkigt. PUSS♥



Älskar denna sorts musik!


Älskar när det är med spansk musik med engelska!

Videon kanske är lite väl mycket, öhhöm..


För att få riktigt fina naglar!


Jag har haft problem med mina naglar ett tag nu, de har varit torra och flikiga. Även min mammas naglar har varit dåliga, men det är för att hon äter mediciner.
Mamma har då blivit tippsad om detta nagellacket "nail vital MICRO CELL". Jag har haft det när jag gick i 7an men trodde då bara att det var ett vanligt topplack.
Man ska måla på det nästan varje dag. Men det gör inte jag, men min mamma gör det. Jag använder det bara som ett vanligt underlack och ett vanligt lack när jag inte har någon annan färg på. Så man kan säga att jag alltid har på detta nagellack.
Mina naglar har verkligen blivit hur bra som helst när jag använt detta! De växer starkt och blir jätte fina. Även min mammas naglar har blivit jätte fina. Så även om man äter mediciner så fungerar detta.
Detta är ett jätte bra allternativ till dig som vill ha något som fungerar så du får finare naglar. Finns på affection(stavning?) för 159kr. Kan värkas lite dyrt, men det är så värt det!





Gårdagskvällen!


Bilderna säger allt!

Finns inget som glädjer mig så mycket som detta..♥


Åh vad glad jag blir när jag får snälla komentarer, det gör hela mitt liv! Ni verkligen stärker mitt självförtroende! Åh, jag älskar er alla underbara människor!! :D
Denna underbart söta komentar fick jag på min youtube kanal nyss! :')


HAUL VIDEO!



Röda gummistövlar


Dagens
mössa - hm, tröja - gina tricot, jeans - gina trcot, gummistövlar - sko pungten

Nu ni, haha!


Jag har INTE köpt dessa, det är pappa som läser dessa. Han tyckte att jag skulle läsa dom.. hahaha!

Dagens trötta, regniga outfit.


Oj så trött jag har vart idag! Har haft ont i huvudet och varit allmänt trött hela dagen. Kan bero på att jag sprang så långt igår och att det även är regn ute. Man blir ju så himla mösig när det regnar. Så imorse ville jag bara slänga på mig ett par mjukis byxor och en mjukis tröja, men när man går på gymnasiet så kan man inte det. Så jag fick ta några andra mys kläder som inte innehöll mjukisbyxor :(

Ska strax bege mig till pappa och plugga lite juridik, USCH vad jag hatar att plugga. Räcker det inte med allt plugg man har lixom?!

Dagens outfit
tröja - kappahl, väst - lager 157, leggins - lindex, väska - gekås


5 km!


Idag sprang jag 5km utan att gå en enda gång. Känner mig så stolt! Mina små joggingturer har gett resultat. Sprang det på 31.55 minuter. Känner mig riktigt duktig (för att vara jag alltså).
Ska strax dra och dansa, vilket jag inte är så pigg på nu när jag har sprungit.. MenMen!

Dagens
Linne - vila, tröja - mamma har gjort den, jenas - bikbok

Fransk, blåa, leopard naglar.


Har varit på stan idag med Cassandra. Hade en jätte mig stund! Hittade dock inte det jag skulle ha. Men jag får se, jag kanske har det jag söker hemma.

Målade nyss naglarna. Tycker det blev supersnyggt! Dock har jag glömt mitt topp lack hemma så jag får måla på det imorgon. PUSS♥

Vitt&Rosa



Fredagens outfit.


linne - hm, tröja - lindex, jeans - bikbok, halsband - ur&penn

Får man en shock eller får man en shock?!


När jag kom hem till pappa fick jag en liten shock kan jag säga. Jag började för 2 veckor sedan riva tapeten i mitt rum, vi ska renovera om. Men så när jag gick in i mitt rum så fick jag se detta! Allt är ner rivet! Rummet var ännu stökigare än på bilden när jag fick se det. Jag har sopat och tagit ut alla verktyg och så. Klarar ju inte av att ha det så jäkla stökigt!!



Smartit!


Köpte för ett tag sedan baby puder. Till att ha under ögonen när man gör sminkningar med ögonskugga, så blir det lätt att borsta bort de ned fallna. Men det är så svårt att få ut puder ur flaskan. Så jag fick en gammal burk av mamma. Den kommer från body shop och är från 90 talet någon gång, as gammal. Men den är toppen att ha puder i!

SOMMARVÄRME!


Oj så varmt det varit idag. Har ju varit upp mot 20 grader! Så idag fick det bli "tunnklätt" och jenas jacka. Sedan byte jag även till min nya väska, invigde den idag!♥
(((((((Flera som undrar om jag kan göra fler videos. Tänkte bara säga att en är på ingång snart)))))))

Dagens..
blus - kapahl, linne - gina troicot, jeans - cubus, väska - vietnam(alltså landet, haha)


...


Ska man ge upp, släppa taget och gå vidare?


foto: Lotta
Modell: Jag