en video eller inte?


Just nu sitter jag nyduschad med pyamasen på, rikitgt skönt om du fråga mig! Var även och tränade med pappa förut så då känns det ännu bättre. Dock köpte jag en dumle choklad förut så det jag tränade var väll till spillo, tyärr, men jag kunde bara inte motstå den!!!
Har en liten fråga till er. Jag har köpt ca 5 saker och jag undrar om ni vill se de sakerna i en video? Det är ju inte mycket saker så jag känner att det kanske onödigt? Men ni bestämmer. Vill ni ha en video på sakerna eller ej?
 
en bild från nuet. fattar inte att det kunnat blivit så stökigt på en dag, jag städade ju igår för sjutton!!!

Grafitti!


Målade min naglar i en metellic lila från hm idag. Tyckte det blev lite tråkigt med bara lila så jag tog på svart grafitti. Tycker det blev riktigt snyggt! Påminner lite om häx naglar, haha. Nejdå, men jag diggar det :D

FOTO


Hej sötisar! Kul att ni stannar kvar, trots min dåliga uppdatering. Har som sagt sportlov nu och det är hur skönt som helst! Har hela lovet uppbokat, ska vara på körskolan varje vardag förutom fredag så det är något varje dag i prinsip. Sedan måste jag verkligen ta tag i alla de andra läxorna, men jag orkar verkligen. Man är väll en människa lixom?! Jag är inte en jäkla robbot som man kan byta bateri på när den slutar fungera. Asså jag orkar verkligen inte plugga, ååååååååh!!!!!!!
Nu ska jag se Maria & Mindy eller vad det heter. Det är ju så bra, PUSS♥

2 frågor


Fått två frågot här i bloggen som jag tänkt svara på i ett inlägg...
 
När ska du till ullared?
Jag sa i en video för ett tag sedan att jag ska till ullared på sportlovet. Men det blir tyvärr inte så. Jag kommer inte åka dit detta lov. Jag känner att jag inte behöver så mycket grejer just nu och jag vill vänta, längre fram. Jag har väldigt långt för att åka dit. Tar ca 5 timmar, så det är inte bara något att göra lixom. Man måste komma på endel saker att köpa för att åka dit, man kan ju inte komma hem tomhänt.
 
Hur ser ditt hår ut när det är plattat?
Jag plattar inte mitt hår så ofta. Så jag har inte så många bilder på det, men här har jag en!
 

Blogga!


Vet att det inte varit så häftig bloggning på sista tiden. Men jag har faktiskt inte haft tid. Jag har inte suttit vid datorn på flera dagar kan jag säga. Men nu när det äntligen blivit lov ska jag försöka blogga lite mer. Har dock mycket läxor under lovet jag måste göra tyvärr.

Kan säga att natten till idag så var jag på nattinebandy. Det var flera olika lag som spelade i en stor idrottshall. Det är bara lag från här i kring jag bor. Det var så roligt kan jag säga! Och jag kan tänka mig att det är ännu roligare att spela, för jag kollade bara på.
Så denna natt har inte jag sovit något näst intill. Somnade runt 05.30 och gick upp ca 1,5 timme senare. Så det är den ända sömn jag fått inatt. Även om jag fått så lite sömn så är jag inte trött nu. Varit lite frånvarande hela dagen, men det är ju inte så konstig. Men trött har jag inte känt mig.
Jag tänkte ändå ta och lägga mig nu för jag måste nog sova även om jag inte är trött. Känner att jag inte orkar borsta tänderna och ta bort sminket, det är så jobbigt. Men det är ett måste! Kan inte sova undan att gjort det, det är så vidrigt med folk som inte gör det. Nej, nu har jag skrivit klart och ska bege mig mot badrummet, nattinatti! ❤


Så bra!


Jag är ju lite efter om jag säger så. Christina Aguileras nya låt är så bra! Gillade inte den i början, men nu älskar jag den! Hon är ju så otroligt fin, älskar hennes ansikte, so beautiful!
 

Det jag höll på med


Nu har jag tänk att visa vad jag höll på med på mitt rum.. Jo, jag har fått en bredare säng! Haha, det var inget speciellt egentligen. Vissa ville att jag skulle göra en roomtour, men eftersom jag inte ändrat något så gör jag inte det. Ska köpa en ny möbel (som inte finns än) då kan jag göra en ny roomtour. Men i dagsläget, nej. Så ni får nöjja er med den gamla :)

nagellackskollektions videon!


Äntligen Äntligen Äntligen Äntligen säger några. Det är så sjukt många som velat se denna videon och jag är ledsen att den inte kommit upp tidigare! Så jag hoppas nu att ni är glada och gillar videon♥

Det är några som sagt att de inte kan se videon och att de står "ingen ström" eller något. Jag vet inte vad det beror på, har ingen aning. Jag hoppas alla kan se den verkligen! Men skriv till mig här om ni inte kan se den. Säg även om ni sitter vid datorn, surfplatta eller mobilen. För det kan göra så att det blir skillnad. Kramis!
 

vad händer här?


Ja vad händer här egentligen? Det ska jag visa er senare ;)
 
 

❤ Glad alla hjärtansdag ❤


Hoppas ni haft en bra alla hjärtans dag. Det har jag iaf haft. Varit hos farmor och ätit middag, haft min första körlektion, dansat och mamma har även fyllt år idag. Nu är hon 53, riktig gammal tant, haha ;)
Ville mest bara in och säga glad alla hjärtansdag till er. Och nu har jag gjort det och ska inte störa er mer mina godingar ❤ puss på er ❤

mobba mig inte för bilden, haha. Men jag är inte snyggare än så ;)


Alla hjärtansdag naglar ❤


Nu är naglarna klara. Tycker dom blev väldigt gulliga om jag får säga det. Målade först bara rosa, sen "suddade" jag in en ljus lila färg så det blev som ombre. Sedan målade jag på lite rosa och silvriga hjärtan för att få alla hjärtansdag känslan lite starkare.


Nagel time!


Nu ska det målas naglar. Alla hjärtans dag tema står på spel! ❤


Mina pressenter!


Nu är den efterlängtade videon här, hoppas ni gillar den ♥

(kom på nu i efterhand att jag glömde att visa en grej som jag inte fått än, haha. Mamma har beställt två grejer från en sida och grejerna kommer bli försenade, det tar ett tag innan jag får dom. Så jag lägger ut bilder när jag fått dom, FÖRLÅT!!!!!)
 

stora syster♥


I helgen kom min efterlängtade syster på besök hos pappa. Hon har inte varit hos oss sen i sommras någon gång, så det var riktigt kul att hon kom hit kan jag säga.

Denna dag har rullat på bra. Igår var jag så sjukt nervös pga att jag skulle intervjua mitt faderföretag, men det gick bra. Är nästan ledig denna vecka pga praktik, vi ska ha hos våra fadderföretag. Så där har jag varit idag. Och resten av veckan ska jag skriva en rapport. Det enda vi ska följa i skolan är matte, så det kommer bli en grymt skön vecka! Men man kan ju inte bara lata sig, man ska vara klar med rapporten på söndag så det gäller att ligga i hårt.
Ne, nu är jag fett hungrig så ska ta lite käk, puss på er♥

Mitt hår


Det var en tjej som ville se hur mitt hår ser ut när det är "naturligt". Så här kan ni se hur mitt hår blir när jag varit ute i regn. Eller i detta fall var det snö, haha! Jag har självfall i mitt hår och det kommer speciellt fram när jag fått lite vatten i håret, då lockar det upp sig.
Nu har inte jag så mycket uppklippt i håret så det lockar inte upp sig så mycket som det skulle kunna göra. Men när jag hade kort hår en gång, herregud vad mitt hår locka upp sig, hahaha hemskt! Puss på er ❤


SNälla, ge mig sommar!


Praktiskt taget alla ville att jag skulle visa presenterna först, så majoriteten har talat. Pressenterna kommer först. Så det hoppas jag att ni kommer uppskatta. Jag spelar in den någon gång nästa vecka! :D
 
Säger bara, herregud va jag vill att det ska bli sommar. Längtar som skrutt nu alltså. Tänk er en varm sommardag, utan snö, utan täckjacka, utan slask, utan klumpiga saker, tänk er att allt bara är perfekt! Åh herregud jag dör, GE MIG SOMMAR OCH VÄRME♥

vad vill ni se först?


Hej allesammans! Tack för alla gratulationer jag fått utav er, både här och på instagram. Ni är verkligen dundersöta!♥♥♥
 
Jag har lovat att visa er alla mina pressenter jag fått i en video så det har jag tänkt att göra. Men jag lovade ju även i min senaste video att nästa video skulle bli nagellackskolektions video. Så jag undrar nu, vem vill ni se först? Tänker spala in videosarna nästa vecka då jag är ledig från skolan.
Så det får alltså bli som en liten omröstning här och nu om vem ni vill se först. Puss på er♥
 

UF mässa


Idag har jag stått på en UF mässa sen 08.00 till ca 19.00. Det höll på väldigt länge, vilket var ganska jobbigt. Men det var faktiskt kul. Vi sålde våran produkt och vi gick runt och tittade på alla andra UF företag i Värmland.
För er som inte vet vad ett UF företag är så ska jag berätta det för er. Jo, det hörs på namnet. Vi driver ett företag, ung företagsamhet. Jag och fyra andra kompisar i klassen driver företaget multiöppnaren. Det är ett extra handtag för de som har problem med att öppna burkar och flaskor, de blir alltså lättare att öppna den då.
Men detta företaget ska man då ha i ett år och driva det. Vi får sedan betyg på det och så. Nu vet ni lite mer om det, haha ;)

Efter att ha stått så länge idag så har jag ont lite här och där. Hade ont i ryggen redan innan jag kom dit så ni kan ju gissa vad jag har nu. Men nu ska jag iaf få lite massage och titta på tv, puss på er och ha en bra kväll ❤


YOHIO


Tänkte skriva lite om han som var med i melodifestivalen i lördags. Först tyckte jag låten var sådär, men nu efter att lyssna på den ett par gånger så är den faktiskt bra! I lördags var det ju ingen bra annars, alla SÖG rent ut sagt! Men denna låt är en riktig schlager låt och det är gött gung i den, älskar schlager låtar, bäst det, haha!
 

18 ÅR!!!!


Idag för 18 år sedan föddes en liten sketen flicka vid namnet Emilia. Idag fyller jag nämligen år! Och det är inte vilket år som helst, utan jag fyller 18år! Helt sjukt att jag fyller 18 lixom. När man var liten var man ju rädd för de som var 18, de var så vuxna och läskiga. Men det känns fortfarande som om jag är 14 eller något, kan verkligen inte fatta något, haha.
Nu kanske ni undrar om jag ska skaffa körkort? Och ja, det ska jag, absolut. Men inte än. Tar det till sommaren då jag har mer tid att plugga på det. Att jag inte har skolan att tänka på, så det är skönt!
Men krogen då? Jo, dit ska jag ganska snart hoppas jag. Har dock ingen kompis att gå ut med än, min kompis Nathalie fyller 15 februari. Så då jäklar haha! :D :D :D


Lördags kvällen


Igårkväll sov jag hos Lotta med mina närmsta vänner. Hade sjukt mysig kväll med dom. Vi tittade på melodifestivalen(såklart) och åt massa gott ❤ så här får ni några snygga bilder... Höhö!


mitt shampoo och balsam för nuet


Tänkte nu visa mitt nuvarande balsam och shampoo som jag använder.
Jag har lite lockigt, torrt hår och har haft problem med olika shampoon och balsam. Jag har testat hur många olika som helst och nu har jag äntligen kommit till ett bra!
Dessa kommer från LOREAL och kostar ca 500 ihop? Det är "absolut repair" så det ska stärka håret.
 
De flesta tänker "herregud va dyrt"(även jag), men det blir det egentligen inte. För flaskorna är hur stora som helst och räcker jätte länge, man behöver så lite produkt varje gång också.
Dessa två produkter ihop gör så att håret blir gudomligt. När man tar i shampoot så känns det som om man smörjer in huvudet med plåster, haha. Det är så milt och gött!
Balsamet är jätte bra, när man sköljer ut det så är håret lent och det känns som om det verkligen vårdar håret, att de åker in i hårstrået och stärker det.
Men jag kan säga det att när jag använt balsam från head and shoulder så har håret blivit lenare och lättare att kamma ut än med detta balsamet. Men det balsamet från head and shoulder hjälper inte mitt tårra hår. Dagen efter jag tvättat håret är mitt hår jätte torrt och jag får fram mina kluvna toppar direkt, jätte jobbigt.
Men med detta balsamet från LOREAL så hjälper det mig verkligen att inte vara torrt någon gång. Jag känner mig inte torr om håret någon gång tills jag ska tvätta håret igen, mitt hår känns nytvättat varje dag! Jag har även märkt att mina toppar har "läkt" sen jag började med dessa produkter. Jag får annars slitna toppar pga att jag har så torrt hår, vilket är jätte störande.
Köp inte bara tex balsammet om ni vill att de ska hjälpa er. För det är när dessa två produker används tillsammans som det är bra.

Jag kommer nog inte alltid att köra på detta shampooot och balsammet pga att det ändå kostar ganska mycket, jag vet att man får mycket för pengarna. Men det är lite väl dyrt. Sedan är jag en sån person som gillar att byta shampoo och balsam ganska ofta, det är sällan jag kör på samma märke. Jag tror tyvärr för lätt på tv reklam och det gör så att jag vill testa olika S & B. Sedan vill jag testa ett shampoo och balsam som verkligen kommer hjälpa på djupet för torrt och slitet hår, men då kommer vi kanske ännu högre upp i pris skalan. Men det tar vi då, puss♥

lite nytt


Var en sväng med mamma på stan idag. Hittade bara två saker så jag visar dom nu istället för att vänta till en haul, vet inte när jag kommer köpa mer saker igen. Vi får se när det blir!
 
Köpte dessa foundations duttar från rusta. Har dom när jag målar naglarna.
Kostade bara 15kr för ca 16st i!
 
skjorta från gina tricot - 199kr
 

Gårdags kvällen


Hade en underbar kväll med mina söta tjejer igår, älskar dom verkligen! Kan inte ha några bättre vänner alltså♥
Min outfit för kvällen, klänningen från min haul!

SVARTa och vita ombre naglar


Mådde så dåligt över mina fula naglar så jag målade om dom. Ikväll kommer några tjejkompisar hit på middag så då vill jag ju vara snygg om naglarna. Ska ha en turkos, grön klänning ikväll med svart sotning så då är det snyggt med svarta naglar. Ville ha en liten extra finish på så då gjorde jag vit och svart ombre, riktigt snyggt tycker jag! Ganska diskret men ändå sjukt snyggt!