...


Glöm inte att jag har frågestunden öppen fortfarande! Fortsätt fråga på grejer. Stänger den på FREDAG!

Skolan


Sitter i skolan och gör inte så mycket. Har varit hos sjukgymnasten så jag blev lite extra tidig idag, börjar inte förs än kl 09.50. Så här får jag sitta i skolan, helt själv och inte göra någonting. Har egentligen inget att plugga på heller riktigt. Så det kommer bli 40 väldigt dryga minuter kan jag säga!

Här är en bild på mig och min nya, snygga pojkvän. Haha nejdå. Men jag skulle ju inte klaga, han är ju rätt snygg. Det är en reklamgubbe bara så ni vet!


Äntligen


Idag har jag börjat med min nya vita fina väska. Åh jag älskar den verkligen! Och igår började jag faktiskt med Kenza jackan(ni som följer mig på instagram vet redan detta). Så nu känner jag att våren är här på riktigt! Det är faktiskt inte alls så kallt på morgonen som man kan tro. Men eftersom att den är i äkta skin så värmer den ju såklart mer.
Men jag så nöjd med båda mina nya grejer. Åh, så snygga!!!


vår snyggt!


Åh vad jag vill ha riktig vår, det är helt sjukt. Vill kunna börja använda min nya väska och kenza jackan. Efter påsklovet ska jag iaf börja ha dom, om det inte snöar förståss, men det borde det ju verkligen inte göra! Men jag siktar iaf in mig på att börja använda dom då. ♥

Stan


Idag har jag varit hos min söta farmor en stund. Sen drog jag till stan för att träffa mina tjejer. Innan jag träffade dom gick jag lite på stan. Hittade 3 grejer och jag tänkte att jag sparar dom till en video längre fram, då jag får mer saker att visa! :)
Ikväll vet jag inte än vad som väntar. Tror det bara blir en myskväll, men det är soft! ❤


STARTAR EN FRÅGESTUND!


 

NATTHUMOR, hahahahaha


Tycker detta är så otroligt kul, eller till en blrjan iaf, sedan blir det lite tjatigt. Men ändå, hahahahah!
 

Vår hår


Igår gjorde jag slingor i håret och även klippte mig hos frisören. Jag är så otroligt nöjd så det finns inte. Är så glad över det, äntligen.

Senare ikväll så kommer jag lägga upp en video(hoppas den kommer ut ikväll iaf). Så ni får hålla utkik efter den! :D


Prickar


Målade naglarna i lördags och jag tyckte att det blev bedrövligt fult. Eller de kanske inte var nått fel egentligen, men jag tyckte bara det var allmänt fult.
Så nu målade jag naglarna i en rosa färg från mavala med lite vita prickar på. Tycker det blev lite gulligt fint! ❤


Dagens outfit


Va trött jag blir! Dessa vita byxor köpte jag för lite mer än ca ett halv år sedan. Nu är de aldeless för stora. Åh jag orkar inte! Måste köpa nya nu eftersom det inte är nå snyggt med förstora jeans, BLÄÄÄÄÄ
kofta - blend, tröja - coffie, jeans - cubus, klocka - albrektsguld


Måndag


Sitter nu i skolan och håller seriöst på att somna. Gjorde en akupunktur förut igen. Var där redan halv 9. Så nu sitter jag i skolan och försöker plugga lite. Men det går verkligen inte, jag är så otroligt trött! Förstår inte hur jag ska kunna klara hela denna dagen egentligen? Man blir ju så trött av akupunktur pga att man blir så avslappnad.
Nej, man kanske ska försöka att läsa lite ekonomi, eller så sätter jag på nån rolig video på youtube istället ;)


Kodnamn lisa


Älskar Johan Falk serien. Frank(Joel Kinnaman) är så otroligt snygg! Älskar den mannen alltså! Såg idag att det ska komma en film, "kodnamn lisa". Tror den kommer vara sjukt bra och jag ska lätt se den! Eller rättaresagt, den hade biopremiär igår! Så jag får se när jag ska gå på den.

Fredagsmys


Hemma och har fredagsmys med mammsen. Nu mår jag kan jag säga!❤
ÄLSKAR FREDAGAR SÅ HÅRT!!!


Halva hjärtat.


På stan förut köpte jag och min kompis Lotta ett kompis halsband. Tycker det är så fint med sånna halsband! Vi köpte ett ganska diskret, neutralt silverhalsband. Så detta är vad jag kommer jag ha runt min hals framöver iaf, mitt halva hjärta.

Detta kommer från albrektsguld och kostar 279kr.


Fika hela dagen


Idag slutade jag redan kl halv 1. Riktigt skönt faktiskt! Hade inställd svenska, eller vi hade "skriv på uppsatsen hemma". Och vet ni vad jag kom på nu? Jo, att jag glömde papperen för att kunna skriva uppsatsen på, asså snälla va trött jag blir! Men iaf, jag fick dock vänta i skolan till ca 15.15 pga att jag skulle fika med min bästis då!
Så jag fick helt enkelt vänta i skolan på henne, eller jag satt inte bara och väntade där. Jag gick lite på stan, och träffade några killar i klassen så jag följde med när de skulle fika, eller ja, en skulle fika iaf. Så där fördröjde jag tiden lite. Men annars satt jag i solen och bara väntade, men det var rätt gött det också!
Här får ni några bilder från förut.


Och där försvann våren


Varför? Varför? Skulle det komma mer snö när den äntligen börjat försvinna. Vafan?! Jag orkar inte ha mer snö. Jag vill ju ha vår! Jag som hade tänkt att börja med Kenza jackan snart, men nehe då. Det går inte nej.

Idag hade vi en liten mässa på skolan då det kom folk och tittade på vårt företag. Var så tråkigt! Visst, det är ju gött att inte ha lektioner. Men ändå! JAG GLÖMDE JU SÄGA ATT VI KOM TVÅA I KATEGORIN BÄSTA UF, SÅ GRYMT!!!
Så idag var jag lite mer uppklädd än vanligt. Med kavaj och grejer ;)
kavaj - hm, linne - hm, jeans - västkusten


tisdag


Usch vad jag hatar tisdagar! Det är min hat dag. Går länge och har allmänt tråkiga lektioner (vilket de flesta är iofs).
Imorgon tror jag blir en chill dag. Vi ska ha som en mässa på skolan så man kommer inte jobba över huvud taget, så jävla nice! Dock ska jag ta akupunktur igen. Även fast att jag vet att det inte var så farligt så får jag panik ändå, haha, är jag jobbig eller är jag jobbig? Det är som min fobi, att spy. Seriöst, det är de värsta som finns i hela världen! När jag mår illa så får jag panik, jag svettas och börjar inbilla mig om att jag ska spy. När jag var liten gick jag en hel dag och inbillade mig att jag skulle spy, men det gjorde jag inte. Och har jag väl spytt, då tycker jag inte att de var så farligt som jag trott. Men det är för att jag inbillar mig att det ska vara värre än vad det är, helt sjukt. Och hur kom jag ens in på detta ämne? haha! Iaf så ska jag ta akupunktur imorgon igen och jag hoppas att det kommer gå bra! Min pappa berättade att min farmor hade gjort akupunktur en gång. Och när hon kom hem och skulle ta av sig sin skjorta, då fick hon typ inte av sig den. De hade då glömt att tagit ur en nål ur ryggen! Herregud vilken panik jag hade fått!!! haha jesus...
Ni får ha det så bra så höres vi ♥
 
har sån stor bildbrist så ni får se en bild på en gammal fotouppgift!

 
 

I am alive!


Ja jag lever! Akupunkturen var inte så farlig. Det var värre innan, innan hon stack in dom, då höll jag på att svimma, haha. Men det gick bra! Så nu är jag jätte trött, man kan lätt bli det efter nålarna pga att musklerna slappnar av så.
Hittade ett gammalt collage som jag gjort för ca 2 år sedan på mig, haha. Ni som följt mig från devote kanske känner igen denna bilden? Tror jag hade den som header ett tag eller något. Tänk att man kan förändrats så på ca 2 år(men ni tycker säkert att jag är lik mig, haha). Det jag ser på bilden är en kär liten skit. Kommer ihåg att jag tog dessa bilder innan min kille skulle komma till mig, hahaha..

En rädd och ledsen tjej


Sitter nu och väntar på att få gå in hos min sjukgymnast. Dig ska jag få akupunktur i axlar, nacke och rygg. Jag har gjort detta förut i hela kroppen. Och det gjorde så ont! Jag är så jävla rädd för nålar!!! Vill bara försvinna just nu. Men det är ju bra för det kommer ju att göra så att jag slappnar av. Men det värsta är att när jag ligger där med alla nålarna så spänner jag mig så, för att jag tycker det är så obehagligt. Nej usch, nu vill jag svimma! Vi hörs senare, om jag kommer hem levande dvs ;)


En bra dag


Idag har det varit en väldigt bra dag! Var på Ikea och köpte lite grejer med farmor på förmiddagen. Sen kl 3 var jag på bio med tjejerna. Vi såg "du gör mig galen". Den var vänligt seg måste jag säga. Det är ingen film jag skulle villa se igen pm jag säger så. Det finns många bättre filmer! Så den är inget jag rekommenderar.
När jag kom hem tog jag bara det lugnt, tog en dusch och så. Borde egentligen plugga på historieprovet. Men jag orkar verkligen inte. Det är på tisdag och jag kan ingenting, känns bra haha! Nu sitter jag med massa gott och tjockar mig och ser på en dålig film. Vi kanske hörs imorgon? ❤


Melodifestivalen


Ni som följer mig på instagram, ehrencronas, vet redan detta. Men jag blev så otroligt ledsen igår när Yohios poäng inte räckte till att vinna allt. Ni skulle ha sett mig, låg på golvet och sprattlade på benen och grina, hahaha herregud! Jag tycker iaf att Yohio är något extra. Kunde pocahontas vinna hela grejen förra året så skulle mangan också kunna göra det. Hans låt var en låt man kunde när man höt den en gång, en låt man kan nynna på liksom. Robins låt är så otroligt lik två andra låtar, bla al i want is you med agnes. Usch nej va robin är dålig!!!!
Aja, det är som det är och jag kommer inte åka ner till malmö när den stora finalen är. Tack för mig, leverpastej.
 

4 Bilder från igår


Tänkte visa lite bilder från kvällen igår hos Nathalie. Vi var ca 20 tjejer som var där och firade henne. Var jätte kul verkligen! ❤


Fredag


Fredag idag och det känns toppen! Det känns inte som om det är fredag, känns som typ onsdag eller något.
Ikväll ska jag till min barndomsvän Nathalie och fira henne. Hon har fyllt 18 år och hon ska ha middag. Så det kommer nog bli jätte kul!! Hoppas eran fredag kommer bli lika bra som min❤

Dagens outfit
kofta - kapahl, blus - joy, jeans - cubus


3 frågor.


Tänkte ta upp tre ganska dagliga frågor jag fått här på bloggen!
 
"Vart kommer tröjan ifrån i din senaste video?"
Den kommer från Thailand, min syster köpte den där.
 
"Varför har du gått ner så mycket i vikt? Vad gör du för något/hur gör du?"
Jag har sen sommaren verkligen försökt att träna så mycket som möjligt iaf 3 gånger i veckan. Två dagar gym och en dag dans. Sedan har jag även idrott på skolan en gång i veckan, men det ger inte så mycket.
Jag vägde väldigt mycket i sommras (enligt mig), jag var så lat, okade ingenting. Så jag började ta tag i gymmandet ännu mer. Och det har ju visat resultat! Jag äter inge annorlunda. Äter något sött när jag känner för det (försöker hålla mig till helgerna). Men jag äter lixom kebab, pizza och massa onyttig mat. Och maten är inget som jag kommer ändra på. Men visst, jag äter grönsaker och frukt varje dag! :D
 
"Är dina föräldrar skilda? Hur gammal var du? Hur var det? och hur har du valt att bo osv?"
Ja det är dom. De skilde sig när jag var ca 6 år. Det jag minns är att jag blev jätte glad för att flytta (jag förstod ju inte vad det innebar). Jag drog ut alla gossedjur på golvet och trodde vi skulle flytta på en gång, haha. Så jag minns det inte som en jätte jobbig grej.
Min mamma valde då att jag skulle bo varannan helg hos min pappa. Har en syster på pappas sida som har en del problem. Så mamma tyckte då att jag skulle bo mer hos henne, att jag var skriven där och så.
Det tycke jag ändå var bra! För då kunde man känna sig hemma på ett annat sätt. Bor man tex varannan vecka hos mamma och pappa så blir det så mycket flyttande. Man måste packa upp och ner och man kan inte riktigt komma till ro. Då tycker jag isåfall att det är bättre att bor två veckor hos mamma och sen hos pappa. För då kan man känna sig hemma på ett helt annat sätt!
Det som varit nackdelen med att bo varannan helg hos pappa är att jag inte står honom så nära. Jag har ju inte varit "pappas flicka" om jag säger så. Jag var väldigt osäker med min pappa när jag var liten. Jag vågade tex inte säga till honom "kan du sänka tvn för jag kan inte sova". Jag var rädd att han skulle bli ledsen. Jag visste ju inte hur han var lixom. Och det är jag väldigt ledsen över. Jag hade velat vara närmare min pappa än vad jag är. Idag kan jag inte vara nära honom pga hans nya tjej. Han bryr sig bara om henne när jag är där. Och jag träffar ju bara pappa ca 6 dagar på en månad så då tycker jag att han kan vara med mig istället!
Det possitiva med att bo som jag gör är att jag står min mamma väldigt nära. Hon vet allt om mig, jag berättar allt för henne. Om det är något jag tänker på så säger jag det till henne för då mår jag bättre. Hon fattar hur jag fungerar. Eftersom det är bara hon och jag (jag har bara en syster på pappas sida) som bor tillsamans så blir man automatiskt närmare varanndra.
Men jag har ändå haft turen att mina föräldrar bor väldigt nära varandra, tar ca 5 minuter på cykeln så jag kan ju träffa tex pappa när jag vill och så, vilket varit väldigt bra!
 
Hoppas ni blev glada för svaren♥ kanske ska ha en frågestund igen? Eller vad säger ni?
 
 

Tikei


Skrev gör ett tag sen ett inlägg om tikei saker jag köpt. Jag köpte då prover på 2olika foundations och en matt vit ögonskugga. Då var jag jätte missnöjd! Men nu är jag inte det längre. Jag testade en utav testerna igen och jag gillade den mer då. Färgerna stämde inte på mig. Men jag gillade känslan av att ha den på huden. Det kändes inte som den stängde huden, utan den fick andas lixom. Så det är därför jag vill köpa den igen, på riktigt, för att det kändes som den hjälpte huden.
Så denna gången köpte jag neutral 2 på 9gram för 149kr. Vet inte än om det är rätt färg för mig. Men jag orkar inte köpa massa olika prover hela tiden. För de har nu börjat med frakt så det blir ju dyrt i längden om man ska köpa massa olika tester, även om en tester bara kostar 10kr. Men så jag tog en stor chansning, men jag tror det gick bra, hoppas det!
Sedan fick jag även 2 gratis prov på ögonskuggor. Tror de är väldigt fina! Speciellt den till höger. Man får väldigt mycket produkt i en tester faktiskt.
Sedan ska jag bara nämna det att jag var ju så missnöjd med den vita ögonskuggs testern, för att det stod att den skulle vara matt men jag tyckte inte det. När jag testade den på locket för ett tag sedan så var den faktiskt matt! Den var inte alls så skimmrig som jag tyckte. Så den skuggan var faktiskt ett stort +!


Tisdag


Första dagen i skolan idag. Usch och fyfan va jobbigt det är! Har ingen skol lust överhuvud taget. Det är så mycket plugg nu, jag orkar verkligen inte. Jag är så skoltrött så det finns inte.
Efter skolan så tog jag, Amanda och Emelie en liten plugg tid på EH, vi gjorde lite historia. Jag fattar verkligen ingenting. Nån som kan förklara för mig om första världskriget? Vilka som krigade med varandra? Haha.
Menmen, jag ska försöka lägga ner mig på skolan, snart. Men jag har verkligen ingen ork just nu. Det ända jag tänker på och vill är att det ska bli vår ❤


HAUL VIDEO


Majoriteten talade stort så här får ni eran haul video och jag hoppas ni gillar den! ♥
 

Fika


Idag har jag haft en "inga måsten" dag. Så otroligt skönt kan jag säga! struntade i att träna idag, det gör jag imorgon istället. Jag har även pluggat med Emelie en liten stund. Känns bra att ändå gjort något när det gäller skolan.
Jag har även varit och fikat med dessa två söta tjejerna. Vi snackade om de mesta, alltså som vi brukar göra, haha!❤