Tisdag


Min dag började inte så bra kan jag säga. Började skolan halv 9 och så hade jag ställt klockan på ringning 08.20! Är jag helt jävla dum i huvudet? Hur tänker jag egentligen?
Annars har dagen varit helt okej. Har somsagt hur mycket som helst kvar i skolan. Jag har allt som allt 6saker kvar jag måste göra. Jag fattar inte hur lärarna tänker?! Varför lägga allt på slutet. Är dom helt jävla sjuka i huvudet? Ååh, pallar inte...
Här får ni två bilder från idag.


svar på frågestunden, del3: random4!


Förlåt att jag bloggar så dåligt. Men jag har somsagt mycket i skolan nu och jag hinner inte med mitt liv.  PUSS PÅ ER♥

Lördagen


Oj så varmt det var igår! Det är helt sjukt. Solade nästan hela dagen så lite färg har man allt fått nu, äntligen. Känns skönt att inte vara den blekaste i stan iaf, haha.
Igår var jag även i min sommarstuga och fixade iordning för sommaren. Kan ni fatta? Sommaren är här!!
På kvällen åkte jag till Amanda, dit även Emil, Max och Joel kom. Vi hade grillmys och tittade på Eurovision. Själv tyckte jag Litauen var as bra! Älskade den! Sedan måste jag säga att cascada(stavning?) hade samma melodi som SHM don't you worry child, seriöst var ju så jävla likt!
Nu ska jag käka och ska dra och träna sen, ni får ha bäst och här får ni mina två senaste bilderna från instagram.


Ansiktsmask


Då sitter jag med en ansiktsmask igen. Eller igen ska jag väll inte säga. Men jag försöker ändå göra detta emellanåt, tex varannan månad eller något, haha. Men det är faktiskt väldigt skönt. Det känns som om det bra för huden, vilket det ska vara!
Denna ansiktsmask köpte jag på ö&b för 10kr. Men jag tycker den känns riktigt bra för de ynka priset!


svar på frågestunden, del3: random3!


 

Lång helgen


Denna lång helg har gått så fort! Jag ska berätta i korta drag vad jag gjort eftersom jag inte kunnat blogga.
I fredags var jag på stan med Lotta, köpte lite mer grejer till en HAUL. Sedan på kvällen åkte jag till Ellinor där vi gjorde tårta för att sedan åka vidare till Victor för att fira Max. Vi gick även ut på krogen efter.
Sedan i lördags så hade jag dansuppvisning 2 gånger. Så hela den dagen gick bort åt dans. Fast på kvällen åkte jag till Fanny och umgicks med henne, sedan stack vi till några sköna killar och var med dom. Sedan stack vi till krogen! (Mycket festande känner jag, haha).
Och idag har jag inte gjort ett skit nästan. Varit och fikat hos min moster och så har jag sprungit 3km(så jävla duktig jag!!). Så det är vad jag gjort denna helg. Känner att jag borde ha pluggat mer än vad jag gjort. Men jag har verkligen inte orkat med det. Känns som om hela mitt liv håller på att havererar snart!
Här får ni lite bilder från helgen.


Ledig


Så skönt att vara ledig! Dock så har jag inget speciellt för mig idag så det hade inte skadat att att i skolan ändå, haha.
Jag och min kompis Lotta har bestämt oss för att börja springa. Vi ska få bättre kondition dvs. Så idag tog vi tillfället i akt när vi ändå var lediga att gå ut och börja springa. Vi sprang 3km denna gång och vi var grymt imponerade av oss själva att vi verkligen orkade, för bi stannade inte en gång. Det var faktiskt riktigt skönt ändå att röra på sig! Man blir så nöjd och stolt i efterhand! Så idag ska inte jag äta något onyttigt, ska dock till farmor en liten stund nu och då vet man ju inte, men jag ska fan stå emot asså! Jag ska börja ett friskt och nyttigt liv nu.
Ikväll ska jag till dansen och repa på den. Vi har uppvisning till helgen så vi ska dansa igenom dansen. Annars ska jag inte göra något annat idag, fett drygt ändå. Men jag borde ta de lite lugnt också, plugga och bli av med förkylningen även om det är fett tråååååkigt. Vi hörs❤


Gammalt som nytt


Idag var jag på en liten loppis. Vi skulle till min sommarstuga och då åkte vi förbi en och då tänkte vi att vi kunde gå in där.
Jag hittade 2 helt nya Iphone skal, tycker verkligen dom är hur fina som helst! De är väldigt tunga faktiskt så när man håller i mobilen så är den typ tung, haha. Jag har tidigare sett dom på jula, kommer inte ihåg va de kostade där. Tror de kostade runt 100. Men jag köpte dom för 20kr styck! Så sjukt bra!
Sedan hittade jag två armband. De stora är kanske lite för stort, men jag kan ha det! Tycker det är så fint! Och det kostade 20kr och var helt nytt.
Sedan hittade jag de lite mindre armbandet och jag tyckte det var så gulligt och de kostade 35kr. Sedan när jag kom hem upptäckte jag att det var silver! Fatta om jag blev överlycklig! Älskar äkta silversmycken, jag samlar nämligen på det! Så det var ett riktigt kul och fint fynd :D


2,5 timma


Suttit i solen 2,5 timma idag. Så skönt med lite sommarkänslor nu efter den jävligt långa vintern. Kan säga att jag fått en riktig färg! Ska iallafall inte vara nått mer i solen nu, det räcker för idag, även om det var skönt och behövligt. Läste även min svenska bok "som om ingenting". Läste ca 100 sidor och jag är så nöjd! Jag hatar verkligen att läsa böcker så det var skönt att jag fick lite utredat när jag låg där i solen. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Har blivit så jävla förkyld igen så jag ska väll bara försöka ta det lugnt! Puss på er❤


Rosa


Målade naglarna i en härlig rosa färg idag. Kände inte för några speciella detaljer. Men något litet extra ville jag ha, så jag målade på med ett glitter nagellack också men bara på ring fingern för att få en liten extra glimt. Det är mycket finare i verkligheten än vad det är på bilden. Vet inte om jag ska ta och måla på glitter på resten av naglarna också, kan verkligen inte bestämma mig. Vad tycker ni? Är det finast som det är nu eller ska jag måla på glittret på de andra naglarna också? :)


svar på frågestunden, del3: random2!


Så skönt, tog bara 40 minuter att ladda upp denna videon här hos pappa, löv it!
 

Eftermiddagen


Hej på er! Vet ni vad jag ska göra i eftermiddag? Jo, jag ska lägga upp randomfrågor2. Ska till pappa och hans internet är jätte snabbt så det går att lägga upp en HD film på ca en timma! Så det är hur bra som helst!!
Ikväll ska jag och Amanda hem till Max där även Emil är, vi ska se på hockey vm och spela FIFA, haha. En riktig grabbkväll blir det kan jag säga. Men det blir nog roligt set också! Puss på er så får ni upp videon sen❤


Vecka 17 och 18


Har inte bloggat så mycket på senaste tiden pga att jag haft så mycket i skolan. Bloggen får ta väldigt mycket stryk pga den jävla skolan. Jag har verkligen inte tid med bloggen just nu! Men jag tänkte jag kan lägga in ett litet inlägg på massa bilder istället för väldigt mycket text. De enda jag har gjort som är något speciellt är att jag har varit på krogen. Alltså igår, på Valborg. Riktigt kul kan jag tala om att det var!
Sedan idag har jag varit på stan med Amanda, Emil och Max då vi även lunchade också. Så skööööna är dom!! Sedan kan jag ju även slänga in några bilder från i helgen då vi sov hos Amanda och hade det bara allmänt mys, vi åkte också till ett spökhus mitt i natten där det sägs att det spökar. Dock märkte inte vi något av det men.. Ah, puss på er❤