söndagsfika


Igår gjorde mamma något äckligt söndagsfika. Men visst såg det gott ut? Vill läska er lite såhär på måndagseftermiddagen, hihi. Men vi är duktiga och kämpar emot sötsaker nu ett tag, på fredag får de bli gottigott igen♥
 

1001extensions


Jag har bersällt hår från 1001extensions.se. De har 100% mänskligt hår – Remy hair.
Många tycker jag har långt hår, men vem vill inte ha längre? Jag beställde rakt hår, 56cm, clip-on extensions. Jag har själv lite lockigt hår. Men jag kände att rakt kan man göra mer med. Och eftersom det är riktigt hår kan man göra mer med det än om det är plasthår. Detta håret kan man locka, platta och jag tror även man kan färga det om man skulle vilja! Så jag kände i vilket fall att rakt var bätte än vågit för mig.
Jag tog färgen "guldbrun" eftersom jag har väldigt mörkt underhår. Jag har väldigt uppklippt, vilket är bra när man sätter i extansions. Man får inte själva kanten på sitt egna hår när man har i  löshåret. Jag sätter även i en klämma i håret så mitt ljusare överhår inte blir en sån kontrast på själva förlängningen.
 
Jag är jätte nöjd med detta håret! Det känns att det är riktigt hår och väldigt bra hår. Man fick väldigt mycket hår också. Man fick en länga med 4st clips på, sedan fick man två längor med 3clips, två längor med 2clips och sedan fick man även 2 längor med 1clips på. Så det blev väldigt mycket hår för att kunna se bra och naturligt ut!
Färgen var jag lite besviken över när jag fick hem det först. Det var mycket mörkare än på hemsidan. Men när jag satte i det i håret blev det mycket bättre! Visst, det är lite mörkare, men det är samma färg på mitt själva underhår. Man ser ju den mörkare färgen mer nu eftersom det är längre. Men jag är väldigt nöjd! 
 
Allt hår kostade 509kr, och det är faktiskt inte mycket om man tänkter på vad mycket hår man fick. Sedan kommer man ju ha detta väldigt länge! Som mig, jag kommer inte använda detta varje dag och hela tiden. Utan på speciella grejer och när jag vill känna mig extra fin. Så mitt kommer inte slitas så mycket heller. Jag kan räkna med att kunna ha detta håret i ett fint skick i över 1 år i vilket fall. Man får se till att vårda det och ta hand om det som det vore ditt egna hår du hade på huvudet.

Det tog ca 7 dagar innan jag fick hem det efter att jag hade beställt. Så det gick väldigt fort!

Vad tycker ni? Blev det bra?

jag får och jag gör det.


Märks att lördagen är uppe i full galopp. Börjar dagen med lite oboy och marshmallows, så sjukt gott! ♥
 

godis, ja, de är gott!


Idag har jag gjort det jag snackat om hela vecka, köpt godis från hemmakväll. Det är de bästa godiset där och det är så fruktanvärt gott! Det är så värt att få unna sig godis och sånt, helt underbart! ♥ Livet skulle bli tråkigt och dassit om man inte skulle få äta godis. Tack till dig som uppfan det!!
 

plugg, plugg, plugg


Fan va plugg det är i skolan nu. Märks att skolan har kommit igång på riktigt. Det komemr bara bli värre också. Alla prov, inlämningar som väntas, fyfan...
Så idag åkte jag, sjökan, philip och agge hem till mig och pluggade lite religion. Vi blev klara med den skiten så vi har den ur vägen, så fruktansvärt skönt, en sak ur världen. Det är så gött att plugga med dessa killar, alla ligger på samma nivå när de gäller hjärnkappasitet så vi förstår varandra, haha. Inte känt så med någon förut så det är jätte gött att ha några som är på samma nivå. Vi kan verkligen plugga tillsammans och vi klarar det, as nice!
 

mattlack


Jag har verkligen fått dille på neutrala fina naglar ett tag. Orkar inte med någon speciell färg. Bara ett helt genomskylningt lack. Jag är även trött på själva glansen. Men jag kände ändå att jag ville ha ett lack, så det skyddar lite. Men hade ingen ork med glanset. Så jag tänkte att jag kunde ta på ett mattlack. Jag ville inte att det skulle bli så jätte matt heller, utan bara neutralt typ. Så jag kletade på lite olja på naglarna och sedan detta lacket. Blåser man på lacket när det är helt nylagt, då blir det matt direkt. Men jag gjorde inte det utan jag lät det torka i sin egna takt. Och då fick jag precis den glansen jag ville ha. Så det var ett stort +!! 
 

höst haul


 

helgen


Denna helgen har jag knappt suttit vid daton någonting. Jag har haft en väldigt bra och lång helg som har varit helt fullbokad.
I lördags var jag hos farmor där hennes tant kussiner kom. Vi käkade den "årliga" nävergröt med fläsk måltiden. Tror det är en väldigt värmländsk måltid som man åt förr i tiden. Den är faktiskt ganska god! Eller ja, sådär i vilket fall, det går att äta liksom ;) haha.
Sedan på kvällen var jag bjuden på 18 års middag hos Fanny. Hon har äntligen fyllt 18år, min lila pingla! Grattis till dig igen♥ Så det var en riktigt trevlig kväll med andra ord!
Idag har jag varit med Philip nästan hela dagen. Vi var på ikea, vi har städat hans rum och rensat som fan. Är jag inte världens snällaste kompis liksom?! Ställer upp att städa och damsuga en annans rum när jag egentligen behöver städa mitt egna, haha. Nej men de var han värld! Han ställer upp för mig jämt så de var klart at jag hjälpte honom liksom! Sedan gick vi en lång promenad med Sebbe, inte blivit någon vidare träning denna helgen så det var bra med en lång promenad istället.
Nu ska jag ta nya tag till en ny vecka. Ska lägga mig i sängen och göra körkortsprov, kul, verkligen kul.....
 
 
 

POWER WALK


Idag har Emilia varit hurrtig! Hon har nämligen gått ca en 4km lång power walk. Det var riktigt skönt och jag har sett fram emot detta hela dagen. Tänkte börja med detta lite då och då när jag känner för det. Ska i vilket fall göra det 1 gång i veckan, ska försöka med 2 också. Det är riktigt skönt och det är faktiskt jobbigt tillslut!
När jag kom hem tog jag mig en fullkornsmacka med mackrill filé på och även ett glas mjök. Ett bra mellanmål med fibrer och protein.
 

Emilia är kär


Ja, Emilia har blivit pang kär, haha. Gabriel i idol, vilken jävla kille! Första gången jag såg han i Tv:n, han var så jävla cool och snygg. Inte nog med det. Han sjunger som en jävla gud. Längtar tills kvällens program kommer ut på play så man kan höra på hans sång om och om igen...♥

Duktig och tränat.


Idag känner jag mig så bra! Jag har inte ätit något onödigt och jag har inte ätit mycket heller. Sedan har jag även tränat och det känns bra att komma igång igen efter förkylningen. Dock är jag inte helt frisk än så jag borde ta det lugnt men jag pallar inte, tar ju så jävla lång tid! Vet att jag ändå kommer bli sjuk snart igen så det suger ju. Lika bra att köra på tills man inte kan igen!

kontakta mig!


Nu har jag skaffat en mail till er. En mail som ni kan kontakta mig på. Ska försöka hinna med att svara på allas mail. Det är endel som har undrat om de kan få kontakta mig på något sätt och jag tyckte att detta va den bästa lösningen. Att skaffa en mail helt enkelt! Alla kan kontakta mig här, puss♥
 

Caddy


Var somsagt på golfbanan med Philip och Sebastian igår hela dagen. Det bar faktiskt inte så tråkigt egentligen. Tyckte det var ganska kul att se alla slå och så. Kan tänka mig att det är kul om man är bra i det. Själv suger jag och kan inte få iväg bollen ens. De finns två tråkiga grejer  i golf. För det första, att man går så jävla mycket, visst de är ju as bra med man blir ju så sleten i ryggen, haha. Ni skulle sett mig och sebastian. Vi satte oss efter varje hål och klaga över våra ryggar och ben. Det sluta med att när vi hade gått hälften så gick vi in och tog en glass, hahah. Sedan den andra grejen, att man måste vara så tyst. Jag är ju en sån människa som hörs överallt och pratar hela tiden. Så där ute var jag tvungen att vara tyst helt enkelt. Kanske är därför gubbarna som är där är så jävla gubb griniga, de får inte prata och vara glada. De känns som om de är så gubb griniga, hatar den sortens gubbar. Vet att detta bara är en grej som jag fått för mig. Men jag tror verkligen de är så, haha. 
Sedan kan man ju inte påstå att jag var någon bra caddy, men jag var nog ett bra sällskap ändå skulle jag tro❤ 
 

Fredagen


Igår var jag i skolan och jobba på riktigt bra! efter skolan tog jag en fika med Hanna på Waynes, riktigt mysigt och gott! Vi gick även lite på stan efter och jag fick med mig en tröja från Gina, men jag ska lämna tillbaka den, den var sådär och då känner jag att jag lika gärna kan lämna tillbaka den. 
På kvällen gick jag, Hanna, Philip och sjökan en stor promenad på skutberge. Jag tror vi gick typ 5km, måste vi gjort om inte mer. 
Jag hade i vilket fall en väldigt bra fredag. Nu ska jag börja göra mig iordning. Ska me Philip och sebbe på golf, jag ska vara caddy, för de är galet tråkigt och svårt med golf, Hahaha.  
 

miley, vad blir det...?


Jag tycker det är så tragiskt. Vad har det blivit av Miley Cyrus? Hon som har varit den sjukt snygga tjejen man sett upp till. Hon är ju inte samma männiksa längre. Jag tycker att det är så tragiskt. Visst, hon vill inte bli förknippad med Hannah, det kan jag förstå. Men det kommer inte förändras hur hon än gör. Bara för att hon klipper av sig håret, klär av sig naken så kommer inte det förändra något. Man tycker ju bara att hon har blivit sjukt knäpp! Vill hon ha uppmärksamhet liksom? Jag själv har dock aldrig förknippat henne med Hannah, jag har förknippat henne med själva henne, inget annat. Som i LOL filmen. Jag tänker henne som Miley, inte som Lola och absolut inte som Hannah.
Jag säger inte att det är dåligt med förändringar, dock är jag väldigt emot dom, de brukar oftast inte bli bra och då tycker jag att det kunde ha varit bättre som innan.
Men jag måste säga att hennes musik är fortfarande bra! Denna nya "porr" videon är ju helt vrickad, men den är ändå lite cool och säregen. Älskar låten så mycket!!!
 

Bytt dans


 
Tänkte bara säga till er att jag har bytt dans. Efter ca 8 år har jag tröttnat lite på juzzfunk. Så jag har nu bytt till ragga! Det är jävligt jobbigt kan jag säga. Man blir riktigt svett och man får ont i benen För man dansar så lågt hela tiden. Så jag har väldigt ont i mina knän. Vet inte riktigt va jag har för problem med dom men nått är fel i vilket fall!  Känns riktigt konstigt att dansa ensam igen, känner ingen speciellt bra. Saknar Cassandra kan jag säga!
nu ska jag ta och hoppa in i duschen, puss❤ 
 
 

Mys


 
Idag gjorde jag något som jag drömt om länge. Komma hem från skolan, det är regnig, det är mysigt, det är te dags, det är pluggdags. Och idg var det så. Jag myste till det lite medans jag pluggade lite. Så fruktansvärt mysigt! detta har jag riktigt längtat efter och idag genomförde jag det. Såhär ska varje dag se ut framöver nu på hösten, bara mysiga eftermiddagar, när man inte trånar förstås. Men nu är jag förkyld och inte kan träna så jag riktigt njuter av denna tiden, lööööv it!❤

det jag gjorde igår...


Det jag gjorde igår var att jag KLPPTE TUNGAN, haha! Jag har haft ett så otroligt litet tungband så när jag stäckte ut tungan fastnade det mellan mina nedertänder och gjorde as ont verkligen! Så jag har varit sögen på att ta klippa bandet ett tag nu. Var hos doktorn när jag var liten och skulle göra detta, men jag vägrade öppna munnen för bedövningen man hade på innan tyckte jag gjorde så ont då, ingen aning om varför?
Men nu gjrorde jag det igår och jag är så nöjd nu efteråt! Sprayen gjorde inte alls så ont som jag trodde och jag kände inte ens när han klippte den.
Dock var det väldigt äckligt efter, höll på att svimma för att jag hade varit så nervös. Men allt hade gått as bra så det var en stor lättnad!
Det känns så otroligt konstigt och löst i munnen nu. Jag kan slicka mig runt tänderna normalt nu, vilket jag inte kunnat förut för att tungan inte har räckt till. Jag har en ganska liten tunga normalt, så jag kan inte ta ut den hur långt som helst nu heller, men det är en betydligt stor skillnad och det är inget som tar i och gör ont längre. Så fruktansvärt skönt!!!!
 
 
(varning för ful och äcklig bild, hahaha)
FÖRE
 
EFTER
 

Imorgon



Imorgon tänkte jag berätta en liten grej här på bloggen som jag gjort idag. Kan inte visa vad jag gjort än pga att de är lite ömt och så än, så jag tar en bild imorgon och visar er, hehe. Nu gjorde jag väll er lite nyfikna va? Så håll utkik imorgon om ni vill veta vad jag har gjort, pusssss❤

Igår kom Philip hem till mig igen och vi lagade lite mat. Blev riktigt gott faktiskt, wook fick det bli! 






lila sminkning


 

Så slöö


Känner att förkylningen tär på krafterna. Var så otroligt trött imorse och jag höll på att somna på naturkunskapen. Slutade 13.10 så det var ganska tidigt som tur var, hade inte klarat det längre. Så nu ligger jag i soffan och bara degar, så fruktansvärt skönt. Tänkte sova lite också, ca en timma för att kunna orka med. Eller jag ska iaf ligga och blunda. Har så ont i huvudet, känner att jag har spänningsverk så måste koppla av lite.
Philip kommer hem sen så då ska vi laga lite mat, då ska jag tigga massage av han, han måste fan ställa upp!! Höhö


Sommarstugan


Idag har jag varit i sommarstugan hela dagen. Älskar att vara där och inte göra något, så jävla bäst är det stället! Mår så bra där och vill bara stanna föralltid❤
Nu kommer snart Philip hit och vi ska bara chilla och ta de lugnt. Puss på er❤


Spel och myskväll


Igår var jag i Filipstad på oxhelga. Fick med ni lite hem som jag tänker spara till en haulvideo lite längre fram, för jag vet att jag kommer köpa mer saker.
På kvällen kom min efterlängtade syster hem som jag inte sett på typ 7 månader eller något. Så hon kom hit och överraskade oss med, så kul!
Sen mitt i natten, vid 1 nån gång tog jag bussen in till stan för att träffa Philip. Har saknat honom jätte mycket för att han har varit borta på en tävling ett tag. Det hade inte gått så bra för dom så han var lite depp. Men det var riktigt kul att träffa honom och få prata av sig lite! ❤ Nu ska jag till stugan och när jag kommer hem ska jag ladda upp en ny video.


sommarfavoriter 2013, video


 

Mina dagar


I torsdags var jag faktiskt ledig från skolan. Vi kommer ha så på vissa torsdagar att man kommer vara ledig, så otroligt skönt! Så jag gjorde inget speciellt riktigt, tog det lugnt, käkade mat hos farmor och så försökte jag bli frisk.
Men en liten speciell grej jag gjorde som man inte gör varje dag var att jag åkte till Amanda och fick en hudvårds rådgivning av min kompis Ebba. Hon jobbar för Mary Kay så hon ville "lära" sig på oss. Det var riktigt kul och mysigt faktiskt! Så det var vad jag gjorde jag i torsdags.
Igår så var jag i skolan och gjorde ingenting, haha. Hade typ inga lektioner så. Sen efter skolan åkte jag och handla med pappa och farmor, lite fredagsmys. Jag har fått sån dille på kakor man doppar i mjölk. Så deg fick bli det, kladdkaka vanilj, as gott! (Jag har en ren helg för att bli frisk och även för jag går på penicillin, sedan går man upp så jävla mycket i vikt när man man super!) Sen på kvällen fick jag iaf tråkigt och stack till Ellinor. Har saknat henne enormt! Var så längesen nu. Vi hörs mina pluttisar❤


Onsdag


Tyvärr har jag fått en släng förkylning så jag är jätte snorig och har ont i huvudet, tror även jag börjar få hosta. Så det blir ingen vidare träning för mig de kommande dagarna, vill att det ska försvinna fort. Men jag måste till dansen idag för jag ska kanske byta grupp eller kanske sluta i dansen. Ni som är lite nyfikna så kanske jag ska byta till ragga, de verkar så sjukt kul och jag tror det skulle passa mig bättre nu! Dock vet jag inte vad man ska ha på sig då, haha. Varje dansstil har ju även sin egen klädstil. Så jag får rota igenom mina lådor så får vi se vad jag hittar.
Puss på er så hörs vi❤

Här får ni två små bilder från min dag, här ser ni även att jag är onyttig. Jag vet.. Men jag är i min vecka och behövde det! Jag blir så sugen och så trött och får ont i huvudet. Men när jag käkade den där så blev allt så mycket bättre, haha!


nyrena sminkborstar


Äntligen har jag tagit tag i det. Jag har inte tvättat mina sminkborstar på över 6 månader. Usch de har varit så äckliga. Men jag har verkligen inte orkat tagit tag i att tvätta dom. Jag vet att det är viktigt att göra det, men jag orkar ändå inte. Men nu har några äntligen blivit tvättade! Bättre sent än aldrig ;)
 
 

Dagens outfit


piké - sportshoppen, jeans - carlings, för liten väst - h&m, skor - asics


Ensam hemma.


Det är så fruktansvärt skönt att vara ensam hemma nu för tiden. Förr hatade jag det, men nu älskar jag det. Man är så fri, man får göra vad man vill. Inte pocka undan massa kläder och skit, allt kan bara ligga och ingen skriker på en att man ska ta upp det. De negativa med de hela är att man måste laga mat och diska, usch. Det är väldigt drygt tyvärr. Men då får de bli lite bantningstid under tiden mamma är borta, haha.
Så denna kvällen har jag bara myst och pluggat matte, riktigt mysigt. Nu längtar jag verkligen till hösten så de blir mörkt ute och så man kan tända massa ljus och så man bara kan mysa riktigt mycket. Jag ska ta vara på denna hösten, ta varje dag för sig❤


Stockholms bilder!



Home


Haft en så sjukt bra helg med mina grabbar i Stockholm! Vi har shoppat, käkat gött och varit på axwell. Kunde inte haft en bättre helg faktiskt. Skönt att kunna göra något med grabbar ibland och inte bara massa tjejer.
Tänkte lägga ut massor av bilder från helgen senare så håll utkik efter dom❤


detta käkade jag innan träningen idag, onyttigt och jävligt, men förbannat gott!!