Nyårs outfit.


Ser inte så bra ut på bilderna, men det är bättre i verkligheten!
tröja - hm, strumpbyxor - lindex, kjol - hm, linne - gina tricot.


31/12!


Idag är det sista dagen på detta år. Tycker ni att 2011 har varit bra? Själv vet jag inte riktigt. Har nog funnits bättre år än detta! Vi får hoppas att 2012 blir ett år som vi kommer minnas föralltid, på ett bra sätt!

Idag ska jag med pappa och ylva till några på orrholmen. Tror bara vi ska äta och så där. Vid elva ikväll någon gång åker jag till melvin och firar lite med honom. Sedan sover jag även där. Blir nog en super toppen kväll kan jag tänka mig. Vi hörs senare. Slänger in en outfit bild sen också!♥


Lite frost bilder.


 


Snyggt, hett, sexigt nu till nyår!



Hos far.


Då sitter jag nu hemma hos pappa igen och har precis målat naglarna. Blev deprimerad för det blev inte som jag tänkt mig, trodde det skulle bli mycket snyggare än det blev. Sedan blev det även tjockt, kladdigt och klumpigt, suck..
Idag har jag då varit på gustavsvik med lotta och hennes mamma. Vi åkte hemifrån 7.40 och kom dit 9.00. Vi var typ helt ensamma i badhuset de 2 första timmarna, as gött! Sen rullade det på lite mer folk. Men det var inte så mycket för att vara lov ändå.

Nu ska jag lyssna på musik och bara va lite♥



Hemma.


Kom hem från melvin för ca en timma. Hade det jätte bra hos honom. Igår var vi bla annat och bowla, herregud va dåligt det gick för min del!
Idag ska inte jag göra något speciellt. Ska packa en väska till pappa, ska dit imorgon. Sedan måste jag även packa badkläder för jag ska till gustavsvik med lotta och hennes mamma imorgon. Så jag har lite att stå i.
Så jag ska bara ta det lite lugnt nu tänkte jag, sitta vid datorn och så. Tyvärr måste jag plugga lite också. Har ett jävla NO prov när jag börjar skolan igen, fan! Men vi höres♥

Har inga bilder så ni får en grym låt istället!


Onsdag.


Jag sitter här nu klar och iordning gjord till att åka in till stan och lämna tillbaka ett halsband. Har varit på stan varje dag nu, herregud.. Sen efter det ska jag åka hem till melvin och jag kommer även sova där. Var jätte längesen jag träffa honom nu så det är på tiden! Så vi hörs när jag har tid, BYE♥
Här får ni en bild lotta tog på mig igår♥


Ny TV!


Herregud va dagarna går fort! Snart är ju lovet redan slut, vill verkligen inte det :(
Idag har jag varit och fotat lite med lotta på förmiddagen. Efter det åkte jag och mamma in till stan för att äta lunch med hennes morbror olle. Han skulle även köpa en julklapp(försenad) till mig. Så då köpte han en platt tv! Är så glad, den är så snygg verkligen! Hade en tjock tv i mitt rum tidigare. Så detta är stor skillnad!

Förlåt om jag bloggar lite dåligt, men jag gör faktist mycket på lovet nu så det är jobbigt att känna att man MÅSTE blogga. Vill inte ha det kravet riktigt. Så jag bloggar när jag känner för det lixom. Nu ska jag ta och ducha och pröva ricinoljan. Vi hörs ♥
Philips 32 tum, Led - Expert - 4990kr

En stor diss!


Har målat mina naglar med mitt nya nagellack som jag fick i julklapp av mamma. Det är ett vanligt isadora nagelack och dom brukar vara super bra!
När man tittar på flaskan ser det as snyggt ut och passar bra nu till nyår. Men när det kommer på nageln.. Det blir alldeless klumpigt, matt och deprimerande. Blev så besviken verkligen! Men nu får det sitta ett tag, orkar inte byta. Kanske blir snyggt när man kommer ut och får ett annat sken på det, vi får se. Men jag ville bara säga detta, att den var en stor besvikelse!


Annandagjul.


Idag har jag varit på rea på stan. Herregud va folk det var, trodde jag skulle dö! Man knappt prova kläder för det var så långa köer. Så jag fick med mig lite annat smått och gott istället för kläder. Och allt var på rea typ, haha!
Efter stan åkte jag hem till farmor där även pappa och ylva var. Pappa fyller år idag så vi firade honom och så.
Nu tänkte jag ta och städa lite, är så rörigt här inne. PUSS♥

Fick även med mig en kjol och ett par örhängen, men jag orkade inte ta kort på dom.

Mineral fondation - kicks - 83kr(orginalpris 163).
Ricinolja - apoteket - 41kr. (det säjs som laxeringsmedel för magen, men man kan ha det i håret om man vill ha längre hår, skriver mer om denna produkt när jag annvänt den!)

Ögonskuggspallett - hm - 10kr(orginalpris 50)

So..? Sinful paket - lindex - 50kr (orginalpris 100)


Julklapparna!♥


Oj va dagen gick fort igår, herregud asså. Då var denna jul också slut, tragist! Hade en riktig toppen julafton igår♥
Fick jätte mycket bra och roliga saker igår. Fick massa kläder, en hårdisk, pengar, kameraväska, vantar, pressentkort på hm, godis, en sminkkurs på make up store och allt som är på bilderna nedan♥♥♥♥

Idag ska vi åka till min andra moster och äta lite mat med mina släcktingar. Så vi hörs senare!♥

min älskade eos 550D.


Julaftonens facelock & outfit.


Rött♥

blus - åhlens, kjol - indiska, tights - hm


JULAFTON!


Nu är det julafton, äntligen! Har längtat så detta år, extra mysigt tycker jag. Tyvärr finns det ingen snö, men det går inte att göra så mycket åt, suck. Men vi ska inte ha några ledsna miner för det!
Imorse vaknade jag vid halv 9 tiden(vaknar alltid så tidigt på julafton). Då åt mamma och jag frukost och tittade på det sista avsnittet av julkalendern, det är ju så sorgligt ju, den var ju så bra hihi! Efter det delade jag och mamma ut lite julklappar som låg under granen. Så då fick jag ett nagellack, en kajal, ett linne och toffsar. Saker som jag önskat mig.
Vid 12 tiden ska jag och mamma åka till min moster och fira jul där(firar alltid jul där, är en tradition sen 1966, alltså 45 år tillbaka). Sen på kvällen ska jag åka till pappa och fira jul med dom, då jag får min SYSTEMKAMERA!!! Jippi!
Ha nu en super duper bra jul som ni kommer att minnas livet ut, PUSS♥
Här är nagellacket och kajalen.


Uppesittarkväll!


Sitter nu i soffan med nygriljerad skinka och massa gott! Nu är det jul <3


Vilken jävla människa.


Blir helt rasande! Sitter och är helt förbannad på denna människan. Hela hennes youtubesida är helt sjuk. Hon lägger upp videos att äldre föräldrar är dåliga, fula har dåligt självförtroende mm. Gå in på hennes youtubesida sida HÄR. Ni kommer bli förbannade!


DAN FÖRE DOPPAREDAN!


Imorgon är det äntligen julafton! Det har gått så sjukt fort!
Mamma och jag viste inte vad vi skulle göra idag. Så vi åkte till bergvik och tittade lite bara för att få tiden att gå. Så vi handlade lite mat och en födelsedagspresent till min pappa(han fyller en dag efter julafton..).
Så jag fick med mig 2 saker hem. Ett läppstift från märket Claudia och en liten snygg aftonväska. Vi hörs♥
30kr på coop.

200kr på skokanonen.



Sött♥


Nu har melvin precis ganska nyss åkt, saknar han redan. Han är så himla goo ibland den killen. Vi har inte gjort så mycket, bara ätit, myst och tittat på tv. Sedan har vi gett varandra julklapparna också. Fick en jätte fin berlock(som jag visste om, hihi). Nu får mitt fina silverarmbad en liten läppstift berlockskompis. Sedan fick jag ett sminksätt av melvins familj, söta! Det är kajaler och ögonskuggor. Dom är så fina alla färgerna, bara längtar till att få använda dom! Tack♥


Toppen!


Idag har jag varit på stan med mamma. Jag vaknade vid 11 tiden och åkte in vid 12. Vi har köpt de sista julklapparna, äntligen! Jag köpte även en grej åt mig. Ett kak fat som jag ska ha smycken på, blev så bra, as nöjd! Och den kostade bara 149 på feeling, toppen!
Lite senare kommer melvin hit, vi sk byta julklappar med varann. Jag vet redan vad jag kommer få, haha! Men han har inte en aning.
Nu ska jag ta lite julmust och titta på tv, PUSS♥
FÖRE

EFTER




Då får dom klara och fina..


Här är mina snygga pepparkakor. Ville även visa vilket kön de var, hahah!♥


JULLOV!


Idag gjorde jag min sista dag på tingvalla för denna termin. Så skönt att det äntligen är slut! Fick sluta idag istället för imorgon. För imorgon skulle vi haft en liten julavslutning. Men ingen ville ha det så vi fick sluta idag istället, SÅ SKÖNT!
Min första ensamma kväll utan läxor ska jag ta och se på julkalendern och baka peppis(pepparkakor). Så mysigt! Vi hörs, från en lyckilig Emilia♥
Nu får ni min sista skoloutfit bild för iår!
skjorta - hm, linne - vero moda, jeans - västkusten..

Bilder från skolan.


Linn har visat mig en grej som man kan ta roliga bilder ifrån, webcam toy! Så här får ni några sköna bilder från mig och fanny♥



Knäcken klar♥


Då är julbaket snart klart. Ska bara baka pepparkakor någon dag under veckan, sedan är allt klart. Och det är ju bara 4 dagar kvar till julafton! Inte långt kvar nuuu♥ 
Haha, mina misslyckade men goda knäck♥


SISTAläxan!


Då har jag gjort klart dom sista läxorna innan lovet, så otroligt skönt! Men pluggandet under lovet kommer jag inte ifrån. Har NO prov 2 dagar efter att vi börjar igen och det är så otroligt jobbigt att behöva tillbringa lovet med plugg, men så är livet när man går på gymnasiet.
Idag hade jag då juridikprovet och det gick åt SKOGEN! Helvete också, orkar inte göra ett omprov för då får jag damp!
Nu ska jag titta på julkalendern så vi hörs, PUSS♥
Här får ni 2 bra låter för jag har inga bilder, hehe.

Chris Medina - One more time

Stivie Wonder - Superstition


Julnaglar.


Förlåt om jag bloggar dåligt. Men det är mycket i skolan nu sista veckan och jag har juridikprov imorgon. Så jag måste prioritera och jag hoppas ni förstår!
Målade naglarna förut till en gran, men det blev inte alls bra så jag tog bort det och målade då på detta nagelacket från Claudia nr 159, äslar färgen! PUSS♥
Min julgran som jag målade först.

NU.



Farmor.


HejHopp! Denna dag har varit lång och bra! Åkte från melvin redan vid halv 11 tiden imorse. Skulle till min farmor där jag spenderade hela min förmiddag. Sedan vid 1 kom pappa och hämtade oss, vi skulle åka in till stan och titta lite på de sista julklapparna.
Så nu är jag hemma och sitter nuduschad och har även gjort lite juridik, har juridikprov på tisdag. Känns som om det kommer gå hyffsat bra trottsallt, får vi hoppas iaf, men man får inte hoppas för mycket som jag brukar säga.
Nu tänkte jag ta och fixa lite med mina naglar, så vi hörs♥


Stan nästa!


Hej solstrålar! Idag har jag inte gjort alls mycket. Gjort mig iordning och suttit vid datorn, en mycket slapp förmiddag!
Vid 4a tiden ska jag ta bussen in till stan med melvin och vi ska byta hans armband han fick av mig när han fyllde år. Det var tyvärr förstort så vi får se om dom har någon mindre storlek och så. Tror inte vi ska gå i några affärer, melvin tycker inte om det, haha! PUSS♥
Här får ni några bilder från mig i nuet, är lite rastlös!


Min nya lugg.


Klippte då min lugg förut och jag blev jätte nöjd! Ansiktet blir mer innramat än förut. Syns tyvärr inte så jätte bra på bilderna, är snyggare i verkligheten måste jag säga! Sedan tror jag inte att det är så många som märker min lilla förändring, men jag gör det och jag tycker jag ser bättre ut i detta och det är huvudsaken!
Nu tänkte jag sätta mig och titta på sista harry potter filmen igen, vi hörs PUSS♥
FÖRE

EFTER


Dagens outfit.


Har nu duschat och ska snart åka in till stan. Åker in tidigare idag pga att jag ska klippa min lugg. Den är så otroligt lång och ful så jag vill piffa upp den lite. Är så gött att jag börjar 12.20 och har bara 2 lektioner på fredagar. Det blir lixom helg på fredagen typ, haha!
Nej, nu måste jag packa det sista och sedan kila mot bussen, PUSS♥
Dagns outfit
linne - gina tricot, kofta - bikbok, byxor - bikbok


Då har man välkomnat in julen.


Efter skolan åkte jag hem till melvin som fyller år idag, ett STORT grattis till min söta!♥ Åkte hem därifrån vid sju tiden någon gång för att jag och mamma skulle sätta upp granen och pynta fram alla julsaker. Så mysigt att granen och alla tomtar är framme nu. Man får fram julkänslan, men tyvärr är det inte någon julstämning ute. Regn och blåst är ju inte någon julkänsla precis. Men man får göra så gott man kan inomhus för att få fram julkänslan. Det är ju faktist bara 9 dagar kvar till julafton också, inte alls långt kvar.
Just nu tittar jag på tomten är far till alla barnen och måste snart börja packa väskan till pappa, ska dit imorgon. Så vi hörs. PUSS♥


Nice to christmas..


ehrencronas.blogg.se


14 December.


Igår var det lucia (tänk, snart är julafton här!). Mitt solo sjungande gick bra, var väll inte toppen men det var okej, var så nervös så det var inte konstigt. Luciatåget var kanske inte så jätte fint, men det var väll okej, haha!
Varför jag inte bloggade igår var för att jag hade inte tid, pluggade och åkte och TITTADE på ett lucia tåg. Ett som jag brukar vara med i men inte i år..

Sen jag kom hem har jag bara pluggat så jag har nu inte någon ork kvar, mitt huvud exploderar nog snart! Så nu är jag värd att sitta här vid datorn ett tag. Ska gå in på massa bloggar och annat kul så vi hörs♥
Dagens outfit, strumpbyxor - lindex, ylle tröja - bikbok.

Min nya hårfärg och dagens outfit.


Efter skolan åkte jag och mamma och köpte en julgran. Började få lite panik att dom skulle ta slut. Men så nu vet vi att vi inte kommer bli utan en. Så blir till att pynta den någon dag under veckan.
Det ända jag gjort sen jag kom hem är att plugga. Har pluggat till ekonomiprov som jag har på torsdag, har även hunnit med lite engelskglosor. Men, en grej jag måste öva på är sångtexter till imorgon. Imorgon är det lucia och texterna sitter inte än. Det är 2 låtar som aldig sätter sig, men snart får vi hoppas! Är väldigt nervös för morgondagen. Känner att jag inte vill sjunga solo. Har lite smått panik om jag säger så. Men vi får hoppas att det går bra iaf! :)

Här får ni se min nya hårfärg som jag fixade igår, lite ljusa slingor kan faktist göra stor skillnad, haha!


Dagens outfit, linne - gina tricot, tights - hm, kofta - bikbok.


Julbak!


Idag har det blivit julbak för fulla muggar. Jag verkligen känner att julen snart är här! ♥
Nu blir det för mig att slinga håret och färga ögonbrynen. PUSS♥

Eftersom våran frys blir fylld av nya bullar och annat gott så måste ju fåglarna få det gamla :)


Silver till lucia.


Har målat naglarna så dom är fina till lucia på tisdag(bra att vara klar i förväg!). Ville först ha dom lila, men eftersom man har vit klänning, silvrigt glitter är är det kanske inte så snyggt med lila. Så det fick bli en julig fin silverfärg istället. Det är stilrent och snyggt och passar bra till lucia!
Depend, nr 223.


Julhandlat.


Idag har jag varit på stan med mamma hela dagen. Vi har handlat julklappar och jag visade henne vad jag önskade mig. Så jag vet nästan allt jag kommer få i julklapp nu, haha. Sedan åkte vi även till bergvik/IKEA och handlade. Så vi åt julbort på IKEA, as gott verkligen och första för i år!
Nu ska jag snart åka hem till melvin där jag även spenderar min kväll/natt. Är så himla trött så jag kommer nog somna så fort jag kommer dit känner jag!
Tänkte visa 3 saker jag fick med mig hem som inte är någon julklapp eller så.
Nagelack - hm 10kr! Ercuff(höger) glitter 29.kr, earcuff(vänster) glitter 19kr.


Nytt underlack!


Var på maxi med mamma förut och då skaffade jag mig ett nytt underlack. Var lite desperat för mitt var verkligen totalt slut! Förut hade jag ett nail care underlack från IsaDora och det var superbra! Men jag tror inte de har kvar just den, för jag har inte sett den tyvärr.
Så denna gång fick det bli ett från depend som kostade 45kr, bra pris för en stor burk(flaska?) haha. PUSS♥


Dagens outfit.


kofta - klädhuset, linne - gina tricot, kjol - indiska, strumpbyxor - lindex.


Söt mamma!


Nu ska jag strax kila mot bussen. Skönt att det äntligen är fredag igen! Ikväll ska jag till ebba som fyllt år och jag och mycket annat folk ska dit och fira henne, blir nog kulit!
Idag har jag Anna dagen(heter det i andranamn). Så när jag vaknade idag hade mamma gjort upp frukost åt mig och där låg även ett litet paket. Hon var på jobbet när jag gick upp så hon hade gjort frukosten och det innan hon åkte hemifrån. Så söt!
Nej, nu måste jag dra mig, PUSS♥




3 bilder från hockeyn!


Har aldrig varit på hockey förut och detta var inte sista gången kan jag säga. Herregud vilken goo känsla det var där! Så härlig verkligen! ♥



HOCKEY!


Nu sitter jag hemma och har precis ätit. Försöker även få tag på lite folk som kan berätta för mig vilka sidor engelskan var på, men lyckas inte få något svar..
Vid kvart i 6 så ska jag och mamma gå till lotta och hennes mamma carin. Vi ska på hockey, det är tjejkväll där så alla tjejer går in gratis! Make up store är även där så man får en sminkning av dom och de har även lite rabatter och så.
Nej, nu måste jag försöka få tag på nån så jag får reda på vilka jäkla sidor det var!! PUSS♥


Deprimerad.


Jag blir så trött av detta väder vi har just nu. Man blir ju lite smått deprimerad. Det ska inte vara regn och slask på vintern innan jul. Det ska komma på våren, inte nu. Det ska ju vara kallt, frost, snö nu så man får fram julkänslan (suck)! 
Just nu sitter jag och pluggar till mitt tysk prov som jag har imorgon, går väll inte så jätte bra måste jag erkänna. Har ingen ork och jag fattar ingenting helt enkelt. Vi hörs snart igen hoppas jag, PUSS♥
Dagens outfit, Tröja - gekås(ullared)haha, jeans- gina trocot.

Tröjan var redan grå och byxorna var svarta så därför tog jag svartvitt, haha!

Julnagellack!


Tänkte visa 6 fina nagellack som är fina nu till julen. De är lite diskreta och så. Vill man inte ha det så kan man även sätta på nått fint litet klistermärke på nageln för att "piffa" upp det lite mer!


1. MNY- maybelline new york, nr 557.
2. MNY- maybelline new york, nr 449.
3. Isadora, nr 649 glamour white.
4. Viva La diva, nr 44.
5. Mavala, nr 69.
6, Depend, nr 223.



Den första snön!


Trodde aldrig det skulle bli någon snö i år. Men nu i eftermiddas så kom den äntligen! Det är inte så mycket, men ändå något. Det är inte regnit och blött ute, utan nu är det en liten julkänsla iaf! Så nu äntligen har jag en anledning att ta fram min vinterjacka och mina uggs!

Förlåt om det är dålig bloggning från min sida, men jag har mycket i skolan och jag har inte så mycket att berätta. Men jag försöker allt slänga in ett litet inlägg ändå! :)


Söndag.


Under denna dag har jag hunnit med mycket. Vaknade först upp hos melvin, sedan vid 12 åkte jag hem till pappa igen. Sen blev det läxor att göra samt lite julgodis. Efter det tog jag en promenix, sedan blev det att åka till farmor en stund. Nu sitter jag här nyduschad med en färdig läxa och ny målade naglar. Även om jag haft mycket att göra så har ändå inte denna söndagen gått så fort som de brukar göra!

Målade mina naglar gråa. Men det blir lite enformigt med bara en färg. Så jag målade på några vita blommor på för att få dom lite roligare!

Isadora -nr 649. Depend -nr 169.


Det är lördag och nu drar jag till skolan..


Idag är det lördag och innebär att jag ska till skolan. Har någon sak där som alla ska vara där och hjälpa till med. Vi ska prata om någon ekonomisak, jag förstår faktist inte riktigt. Känns ganska onödigt om ni frågar mig! Har ingen lust känner jag. Ska vara där 10- 14 så det är ett tag faktist..
Nej, nu måste jag gå mot bussen för den åker snart! PUSS♥


Novemberfavoriter!


Nu har jag gjort ett litet anorlunda inlägg där jag visar mina bra produkter jag använt under månaden. Får se om det blir flera sådana videos. Nu ska jag titta på tv, PUSS♥