BEHÅLLA ELLER INTE?!


Jag har länge velat ha en militär jacka. Då hittade jag en på bikbok, så jag köpte den. Men när jag kom hem blev jag osäker. Den var inte ett dugg som den "riktiga". Den hade huva och var jätte lång. Så den ska jag lämna tillbaka.
Då letade jag lite på nätet. Då fanns det en på "nelly"?, eller va det "ellos"?.. hm.. Iallafall så var denna mycket mer lik den "riktiga". Så jag beställde den. Och idag har jag fått hem den. Men jag är fortfarande osäker. Passar jag verkligen i en sådan? Jag tycker jag ser helt sjuk ut i den! Sedan var den jätte kort så det var ett stort minus. Vad tycker ni? Den kostade 549kr. Och jag känner att jag inte vill lägga ut så myckegt pengar på en jacka som jag kanske inte kommer använda..

LAST WEEK!


Imorgon är det min sista tisdag på cafet. Så det är alltså min sista vecka där med andra ord. Ska bli riktigt skönt att ha sommarlov om en vecka, att äntligen få sova och inte tänka på något jobb!
Så när det är sista veckan tänkte jag att jag kunde måla mina naglar lite extra speciella då. Jag målade cipcakes! Riktigt längtat efter att få måla naglarna. Men jag har inte riktigt haft någon ork eller tid. Så nu äntligen!

NEW BUT OLD!


Varit i sommar stugan med farmor. Åkte dit igår efter jobbet och sov där till idag. Då letade jag igenom hennes garderob. Då hittade jag denna superfina stickade tröjan som tidigare kommer från kappahl. Hittade sedan en annan tröja som också var ganska fin, men den vet jag inte om jag ska behålla. Måste prova den lite hemma först, ni kan få se den om jag ska behålla den!
Varit ute efter en sådan tröja, I looove it♥

Sista gubbarna...


Var och plockade jordgubbar med pappa förut. Gud va lite det var kvar, ingenting typ. Så nu blir det iaf jordgubbar med choklad. Alltså, det finns inget godare, det är verkligen så sjukt gott! Plockade så jag även har till imorgon, MUMS MUMS MUMS!♥
 

Släkt träff!


I detta regn ska jag snart bege mig mot stan. Där ska jag träffa hela släkten (på mammas sida). De har redan gjort massa tråkiga saker, så jag ska bara va med och äta.
 
Denna outfit fick det bli idag och jag måste bara säga. Jag inviger min poncho idag, och jag äääälskar den!♥
 
poncho - thailand, piratbyxor - hm, linne - vila
 

Thailands haulen, del 2.


Nu är den efterlängtade del 2 här! Hoppas ni tycker om den nu :P

Då blir det roligare!


Jag har bestämmt mig själv att jag ska ta mer bilder till bloggen! Det blir så mycket roligare inlägg när det är en fin bild till! Så nu ska jag börja ta mer foton så det blir lite mer "grassiösare" här.
 
Ang Thaulen, del 2. Så ska jag försöka lägga upp den imorgon! Jag ska redigera den och göra den klar idag. Så jag kan lägga upp den imorgon! :)
 

Hoppsan!


Det senaste inlägget blev ju typ 7 gånger. Så fort jag la ut inlägget igår så kom den förbannade kossan upp. Det stod att inte något gick snett så mitt inlägg las inte upp. Men nu ser jag att det gjort det! Så ursäkta mig, hahaha.
 

Det finns inget som gör mig gladare..


 
Ni fattar inte vad jag blir glad när jag får snälla kommentarer. Ni gör mig så mycket starkare och jag vågar tro på det jag gör. Ni gör hela min dag och det finns bara en sak att säga. Tack så underbart mycket för att jag har er alla små puddingar, ni är verkligen så grymt underbara! Kramar till er alla♥

det är grått



Jag ska försöka...


Känner att jag behöver försöka med detta!
Förlåt att jag inte bloggar så bra, men jag har ingen ork och min energi är på botten. Jag vill blogga, men jag finner ingen ro och jag börjar tvivla.

Grillat!


Nu är det äntligen lite väder för att grilla. Har inte grillat på hur länge som helst så detta ska bli riktigt gott! Ska njuta sv varje tugga, mums!!


Dagens outfit!



Mitt nya rum hos pappa!


Tänkte nu visa mitt rum hos pappa i några bilder bara. Vi får se om det blir någon video. Men för ett tag sedan gjorde jag ett inlägg om att vi gjorde om det. Och nu är det iaf helt klart, fattas bara en blomma i krukan ^^
FÖRE
Sjukt barnsligt innan, så ni fattar varför jag gjorde om!!
EFTER
 
 

Thailands haulen är häääär, del 1!


v Har inte bestämt när del 2 kommer upp. Men det tar inte så lång tid :)
 

Små målar.


Satt och målade naglarna lite granna. Fick lite insporation så jag ville testa! ^^
 

Mörk lila!


Ny duchad och målade naglarna på fötterna. Kände att de behövde en liten uppfräshning från topp till tå! haha :D

Varför?


Vad är det för värld vi lever i? Vad har vi gjort mot våran älskade jord? Han mår inte bra, han är ledsen på oss för allt dumt vi har gjort mot honom. Han orkar inte mer, och vi bara fortsätter att göra honom ont.
 
regnregnregnregnregnregnregnregnregnregn...

Just nu!


Just nu äter jag ny plocka smultron och redigerar thailands haulen! Jag vet inte när den kommer upp, men snart hoppas jag!♥

Första dagen på jobbet!


Nu har jag gjort mig iordning till första dagen på mitt sommarjobb. Jag ska jobba på ett café och det kan jag tänka mig bli väldigt roligt! Jag är dock väldigt nervös! Men det hoppas jag går över snart Vi ska ha på oss en vit topp och svarta byxor. Det är så coolt att ha "uniform", det känns så vuxet, haha! Puss på er :*


Ny design!


Ja. Nu har jag äntligen ändrat lite här i bloggen. Kände för något nytt och lite ljusare! Jag blev nöjd faktist och det bästa av allt, jag gjorde allt själv! Förutom dehär med att göra om bilden i MB. Det fick Månsson hjälpa mig med, tack för att den tjejen finns asså!
Hoppas ni tyckte det blev bra :D

SVAR PÅ FRÅGESTUNDEN!


 

Åker till sommarstugan!


Nu ska jag packa min lilla cäska och bege mig mot sommarstugan. Är det fint väder, så stannar vi där inatt. Så jag vet inte om vi kommer hem idag eller imorgon.
Jag kan medela er att jag har spelat in svaren på frågestunden och har redigerat den. Försökte ladda upp den igår kväll. Men den tog alldeless för lång td och jag skulle sova, haha. Men så jag kommer ladda upp den imorgon! När jag kommer hem. För jag tror inte att videon hinner laddas ner om jag gör det ikväll heller. För vi kommer hem ganska sent..
 
Ni får ha det super och så hörs vi när jag kommer hem!♥

BACK IN TOWN!


Nu är jag hemma! Var hemma i mitt hus runt 15 tiden. Så jag har inte varit hemma sådär gör länge. Men nu är jag väääldigt trött. För mig är ju klockan egentligen runt 3 på natten.
 
Nu kommer de stora frågorna. När kommer haulen, svar på frågestunden?
 
Haulen kommer inte än på ett tag. Jag är nu hos min pappa och har alla grejer jag köpt hos min mamma. Så jag spelar in den videon nästa vecka! Men jag ska skynda mig! Den kan bli uppdelad i 2 delar, för den kommer bli lång tror jag.
 
Svar på frågestunden tänkte jag göra nu i helgen! Så den tror jag kommer upp efter helgen eller under helgen.
 
Om inte videosarna kommer upp så är det för att jag har ganska mycket att göra. Ska bla till sommarstugan, sedan på tisdag börjar jag sommarjobba. Så stressa mig inte. Dom kommer upp och det lovar jag!♥
snygg tjej från nuet ;)
 
 

Sista natten!


Nu är det sista natten här i Thailand. Känns hur skönt som helst för jag saknar sverige nu efter 3 veckor.. Men det blir inte så roligt när jag kommer hem dock, ska sommarjobba och har ingen direkt lust med det nu. Förlåt att det har blivit dålig bloggning. Men det hoppas jag ni förstår! Det har även inte gått att logga in på blogg.se appen. Men nu gör det det! Synd bara att det är sista kvällen.. Nu säger en trött Emilia godnatt! :*


HEJ ALLA LASARE!!!


Sitter nu i Thailand, eller det har jag ju gjort ett tag,haha! Ska vara kvar pa detta hotell i exakt en vecka till. Sedan bar det av till bangkok i 3 dagar med bara massa shopping! Har redan shoppat sjukt mycket sa det blir en STOR HAUL kan jag medela :D
Hoppas ni har det bra dar hemma! Jag skrev aldrig ett hejda inlagg, men jag hoppas det gar bra anda. Hade inte tid helt enkelt. Men nu ser ni att jag lever, haha! :D
PUSS♥
 
Tack for alla fragor ni stallt!♥   ni har skrivit sa mycket saker, men slut inte fraga!!!! :D