Fredagsmys med mor!




Vårstädning!


Har hjälpt mamma i rabbaten och hjälpt henne att göra iordning altanen, damsugat och torkat. Duktiga jag! ;P
FÖRE

EFTER

Mina flytande foundations.


Tänkte nu visa er vad jag har för fondations. Jag har visserligen bara 3.

1. h&ms: Denna är ganska gammal. Den funkar faktist helt okej för att bara kosta runt 50kr. När man lägger den får man nästan skynda dig lite, för den torkar snabbt. Sedan kan man inte lägga foundationen där man redan har lite. För då smular det sig, klumpar sig lite. Men det är nog för att den är lite tjockare i kosistensen. Lukten är jätte god, älskar verkligen doften!

2. Loreal, true match: Denna är hur bra som helst. Den täcker underbart bra och man får en så fin jämn hy. Den har nu bytt design. Min är snart slut. Så jag ska absolut köpa en ny. Den är även väldigt dryg. Kostar runt 150kr på kicks, åhlens mm.

3. Maybelline, pure loquid mineral: Denna är okej. Den täcker inte så jätte mycket. Men den ger en fin jämn ton. Den inehåller mineraler, vilket är bra för huden och den är även oljefri. Så den täpper inte igen porerna. Men den inehåller även andra saker som inte är bra för huden, vilket nästan alla fondations gör. Den har även SPF 18. Vilket jag inte gillar för jag vill bli brun när jag har foundation. Men vissa gillar det mycket! Kostar runt 130kr på kicks, åhlens mm.

Sommar saker!


Hittade 4 saker på stan och jag älskar dom allihopa!
Hm - 199kr

Hm - 149kr

Albrekts guld - 129kr

JC - 99kr


Mot stan!


Ska ta bussen halv 11 för att möta upp Fanny. Vi ska gå lite på stan. Känner att jag vill ha nya kläder. Får se om jag hittar något :) PUSS♥


En bra låt!


Här får ni en bra låt som ni kan spela när ni inte vet vad ni ska lyssna på! :D

 


Grått, svart & brunt.


Haft en jätte chill dag i skolan. Hade matte, gjorde nästan ingenting. Sedan hade vi tyska och då tittade vi på alladin(själv sov jag). Även imorgon är det en chill dag. Har inte någon skola, är ledig! Tyvärr måste jag plugga röven av mig här hemma ändå dock.
Sedan har jag även varit och gymmat, känner mig riktigt stolt som orkade pallra mig dit!
Nu är det mat, BYE♥
tröja - gina tricot, linne - hm, jeans - gina trocot, keps - sportshoppen

Stolt över mig själv!


Jag har börjat tagit hand om mig hjälv. Jag har gjort hårinpackningar varje dag denna vecka(det är ju bara onsdag men ändå, haha!). Sedan var jag ute och gick 5km igår på våran inställda gympalekton, fattar ni att jag gjorde det frivilligt, hur kom jag ens på en sådan sak?! haha! Så idag tog jag en promenad till. Gick ca 3km snabbt! Jag har verkligen bestämmt mig för att ta hand om min kropp nu. Både kropp och hår ska bli dundersnyggt till sommaren!


Myspys!


Just nu sitter jag i sängen och ska plugga lite svenska, har muntligt svenska nationella prov på måndag.
Det är ett rså härligt väder ute(härligt och härligt..?), regningt och kallt. Då är det så mysigt att mysa inomhus. Så jag myser till mig lite med varm center konstig grej och lite godis. PUSS♥

Dessa center grejer fick jag av min syster. Det är egentligen till en maskin. Men jag öppnade förpackningen och hällde det i varm mjölk. Smakar verklgein som center, jätte gott!!

2 nya tröjor!


Under helgen så har mamma varit i stockholm. Hon har då köpt två tröjor till mig som kommer från Cubus. Jag verkligen älskar dom! Så färgstarka och sommriga♥

Just nu!


hahaha!♥

Image and video hosting by TinyPic


Första grillningen!


Första gillningen för i år. Ska blir riktigt gott måste jag säga!♥


Älskar det!


Har varit på en ny outlet affär som startat i karlstad nu. Oj vad mycket fint de hade! Men det var lite för dyrt flr min plånbok om jag säger så..
De hade märket PEARLS FOR GIRLS smycken där. Jag bara älskar deras smycken! Jag har några sen innan. Alla deras smycken var för HALVA PRISET! Helt sjukt bra. Deras smycken ligger runt 300 för ett stort halsband och runt 200, 150 för de mindre.
Jag hittade ett halsband som jag blev helt kär i när jag såg det. Ett ganska enkelt halsband, men älskar det! Och som ett litet + så betalade pappa, hihi.
75kr (orginalpris 149).

Om jag har lite äcklig hud här sår det för att jag har luggit ute i solen ca en 45 minuter. Så jag är bara lite röd innan det blir brunt! :)


Veckans naglar.


Har bestämmt mig för att bara måla naglarna en gång i veckan, på söndagar. För det är ju inte bra att ta bort nagellacket med nallelack remover hela tiden, det skadar ju nageln! Så därför ska jag bara måla dem en gång i veckan!
Så denna gång fick naglarna bli våriga och blåa med lite silver på, tycker riktigt mycket om det måste jag säga! PUSS♥


Vår♥


Ska strax åka med pappa och träna. Sedan ska vi till syorasyster, om hon är hemma. Ikväll blir det middag hos amanda med lotta och emelie! Vi hörs♥

Hörreni, det är VÅR!!!♥



Dagens fredags outfit.


Åh herreegud vilken härlig dag! Helt underbart varmt och underbar! Det lite mindre underbara var att vi hade ekonomi prov idag, men det känns ändå helt okej.
Jag och pappa har varit och fällt ett träd hos våra nya grannar. De har en två årig liten tjej, så söt!
Lite senare kommer melvin, får se vad vi hittar på! PUSS♥

linne - gina tricot, bolero - hm, jeans - gina tricot, halsband - kapahl


Nya skor!


Min moster har varit i turkiet och har köpt ett par fejk converse till mig. De var riktigt snygga! Och på håll ser man ju inte att det är fejk. Måste säga att dessa har mjukare sula och är goare och gå i än äkta, toppen!

Bland det roligaste!


Nu ska jag göra bland det roligaste jag vet, byta väska. Är så trött på väskan jag har nu som kommer från ullared, sådan sort av väska är inte riktigt min grej. Tycke det var jobbigt och bängligt!
Nu till våren så är det så fint och snyggt med en lite mindre väska till alla tunna jacor man har, älskart! Så den väskan jag byter till nu kommer från gina tricot. Tycker inte om denna väska heller, men det är den ända jag har i bra storlek. Tyvärr är själva dragkedjan så liten så det är svårt att få ner saker i väskan, suck.
PUSS♥



KLIPPT MIG!


Har klippt mig idag och jag är super nöjd! Så skönt att få bort allt slitet och så, helt underbart! Om ni vill se hur jag såg ut innan klicka HÄR

.

Vitt.


Målade naglarna idag, vilket jag inte gjort på väldigt länge. Målade dom vita denna gång, det är så rent och snyggt!
Dock är det en väldigt jobbig färg att måla med. Blir ojämt och störande. Så jag har målat om naglarna ett antal gånger och tårarna har bara runnit, haha. Men nu är det bra och jag hoppas det kan vara det också, så att jag inte kommer åt något eller så. Ha det bra♥


FÄRGAT HÅRET!


Gjorde ett inlägg om att jag köpt en hårfärg, klicka HÄR för att komma till det inlägget!
Så igår tog jag tag i det och färgade det. Till en början blev jag väldigt missnöjd. Men nu börjar jag bara gilla det mer och mer. Det är inte en så jätte stor förändrig. Men lite syns det ju!




Lite dåligt ljus på bilderna tyvärr!

Jag ska inte vara sämre än alla andra.


Idag har jag haft en ganska bra, lugn dag. Hjälpt mamma att tvätta och damsuga bilen. Sedan vid halv 3 kom ja på att jag ville till stan så jag smsa emelie och fråga om hon ville med, och de ville hon! Så vi tog bussen kl 3 och stan stänger 4. Så vi fick nästan springa mellan alla affärer, haha!
Vi köpte en glass också, den nya calippo. Första gången jag åt den och det var inte någon jätte häftig smak dock. Alla som ätit denna glass för förta gången lägger ut den på nätet så nu ska inte jag vara sämre än alla andra ;)


Blåa, våriga färger!


Dessa tre blåa färger är så fina just nu på våren. De klar blåa färgerna syns på långt håll må jag säga, riktigt snyggt!

1. Kommer från h&m och är super billig, kostar ca 10kr! Super billigt för ett super bra nagellack!
2. Kommer också från h&m, men är lite dyrare, ca 40kr. Älskar detta nagellack, sitter jätte bra och täcker jätte bra!
3. Kommer från THAILAND och kostade bara några kr. Det är lite som ett O.P.I nagellack, en kopia typ. Det är faktist jätte bra!

Om jag ändå var rik♥


Jag vill ha dessa saker så hårt! Lite svårt dock..


Lite egen tid♥


Efter en tmmas zumba pass så behöver jag ett varmt bubbel bad men en hårinpackning, lööv♥





Emilia goes HIPPIE.


Körde på en hippie aktig frisyr idag, tyckte faktist om det riktigt mycket! Snabbt, enkelt och snyggt!♥



Blink blink!


Nu har jag testat en ny sak. Att göra en blink bild, lite roligt faktist! Kommer ja göra många gånger till kan jag säga. Så detta är bara en liten ful, prov sak! Tyvärr så blev den väldigt liten dock..

Image and video hosting by TinyPic


NY SOMMAR KLÄNNING!


Beställde en sommar klänning från HM håromveckan. Kostade 149kr och jag älskar den! Tänk att ha den på sommaren när man är riktigt brun, hur fint som helst! Tänkte även beställa den rosa färgen också, fast jag vet inte riktigt? Ser lite ut som ett nattlinne kanske, haha! Får helt enkelt gå och prova den :)




"huuur skönt som helst"


Då är det tisdag igen. Varit strålande sol idag också, huuur skönt som helst!
Slutade halv 2 istället för halv 5 dag, också huuur skönt som helst. Efter skolan åkte jag och emelie med amanda hem och åt glass och pratade, kulit!
Snart bär det av till dansen, också huuur skönt som helst (haha de är mycket som har varit "huuur skönt som helst" idag!) Det resulterar ju faktist till att det har varit en huuur skön dag som helst idag! Ni får ha det tutterduor(hihi, stavning?), puss♥

Och jag måste säga att jag ska göra min blogg roligare, har bara inte så mycket motivation till bloggen just nu, men ett videoinlägg kommer KANSKE snart, får se när jag har tid att redigera den :D

Dagens otfit
tröja - gekås, jeans - ginatricot



VÅREN ÄR NU ÄNTLIGEN PÅ INGÅNG!


Åh så skönt, vilken dag! Solsken och hur varmt som helst, underbart♥. Så idag innvigde jag faktist mina converse! Älskar livet ibland alltså♥

Dagens outfit
skjorta - hm, tröja - ginatricot, jeans - västkusten


En bra idé eller bara floppat/fult?


Använder nu till skolan min nya ullareds väska som jag gillar starkt! Dock får jag inte i min dator om jag använder skyddet på den, vilket jag vill ha på! Men man kan få ner datorn, om man använder våld, fast väskan kan gå sönder då!
Jag har då kommit på en liten grej. Jag fick en stor ryggsäck för några år sedan som kommer från IKEA. På den ryggsäcken kan man dra av de uttersta facken. Där i kan man ha dator, pennor, böcker, allt! Man kan ha den hängandes på ryggen, vilket är sjukt bra för ryggen (och jag har problem med ryggen).
Så då har jag tänkt att ha alla tunga läxböcker och datorn i denna lilla ryggsäck. Men ändå använda min vanliga väska också för att ha andra saker i den. Är detta en sjukt floppad grej eller är det smart? Visst, ryggsäcken är sjukt ful tyvärr. Skulle jag skämmas ihjäl om jag skulle ha båda väskorna till skolan? Snälla hjälp mig!!

Detta är väskan från ullared som jag har som skolväska.


Detta är ryggsäcken...

RÖTT & JAG ÄLSKAR'T!


Målat naglarna i min nya färg från kubis som jag köpte på ullared. Det är en riktigt fin röd färg, älskar den så hårt! Riktigt vårig och fin, påminner om lite hallon röd. Brukar inte gilla att ha rött på naglarna, men detta var helt toppen!
Jag sa i min ullareds video att jag inte tycker kubis nagellacken är så bra. Men detta var bättre än ett annat jag har! Jag målade ett lager och då var redan hela nageln täckt och perfekt(dock målade jag två lager ändå).
Vissa nagellack ser så fina ut när de är i "förpackningen". Men när man tar det på nageln så är det en helt annan färg. Men detta nagellack var exakt lika i "förpackningen" som det blev på nageln.
Jag säger bara en sak till, jag älskar det♥
Kubis, nr 44.





UTE♥


Tog lite bilder på himlen ute, den var så sjukt fin! Sedan började det även regna, riktigt mys väder ute. Saknas bara en mysig pojkvän, bra film och något gottigt att äta...♥


PAPPA!


Nu är jag hos pappa, han har kommit hem från vietnam, äntligen! Fick lite försenade födelsedagspressenter. En VÄSKA och lite smink, älskar sakerna så hårt!!! (ni som känner mig vet att jag är sjukt galen i väskor!)
Ska åka till melvin nu, vi hörs, puss♥


GRÅTT


Vilken grå och tråkig dag måste jag säga. HATAR vädret! Snö och blask är inte riktigt min grej om jag säger så.
Idag har vi inte haft några lektioner. Vi har haft schema brytade pga en tjej hade ett arbete om hederrelaterat våld. Så vi gjorde lite andra grejer.
Nu kommer snart min moster, hon ska fira mig och mamma för vi fyllt år. Hon var inte hemma när vi fyllde , hörs^^)


Dagens outfit
poncho - gina tricot, tröja - gina tricot, tights -hm, halsband - ur & penn



ONSDAG


Haft en sådan chill dag idag. Började 10.30 och slutade 11.45, hade bara en lektion idag. Hade två inställda lektioner på morgonen, sedan har några utvecklingssamtal så då slutar alla så tidigt!
Efter skolan gick jag, amanda och emelie till espresso house, lite senare kom ebba, riktigt mysigt! ♥ Efter det åkte jag till melvin och var med honom en liten stund. Så nu sitter jag hemma och ska snart äta, behöver plugga på lite engelsk glosor. Vi hörs♥
Fina tjejor!



Härligt!


Lite rensning skadar inte, toppen toppen! Nu är det ordning och reda, älskar´t♥


Så skön!!


Asså det är något visst med denna låt! Jag verkligen älskar refrängen i låten, helt sjukt bra! Den är från melodifestivalen i år, youngblood. De är väll inte de bästa som sjunger, menmen.


Läpp pännorna!


Nu visar jag färgerna på läpp pennorna jag köpte. Älskar dom verkligen, så härlig bra kocistens + att de håller länge!♥
Finns att köpa på åhlens för 30kr styck!


Ost!


Nu ska jag äta världens bästa och godaste ost, yammi♥

Höger eller vänster?


Ibland finns det saker som bara är väldigt jobbigt att gå igenom. Om man tex ska gå höger eller vänster, eller om man ska ta en isglass istället för en mjukglass. Och nu sitter jag i ett sådant läge. Fast på en lite högre grad.

Vänster sida: Kan vara helt underbar, vara fri och få göra allt, tex få träffa vem man vill. Men det kan också vara en stor del av saknad, tomhet och mycket ledsamt. Helt enkelt mista en människa man kännt länge!

Höger sida: Kan också vara underbar. Vara tillsammans med en man känt länge, en som känner en ut och in! Men kan också vara en stor del av bråk, tårar och känna sig inlåst. Kanske går misste om livet!

Önskar att det kunde vara lättare att göra svåra beslut...

googlebild ↑

Lite nytt!


Har varit på stan med mamma idag. Har även varit och kollat på vad för semester vi ska åka till i sommar. Blir thailand, riktigt härligt!
Kom nyss hem från lotta, vi har varit ute och gått. Riktigt kul att träffa den tjejen igen asså, bäst!♥
Tänkte nu sätta på ett avsnitt av tribe, puss♥


Rusta - 20kr
Haha, ni undrar väll varför jag köpte baby puder?! Jag ska ha det när man gör tex en sotning. Då lägger man pudret under ögat(på kinden). Så när den svarta färgen trillar ner på kinden som det brukar göra kan man lätt borsta bort det med en puderborste, toppen toppen!


clas ohlson - 19kr

hm - 10kr (orginalpris 40kr)

Åhlens, Läpp pännor - 15kr st (orginalpris 30kr)
Fick de för halva priset för att de var öppnade. Så jag ska ta och vässa dom så blir de som nya!
Ska visa hur de ser ut på imorgon!

gina tricot - 149kr

gina tricot - 30kr (orginalpris 149kr)


Förlåt för suddig bild!

Färgat ögonbrynen!


En sak jag gör ganska ofta är att färga mina ögonbryn. Jag använder Depens färg, som är superbra! Man kan reglera hur mycket färg man vill ha, vilket är bra! Färgen håller ganska länge, det går bort lite då och då.
Tycker man att det blev för mycket färg så kan man också gnugga med lite citron, då förvinner det mer! 
Jag målar även i mina ögonbryn, då blir det extra super kanon! :)

Tog tyvärr ingen före bild. Men det går fler tåg, gör det ganska ofta!
Hade innan ett par väldigt ljus, gul aktiga ögonbryn innan!

EFTER

Jag kan bara dö på detta, så gulligt, hihi!



FIN DAG!


Hej allihopa! Har varit hos min farmor idag och suttit i solen nästan hela dagen. Så lite färg måste man ju ha fått, riktigt skönt!
Har spelat in en roomtour video idag. Men jag märkte, när jag filmar med min systemkamera så hackar det! Det är nog nått fel på den tyvärr :(. Så vi får se när den videon kommer upp!
Ha det göttgött!♥