svar på frågestunden, del3: random1!


 Denna delen random frågor kommer bli uppdelat i små delar, hoppas det är okej. Men jag vill ju svara på alla era frågor och inte utesluta någon fråga :)

lv


Varit så sugen på att använda min LV väska nu ett tag. Älskar denna väska så mycket! Men jag känner att det kanske blir lite "för mycket" med både den och Kenza jackan och det är ju inte riktigt samma stil på dom.
Den vita väskan jag hade innan, som jag fick av mina tjejer ska jag spara mer på till sommaren. Tänk er den väskan till jeans jacka till sommaren. Hur snyggt kommer inte de bli då?! Så därför känner jag att jag byter av en stund nu.


Min "nya" nyckelknippa


Min nyckelknippa har alltid sett lika dan ut i alla år. Stor nyckelring, nycklar och en liten grej på. Har haft en metall orm på tidigare, som jag verkligen älskade! Men den har tyvärr gått sönder nu så jag kan inte ha den. Jag tyckte då att min nyckelknippa blev så liten och tråkig. För jag vill verkligen ha något mer på den liksom!
Så imorse tittade jag i min nattduksbordslåda och hittade då min Hello Kitty nyckelring som jag köpte i Thailand. Har inte använt den tidigare då jag tyckte den var för fin för att användas. Men vafan, man ska ju inte låta sakerna ligga och inte bli använda. Så nu får hon pryda min nyckelknippa. Söt den är va? Min lilla maskott❤


Förlåt


Hej på er! Förlåt att jag är så seg med del 3 av svaren på frågestunden. Fick så otroligt mycket frågor på "random" kategorin så jag har även delat upp den videon i små delar. Den första delen i den kategorin är helt klar. Det som är så segt med den är att det tar 100år att lägga upp den på youtube. Den har laddat i 3dagar nu. Men den är på gång i vilket fall bara så ni vet! :D PUSS
 
idag hade vi äntligen vår väder!! #lyckligtjej 
 

gottesugen


Herregud va jag är gottesugen! Har ju lovat mig själv att inte äta onyttigt på vardagarna. Jag har hållt mig ca 2 dagar nu från sött. Kom på att i måndags syndade jag lite, då jag åt jordgubbar med socker på. Men själva huvudingrediensen var ju nyttig, haha.
Måste säga att detta var svårare än vad jag trodde. Jag har aldrig varit så sugen på något gott förut. Jag skakade och var helt desperat förut. Är fortfarande desperat men skakar inte. Jag känner mig nu jätte trött och jag har ingen energi alls, jag håller verkligen på att somna!
Till helgen, på fredag, då ska jag få unna mig allt! Jag ska baka kladdkakesmet, baka subway kakor(om någon har ett bra recept på det kan ni ju skriva det här!! :D). Så, det är bättre att jag väntar med det söta till då istället. För då kan jag ju unna mig på riktigt! Nu i början ska jag få äta sött på både fredag, lördag, söndag. Men längre fram i tiden ska det bara bli fredag och lördag. Men det är långt dit kan jag meddela, haha. PUSS♥
 
hur gott ser inte detta ut då....?!?!?!
 

 

Lila glitter


Har målat naglarna i mitt favorit lack. Det lila med massa glitter i, åh jag älskar verkligen detta lacket så mycket! Jag tyckte det blev liiiiite tråkigt med bara denna färgen på. Så jag "tapetserade" på lite blommor. Testat min "tapet" grej från Thailand idag för första gången. Det var lite svårt att få in den rätta knycken direkt, och det syns inte så jätte bra. Men ni kan se före och efter bilder här. Den övre bilden har jag inget på, och den undre har jag målat dit dom! Men jag gillar designen ändå, även om det inte syns så mycket :)

våga säga hej och komma fram!


Känner att jag behöver skriva lite om detta. Men det är jätte många som säger att de sett mig på stan och att ni velat komma fram och säga hej och så men att ni inte har vågat. Men snälla, kom fram! Jag är inte farlig! Visst, det kanske är lite nervöst och det tycker jag också. Men ni känner ju mig bättre än vad jag känner er. Så tekniskt sett är det ju mer nervöst för mig eftersom jag inte ens vet vilka ni är. Så kom fram om ni vill. Det är bara kul för mig och se er. Vet inte alls hur jag kommer reagera, men jag är väldigt social så det kommer nog inte vara ett så stort problem ändå, bara jag inte har jätte bråttom till något, haha. Kände att jag behövde skriva lite om detta pga att det är jätte många på senaste tiden som sett mig och sagt att de inte vågar komma fram. Så i framtiden, kom fram, PUSS♥
 
har lite kul framför kameran ossåååå...

så fin


Seriöst vad jag älskar denna låten, det är helt sjukt! Tänk om man hade en sån snygg kille, som spelade musik för en, gjorde låtar och så. Herregud, då skulle jag smälta! ♥
 
 

Nyttigtjej.nu


Nu har jag bestämt mig, jag ska äta nyttigare! jag äter så otroligt mycket onyttigt på vardagarna och det är ju inte bra. Så nu har jag verkligen bestämt mig, bara äta onyttiga saker på helgen. Det är väldigt många tjejer i min klass som gått på kalori dieten och så. Men det ska inte jag göra. Jag ska bara sluta äta onyttiga saker. Och med onyttiga saker menar jag godis, choklad, bullar och allt sånt. Jag kommer inte sluta äta vitt bröd tex, visst, det är inte nyttigt men det är ju inte så farligt. Men nu har jag verkligen bestämt mig och jag ska vara stenhård mot mig själv! Nu jävlar kör vi, vilka är med mig mot ett lite nyttigare liv?

Helgen


Detta har varit en bra helg! Den har inte gått så jätte fort ändå, men visst har den gått fort, lagomt fort! 
I fredags var jag på krogen med några kompisar, så kul!! Sedan på lördagen var jag på stan och fikade med lite folk och jag köpte även två grejer. Får se om jag lägger upp några bilder under veckan. Och idag har jag tränat, riktigt skönt att röra på sig igen efter att ha varit förkyld ett tag, är nu äntligen lite bättre!
Ang videon del 3 så kommer döden upp under veckan, ska redigera den lite imorgon förhoppningsvis. Jag vet om det, har inte glömt det så ni behöver inte stressa mig :) puss på er och här får ni bilder från helgen❤

svar på frågestunden, del2: skönhet!


 

Is latte!


Min kompis Amanda tipsade mig om detta för ett långt tag sedan, att göra egen is latte. Man ska ha i mjölk, näs kaffe och vaniljsås. Det smakar som på ett riktigt café! Detta är ett bra och gott tips jag vill dela med er av till er. Detta ska jag göra mycket i sommar kan jag säga, det kanske inte är så nyttigt eftersom det är vaniljsås i. Men gott är det iaf! Tyvärr så känner inte jag då jätte mycket smak nu för att jag är förkyld, men gott är det iaf!


Tisdag


Har börjat uppskatta detta mer, att vara ensam hemma. Det är så otroligt skönt så det finns inte! Mamma är på kurs i Stockholm så jag ska sova ensam hemma, underbart! Dock är det ju lite läskigt att sova själv hemma. Men så kommer ju vardagen se ut längre fram. Eller ja.. Om några iallafall!
Just nu tittar jag på Kjells smakresa, så roligt! Blir så himla sugen på allt när jag ser det, även på massa konstiga grejer som tex spindelben som han käka på förra säsongen! puss och kram! ❤


haulvideo


 

rosa tår


Målade tånaglarna i en rosa fin färg från isadora. Tycker verkligen inte om att inte ha tårnanaglarna målade. Ser så manligt ut om de inte är det, haha!

Helgen


Denna helg har varit en full rulle kan jag säga. Gjort saker hela tiden. I fredags tog jag en fika med Fanny. Sen drog jag vidare till några kompisar och sen drog vi på fest. Sov bara 3timmar den natten.
Sen på lördagen gick jag på stan med Fanny, sen efter det fikade jag med några andra tjejkompisar. Så det har varit full rulle hela tiden!
Idag har jag tränat och ska plugga lite har jag tänkt. Lägger upp en HAUL lite senare också, ska redigera den och lägga upp den. Men tyvärr är ju youtube så otroligt segt så det tar ett tag. Men puss på er så länge så får ni några bilder från min helg❤


Jesus


Imorgon ska jag spela in den andra delen av frågestunden. Jag vet att det tagit lite tid, men jag hoppas det är okej! Så videon kommer komma upp i helgen någon gång iaf!
Säger bara hjälp, jag är sugen på allt! Jag är så otroligt gottesugen så det finns inte ord. Vet att man inte ska äta massa skit på vardagarna. Men jag kan verkligen inte hålla mig, jag är så otroligt sugen! Det finns inget stop i mig. Men jag är faktiskt i min vecka så jag får unna mig. Det måste vi tjejer få göra när vi genomlider massa annan skit. Så det är bara bra då. För det är ju när man har "det" som man blir sugen. Jag vill ha något sött hela tiden då. Jag är iaf värld detta nu, hihi❤ OCH jag ska faktiskt dansa sen så då går det bra ;)


Fiasko Harlem shake


Idag kl 11 på torget skulle det vara en jätte stor Harlem shake. De som höll i det sa att de skulle komma 700pers, tv skulle vara där och det skulle bli ett nytt rekord. Men herregud vilket fiasko det blev, så pinsamt! Kom Max 50 pers dit och åh herregud va fult. Stackars dom som höll i det ändå. Tänkte vara med men är väldigt glad nu i efterhand att jag inte var med, haha!


Här ligger jag


Ligger i sängen och pluggar lite historia, andra världskriget om jag ska vara exakt. Det är ändå helt okej, tycker dett ganska intressant. När jag var liten köpte jag en box med dvd filmer om andra världskriget, haha.
Idag har jag tränat, två gånger. Gymade lite mage och rygg. Sen när jag kom hem gick jag ut och gick. Har blivit en träningsnarkoman känner jag!
Fan, kom på att jag måste gå och tvätta en sminkborste nu, så här kan jag inte ligga längre. Vi hörs imorgon ❤


svar på frågestunden, del1: personligt!


Förlåt om det tagit lite tid. Men youtube har krånglat bla så därför är den lite sen också! Hoppas ni gillar den♥
 

FRÅGESTUNDEN STÄNGD!


Nu är frågestunden stängd och ni kan nu inte fråga mer grejer.

Sista chansen!


Nu är det sista chansen att skriva frågor till mig. Stänger frågestunden imorgon, alltså 4/4. Så då ska jag samla ihop alla frågor och göra olika delar med videosar. Så, skriv på om ni vill att jag ska svara på dina frågor. Puss!! ❤


Tisdag?


Idag är det väll tisdag? Eller nej, de är väll onsdag? Eller vänta nu lite. Jag har fått hjärnsläpp! Hahah herregud.
Idag har jag varit och fikat med fina Kristin på stan, jätte mysigt verkligen, dör va söt hon är!!
Nu har jag tänkt att plugga lite teori och sedan åka och träna? Eller om jag gör tvärt om. Eller så kan man ta en promenad i de fina vår vädret också? Ojoj, beslutsångest jag har, haha!
Ikväll kommer iaf Cassandra hit och det ska bli så roligt att träffa henne, saknar henne som skrutt❤ puss på er!


Vita


Målade naglarna i lördags. Men jag gillade det inte så mycket så jag målade om dom. Nu blev de vita och fräscha! Älskar vita naglar, så fint. Älskar det till sommaren!
För ett tag sen hade jag rutor på en nagel när jag hade orangea naglar. Tyckte så mycket om det så jag ville ha det igen. Men, nu har jag glitter i rutorna för att få en finare effekt. Gillar det skarpt!


Love her


Idag har jag varit på stan med min kompis ebbis, älskar den tjejen, så goo hon ❤ Vi lunchade, tog en fika och gick lite på stan. Fick med mig lite hem så jag har nog med grejer nu till en HAUL, så jag ska spela in den någon dag.
Sen jag kom hem har jag målat naglarna, pluggat till körkortet och nu ska jag ta en promenad med Amanda.
Imorgon är det också en späckad dag, men den berättar jag mer om imorgon.