Stockholm.


Imorgon kl 9 på morgonen åker jag, Philip och Sebastian till Stockholm. Vi ska bo i sebbes lägenhet som jag tror ligger nästan mitt i smeten. Vi ska dit för att se på axwell på lördag kväll. Vi ska även vara där hela helgen så vi kan shoppa och så. Tror det kommer bli en riktigt rolig helg och jag ser fram emot det!
Ska försöka blogga där borta. Men jag vet inte hur det är med internet och så, kanske är lite segt 3G eller något. Får se hur det blir! Men ni får ha det jätte bra så hörs vi på söndag eller måndag när jag kommer hem, puss på er❤


Vaniljlatte


Varit en så rörig måndag idag. Haft så mycket att göra och haft så mycket i huvudet. Det har varit en kort men körig dag. Det är skönt att inte skolan har kommit igång på riktigt än, älskar när det är lite segt i början.
Efter skolan köpte jag en vaniljlatte som egentligen var ganska onödig, mycket socker och så. Men de var gott! Jag åkte och tränade bort den latten så det var lugnt. Gick lite plus minus noll, fast lite extra plus hoppas jag, haha. Fast egentligen så vet jag inte va onyttig en vaniljlatte är. Ni kanske vet? Är de så onyttigt egentligen? Själv har jag ingen aning men de känns inte så nyttigt i vilket fall...
Nu har jag precis sett första avsnittet av svenska Hollywood fruar och ska krypa ner i sängen. Ni får sova så gott så hörs vi ❤


Tavlor


Satte upp dessa 2 små tavlor i mitt rum hos pappa. Tänk att två små saker kan göra så stor skillnad! Det blir mycket mysigare och mer ombonat med lite saker på väggarna. Annars är det så stelt och tråkigt. Det blir ett helt annat rum! Köpte dessa två på en loppis för 10kr. Tyckte de var riktigt fina!
 

Nytt hål!


Kolla vad jag gjorde i fredags↓. Jag gjorde ett nytt hål i örat! Eller jag gjorde det inte själv utan jag gick till en frissör så hon gjorde det. Det kostade 150kr och de var faktiskt ganska billigt med örhänget! Gillade örhänget väldigt mycket, det var exakt en sådan som jag ska köpa sen för att ha i jämt liksom. Jag är riktigt nöjd och jag tycker den blev på rätt plats så de är as nice! 
 
 

HAUL: ikatehouse.com


Nu blir ni väll förvånade? En ny video redan? Hoppas ni gillar den♥
 

Stan


Idag har jag varit på stan hela dagen med Ellinor. Har haft en väldigt bra dag med korta ord. Fick faktiskt inte med mig något hem, jo, en schal som Ellinor köpte till mig! Men annars köpte jag inget annat. Ellinor köpte dock mycket grejer, åh vill också men jag har inga pengar. Måste hitta ett jobb!!!
Igårkväll var jag hos Ellinor med Philip och Gustav. Hade en jätte mysig kväll och jag hoppas denna kväll kommer bli minst lika mysig. Ska till henne ikväll igen så det blir nog jätte bra! Puss på er och här får ni några bilder från dagen❤


Skolan bjuur


Så värdelös dag idag. Kan men inte liks gärna få vara ledig de första skoldagarna? Man gör ju ändå inget vettigt. De vi gjorde idag var att gå en promenad och åt glass. Så sjukt ovärt. Sedan gjorde vi nån utvärdering av skolan, som ingen lärare eller rektor kommer se ändå.
Skulle gå och köpa väskan förut, men de är nån jävel som redan köpt den. Så de kanske var menat att jag inte skulle ha den. Nu ska jag iväg på bodycombat så vi hörs ❤


Ulrika väska


Hittade denna supersnygga väskan på väskshoppen idag. Är den inte snygg? Älskar den! Dock lite dyr enligt mig, 400kr. Men jag har faktiskt inte köpt en väska på väldigt länge. Egentligen behöver jag ingen ny. Men jag vill verkligen ha en! Denna är bra för skolböcker och så, vilket är bra! Vet inte vad det är för mode på väskor till hösten. Tror de kommer vara mycket ryggsäcks väskor. Vill ju ha en sådan, vilket ni vet om. Men jag har ju inte hittat "the one" än.
Ni är verkligen bästa rådet. Lyssnar på er till fullo. Vad tycker ni om denna väska? ❤ Mina kompisar säger att detta är en riktig emilia väska, haha!


Skolstart


Idag började skolan igen. Då är man inne på sista året, helt sjukt va tiden har gått fort! De är liksom 10 år sedan som jag började trean, TIO ÅR SEDAN!!! Fan helt galet ju!
Gjorde inget speciellt idag, utan det blir nog en ganska mjukstart kan jag tänka mig, så det är fett gött. Pallar inte med att allt ska gå på direkt...
Efter skolan tog jag en fika med Amanda och Emelie, sedan gick vi även lite på stan. Letar efter en ny väska och ar hittat en. Ska visa er sedan och vill se va ni tycker(blir ni förvånade? Haha). Men ni är så bra på att få hjälp ifrån❤ nu ska jag bege mig mot bussen och ska in till träningen, CX work pass väntar!


fin och enkel skolsminkning!


 

neutralt


Målade naglarna i en fin neutral färg, de är lite av en ny favorit. Dehär är lacket som jag letat efter! Fint, neutralt lack som passar allt! Behövde bara två lager för att få en bra täckning.
 

blå potatis


Har haft en väldigt skön dag idag även om jag inte gjort något speciellt. Har sovit och suttit vid datorn + att jag har övningskört lite. Just nu sitter jag med en hårinpackning och en ansiktsmask. Känner att jag behöver allt detta nuför att känna mig ny och fräsh igen! Tänkte lägga mig väldigt tidigt ikväll, är så sjukt trött så de är lika bra, tänkte lägga mig redan kl 8, haha. Vi får se om jag är nå trött då, men de borde jag vara. Känns som om jag har bott i sängen hela dagen typ, hehe. Vi hör imorgon♥
 
blå potatis? ja du ser rätt! jag brukar käka blå potatis, blå kongo som de heter. Smakar exakt som vanlig potatis, de kanske är lite godare, inte riktigt säker. får detta av min granne i sommarstugan, han odlar massa olika grejer där, mummss
 

Mår som man förtjänar


Hade en jätte bra kväll igår.hade bestämt med Ellinor att vi skulle sätta oss på en uteservering på kvällen. Så jag hade klätt mig med piké och var inte alls så festklädd. Så de slutade ju med att vi skulle dra ut ändå! Varför blir det aldrig som man har tänkt sig? Haha.
Men jag fick en väldigt bra kväll dom sagt och jag mår som jag förtjänar idag. Hatar huvudvärk, fyfan!!! Vi hörs senare, puss❤


myspys


Cyklade iväg och köpte mig en godispåse och satte på en film, bad teacher. Aldrig sett den förut och jag kände att det var dags för mig att se den! Det riktigt mysväder ute, dåligt och lite regningt. Men det skulle egentligen varit riktigt mörkt och även spöregn. Då mår man riktigt bra att man ligger inne och ser på film, loovelove♥ Men detta funkar också riktigt bra, puss.
 

smoothie


Gjorde mig en liten smoothie nu här på kvällskvisten. Var sugen på något gott och jag kände inte för att vara onyttig. Så då kom jag på den lilla lätta idé. Skärde två persikor, (eller heter det så? de kanske heter apikoser? de är dom med lite hår på sig iaf, haha). Sedan mixade jag dom tills det blev en degig gröt. Sedan hade jag i turkisk youghurt och mixade ihop det. O wolaa, där har vi en god smoothie! Jätte simpelt och gott. Man kan ju göra detta med vilken frukt som helst. Vi har alltid turkisk yoghurt hemma, vi använder det istället för creme fraiche, mycket nyttigare och godare! Men har man inte turkisk youghurt hemma så går det ju lika bra med en vanlig youghurt eller fil. Bara att testa sig fram. Ett littet bra tips♥
 

Gårdagens outfit.


Igår var en dag som jag hann med väldigt mycket på. Jag var inne i stan och tog en fika med Robin. Han sticker på gmu eller något så han ska iväg och "kriga". Så vet inte när jag kommer se han nästa gång. Så vi sågs igår och bara snacka lite.
Efter det åkte jag hem och då kom lotta. Hon skulle hjälpa mig med en grej på datorn. Har kappt sett den tjejen på hela sommaren. Men sånt är livet! Sedan åkte jag och tränade ett CX work pass, gillar det passet riktigt mycket faktiskt! O sen efter det åkte jag till ellinor och myste med henne. Sov även där så jag kom hem för en stund sedan. Så idag ska jag inte göra alls mycket. Har tränat och solat, och så mycket mer ska jag inte göra idag, puss♥
 
tröja - bikbok, jeans - gina tricot, väska - väskshoppen
 

antikt


I helgen var jag med pappa på en anikmässa där jag hjälpte honom att sälja lite grejer. Vi fick in väldigt mycket pengar faktiskt, ca 9000kr!!! Så det var riktigt lyckat!
Jag brukar köpa silver smycken på mässor. Så denna gången hittade jag en ring och 2 halsband. Ringen och E halsbandet fick jag för 150kr och sedan de andra halsbandet fick jag för 150kr. Så 300kr gick det på samanlagt. Lite dyrt kanske... Men det är riktigt silver och jag tyckte dom var fina.
Här kan ni se ringen på handen, lite svårt att uppfattahur stor den är när den bara ligger ner.
 

Harry Potter maraton


Detta gör mig så jävla irriterad. Det är ju inget att bry sig om men jag hatar när folk tror att dom har rätt. Var en liten skit som kommentera att jag var wb till Erica mohn kvam. Hon hade tydligen också hp maraton idag. Men jag hade ingen jävla aning om det! Jag vet vem hon är och läser hennes blogg ibland. Men har inte gjort det på ca en månad nu för jag har knappt suttit vid datorn. Och du som inte tror mig, jag kan printa en bild på min historik så kan du se att jag inte har varit inne på hennes blogg. Åh blir så irriterad på folk som inte har nått liv och skriver sånt. Erica är en jätte fin tjej men jag är inget speciellt fan och ingen wb henne. Jag wb till mig själv!
Så, nu vet ni alla att jag har haft ett harry Potter maraton idag när det regna ute. Tränade innan och ville bara hem och mysa❤


Rosa, silver zebra


Såg en bild på instagram för ett tag sedan på neon rosa naglar och med en silvrig zebra nagel på ringfingret. Blev väldigt inspirerad och gjorde exakt samma sak. Hade färgerna hemma så då körde jag på det! Jag gillar när man gör något extra med en nagel, speciellt ringfingret.
 

Onsdag


Haft en sån bra dag på jobbet idag. Vi var på en strand och solade och badade, riktigt härligt när det var fint väder! Så lite färg fick man faktiskt, riktigt skönt.
Efter jobbet åkte jag till café Janssons med Amanda. Var längesen vi sågs och vi hade mycket att snacka om, riktigt mysigt. Både hon och jag jobbade där förra sommaren så det var kul att åka tillbaka dit. Efter den goda chokladtryffeln åkte jag och träna, bra att man förbrände bort det goda, haha.
Nu ska jag skriva lite i min kalender som jag inte gjort på 3 veckor och se på pretty little liars❤


♥inspiration♥


 

inte meningen


Efter jobbet idag tänkte jag cykla iväg och träna. Men precis när jag skulle sticka iväg ringer pappa och säger att vi skulle övningsköra då istället för på kvällen, så jag får åka hem istället. Sedan när vi hade kört klart tänkte jag att jag åker hem och käkar och sedan sticker iväg med cyklen och tränar. När jag kom utanför dörren och började cykla iväg började det verkligen spöregna. Jag körde ca 500meter och var tvungen att vända, blev så jävla blöt, helt sjukt! Så det blev ingen träning för mig idag, det var nog inte meningen att jag skulle åka dit. Så jag åkte hem och tvättade staketet istället, eftersom när jag kom hem igen så hade det slutat regna, hahahah.
 
Någon som testat oreo? Jag känner att jag är väldigt sen med att testa dom, åt dom för första gången i lördags. Påminde ganska mycket om ballerina kladdkaka, bara att dessa inte var så smöriga och hade ingen chokladsmak. Men jag tänkte testa dessa i chokladsmak också. Tyckte inte denna smaken smaka så mycket, men visst var de goda ändå! Längtar redan till fredag då jag kan testa chokladen :P♥
 

En bra eftermiddag/kväll


Idag har jag haft en väldigt bra eftermiddag och kväll. Efter jobbet cyklade jag till gymmet och gjorde ett core pass, det var riktigt jobbigt faktiskt. Känns att jag inte har tränat på ett tag tyvärr, fan också.
Efter träningen cyklade jag till Ellinor för vi skulle vidare till massa kompisar och spela fotboll och volleyboll(eller jag spela inte men kollade på, haha). Var så skönt att vara ute. De är jätte goo luft ute just nu på kvällarna, underbart verkligen! Sedan åkte vi hem till henne och käkade tacos och då kom även Lucas dit, myspys. Så jag har haft en väldigt härlig kväll och nu ska jag sova för att ladda upp till morgondagen med alla småungar ❤


fotbad!


Min kompis Cassandra tipsade på sin blogg om ett bra fotbad, så jag var såklart tvungen att testa det!
 
Man behöver...
1.5msk salt
1msk honung
olivolja
vatten
 
Häll allt i en hink eller något annat liknande där du får plats med dina fötter. Sedan häller du i varmt vatten och sedan alla ingredienser. Sen är de klart, sitt ca 10-15 minuter!
 
 
Jag testade detta nu och fötterna är hur mjuka och lena som helst. Det fungerade faktiskt riktigt bra! Mycket bättre än med fotsalt som jag använt förr. Mina fötter var riktigt äckliga innan och nu är de hur goa som helst ♥
 

Bilder från fredag och lördag kväll!



Söndag


Har haft en jätte bra helg. Var ute på krogen i fredags med Ellinor, hade super kul! Lite för kul ett tag och sedan blev det lite mindre kul om jag säger så, haha herregud.
Igår var jag i sommarstugan och återhämtade mig från fredagen. Sov, solade, bada och käkade. Skulle till min kompis Olivia på kvällen som har eller ska fylla 18. Så jag hade en superbra kväll där med massa goa tjejer! Tänkte visa lite bilder senare idag.
Idag har jag varit och solat lite med mamma. Var soligt och ibland målnigt, as störande så vi åkte hem istället. Så nu ska jag bara dega och sedan ikväll åka och träna. Har inte tränat på nästan en månad så det är dags att ta tag i det, fyfan jag orkar verkligen inte, men de måste göras! Hörs sen❤


Torsdag


Imorgon har jag jobbat en hel vecka på jobbet. Det är helt sjukt vad fort det går. Känns som om de var igår jag började där.
Efter jobbet åkte jag in till stan för att träffa Fanny. Köpte då en glass, en Magnum white som jag varit så sugen på. Ni kanske märker att det inte går så bra med "att inte äta något onyttigt på vardagarna". Men vafan, de är bara sommarlov en gång per år och det är då man vill kunna unna sig något gott lite då och då. Man har ju tränat upp sig hela året inför sommaren, så man kan unna sig lite onyttiga saker. Det blir skillnad sen när skolan kommet igång, när det blir rutin på allt igen. Har ju inte kunnat träna nu på ett tag pga mitt virus. Men på söndag tänkte jag gymma lite smått så man kommer in i det igen. Det ska bli väldigt skönt men samtidigt lite jobbigt. Det är väldigt gött att inte behöva tänka på att man måste till gymmet, man kan ägna sig till andra saker. Som tex att lägga mer hull på rumpan som man kan träna bort, haha. Men nu tänkte jag göra något ännu bättre, sova. Är nått så otroligt trött. Godnatt❤


så gott


Detta kan vara bland de godaste som finns när man är lite hungrig, YUM! Ett litet bra tips liksom, inte alltid man tänker på att ma kan göra en  god, mumsig toast♥ hihi
 

kvinnligt


Idag har jag gjort lite som ett hemma spa. Har fixat/målat tånaglarna, duschat, rakat benen, gjort hårinpackning och även en ansiktsmask. Känns hur skönt som helst nu, ren och underbar, haha♥