Stockholm


Har haft två jätte bra dagar i Stockholm. Vi åkte tidigare fredags och kom hem sent på lördagskvällen. I fredags träffade jag min kompis Linnea som inte jag träffat på 5 år, helt sjukt! Hon hade även sin värdsyster där. Linnea har bott i USA ett år som utbytesstudent och då bodde hon hos denna tjejen. (Linnea är tjejen till vänster). Så nu bor Lauren som hon hette hos Linnea för att se hur hon har det här i Sverige och så.
På kvällen åkte jag och Philip till hotellet, vi åkte och käka, chilla och bada jacuzzi.
På lördagen(igår) så åkte Philip iväg för att spela golf och jag var kvar på hotellet och myste. Sedan åkte jag in till stan och shoppade lite. Hittade bara 4 grejer!! Är ni förvånade?! Det är iaf jag kan jag säga! Bra ändå att jag inte fick med mig så mycket hem. Sen bar det hemåt igen. Den hemresan kommer jag aldrig glömma faktiskt. Herregud vad jag skratta, hela tiden. Philip blev jätte trött på mig och då skratta jag ännu mer. Var så övertrött så allt var kul, hahah. Kan med korta ord säga att det var en kul liten resa ❤


Blir det av?


Det är några som har svarat på om att de vill träffa mig i Stockholm på lördag. Jätte kul att ni vill verkligen!
Grejen är den att jag inte vet om jag ska ha en träff eller inte. Men jag kommer vara i Stockholm hela lördagen så ni lär ju träffa på mig om inte annat kanske. Jag tänkte gå och käka/fika någonstans vid typ 13 tiden så då kan jag instagramma och blogga om det så kan ni komma och säga hej eller något då. Skulle vara kul! Men jag återkommer mer om det när jag väl sitter på ett fik eller lunchställe på lördag! ❤


Snygg? Full? Värt? Ovärt?


Kollade runt lite på Nelly.com på väskor. Är lite sugen på några nya väskor och då hittade jag denna bla, Kenzas ryggsäcks modell.
Är denna snygg? Den kosta 1799kr från början och just nu är det 50% på den. Så den kostar 899kr nu. Vet inte om det är värt det eller ej. För 900spänn är ju jävligt mycket pengar. Sedan vet jag inte om jag kommer använda den fullt ut. Det är ju jätte bra för ryggen att ha en ryggsäck. Men är det snyggt? Jag har ju Kenzas skinnjacka sen innan, den som är lite MC aktig typ. Och denna väskan är lite MC aktig också. Så kommer jag en dag till skolan med både denna ryggsäck och skinnjackan så kanske jag blir alldeles för hård? Känns som om folk kommer bara "åh va hon försöker va cool då, värsta hårdingen". Men jag vet inte. Så jag undrar vad ni tycker? Kan inte ni säga om ni tycker om den är snygg och om det är värt det...? Tack ❤


cXWORk


Idag har jag haft en väldigt bra och lugn dag. Jag gick till farmor på förmiddagen i regnet, tror ni jag blev blöt eller blöt? Jag blev dyngsur!
Sedan på eftermiddagen åkte jag in till stan för att fika med Fanny. Har inte träffat den tjejen sen skolan tog slut. Så det var jätte kul att få träffa henne igen och prata om massa ❤
Efter det åkte jag på ett träningspass som jag ska fortsätta med, CXWORK. Det är ett mag och rygg pass som är i 30 minuter bara. Det kändes riktigt skönt och bra. Detta ska jag verkligen hålla igång med! Känner mig hur taggad som helst och jag kommer ha go träningsvärk imorgon. Nu ska jag se på andra avenyn och bara fortsätta mysa. Puss!


the bling ring


Varit på bio, the bling ring. Det var en verklighetsbaserad film om tonåringar som bröt sig in i kändisars hus och snodde deras saker. Jag tyckte den var jätte bra verkligen! Älskar när det är massa glitter och glamour i filmer tex dyra väskor, fina skor mm. Skulle ju inte vara helt fel att bada i pengar och dyra saker.
 

bästa låter för nuet!


Detta kommer bli min sommarplåga. Älskar denna nya låt så mycket! Kan tänka mig att den kommer spelas mycket under denna sommar. Detta kommer bli ett bra minne för sommaren 2013♥
 

nyttigt val


Nu ska jag komma med ett litet gott och ganska nyttigt tips när du är lite småsugen på något gott. Skär ett äpple i klyftor. Sedan häller du på kanel och socker. Det blir ju såklart mycket godare med socker på. Men om man ska vara nyttig så kan man lika gärna skita i det. Äpplet är ju så sött i sig självt. När jag bodde på scoutläger så gjorde jag detta nästan varje kväll. Det är så sjukt gott! Testa det!
 

fina färger till sommaren


Dessa är några av mina favoritfärger på nagellack på sommaren. Det är så fint med skarpa, klara färger. Säger även det jag brukar tjata om. Man ser brunare ut om man har ett skarpt lack på. Vet inte varför det är så men det stämmer! Man får illusionen av brunare händer i vilket fall. Sedan är vit en väldigt fin färg på sommaren, fräsht och snyggt! Det tror jag att jag ska måla på nästa vecka, vitt.
 
 
 

Fanträff?


Vad skulle ni säga om en fan träff i helgen, på lördag? Jag ska nämligen till stockholm med min kompis Philip. Han ska tävla i golf så då ska jag med honom. Jag ska göra något annat under tiden han spelar. Så då tänkte jag såhär. Skulle någon vara intresserad av att träffa mig när jag ändå är i stockholm? Att jag säger en tid och en plats så kan vi tex gå och äta/fika någonstans? Kan inte ni som är intresserade skriva här så jag vet isåfall? :D
 

tryfflar


När jag tittar på andra avenyn så blir jag så himla sugen på att göra tryfflar, som Liv gör. De ser så goda och perfekta ut! Dock så vet jag att jag inte gillar den sortens choklad, det är för bittert för min smak. Men de ser ju så gott ut! Så jag ville testa det, göra egna alltså. Hittade några recept på nätet och gjorde en egen tolkning av allt. De blev väldigt mjuka och för söta, tog en ljuschoklad istället för en mörk. Sedan tyckte jag att de blev väldigt flottiga, typ feta i kosistensen, vilket var mindre gott. Dom blev i vilket fall fina, haha! Detta ska jag nog prova på igen, fast med en mörk choklad och helt enligt något bra recept.
 
 
 

Skillnad?


Var verkligen tvungen att städa denna låda nu. Herregud va stökigt och rörigt det var i den. Man kunde inte hitta någonting i den. Kunde bla inte hitta en enda toffs nästan och det är där jag har mina toffsar. När jag tog ut allt därifrån och gjorde iordning hittade jag över 50 toffsar så jag hade endel bara att jag inte kunde hitta dom tidigare, helt sjukt ju. Sedan gjorde jag mig även av med gamla sony eriksson laddare, hade tre stycken där liksom, så onödigt. Gött att det är snyggt och iordning där ett tag nu. Dock så kommer de bli lika stökigt där snart igen tyvärr, haha.
FÖRE
EFTER

turkås grön


Målade naglarna i en ny färg idag. Köpte detta lacket för ett tag sedan och har inte använt det än. Så jag var lite sögen på att testa det. Har även klippt naglarna så då är de extra kul att ha en utstickande färg. Tycker det är så kul att ha en skarp färg på korta naglar, det är skit fint! Och man får ju en illusion av att man har brunare händer. Lacket i sig var väldigt bra. Det torkade väldigt fort och bra, tummen upp för det!
 
 

sliten/trött/ledsen tjej,


Hade en bra kväll igår med Ellinor och hennes kompisar. Hoppas ni också hade en bra kväll♥
 
Är jätte trött och sliten så jag tänkte lägga mig occh läsa en bok, Elsas mode och ha en ansiktsmask på ansiktet. Känner att jag behöver rensa tankarna och bara försöka glömma.dej.
 
 

stockholms haul


 

Kuggad


Tänkte bara säga det till er som är lite nyfikna. Jag blev tyvärr kuggad på uppkörningen igår. Jag blev verkligen hur ledsen som helst. Visst, det gör mig inget att jag måste göra om uppkörningen. De jobbiga är att det inte finns någon uppkörningstid inom 2 månader i hela värmland. Jag gjorde teorin 19juni och då måste uppkörningen vara gjord inom 2 månader, annars måste man göra om själva teoriprovet. Så det är vad jag säkert kommer få göra. Jag kommer få göra om jävla teoriprovet om jag inte får någon tid. Måste kolla varje dag nu om det är någon som avbokar sin tid. Snälla gud, jag vill verkligen inte behöva göra om teorin också! Man kan ju alltid åka till typ udevalla eller något, men det är ju typ 200 mil dit eller något(ingen aning va långt det är men typ 4 timmar iaf) och då kan jag ju inte själva vägen där, FAAAAAAN!!!!!!!!!!!!
 

midsommar


Idag är det midsommar. Älskar denna dagen så mycket, den är så fin och mysig. Älskar alla blommor och att det är sommar. Förut på lunch kom min kompis Lotta hit. Vi åt sill och potäter, gottigottgott!
Ikväll ska jag vara med Ellinor och hennes kompisar, vi ska grilla och umgås. Blir säkert jätte roligt kan jag tänka mig! Hörs♥
 

blommor


 
 

midsommarnaglar


Tänk att det redan är midsommar på fredag. Fatta va fort allt har gått! Känns som om det var för en vecka sedan som det var snö ute typ, haha.
Eftersom jag klarade teorin och kunde lägga bort böckena så ville jag göra något jag inte gjort på ett tag, jo, måla naglarna. Sitta och kolla på andra avenyn och måla naglarna, mm, underbart! Så denna gång fick det bli en ljus, silvrig, rosa fin färg som är fin nu till sommaren då när man börjar på att bli brun. Jag älskar verkligen denna fägen! Dock vet jag inte vart den kommer ifrån. Det är ett väldigt gammalt lack som jag fått av min syster för länge sedan. Det är helt okej för att vara gammalt, det är rinnigt och så. Det tar dock väldigt lång tid innan detta lacket torkar helt. Det blir väldigt lätt förstört tyvärr, vilket inte är så kul. Men det ärs å fint och man tänker inte så mycket på om det är lack borta lite här och var för det syns inte så väl.
 

Teorin är över!


Så underbart skönt. Jag klarade teori provet till körkortet. Man behövde 52 poäng för att få godkänt och jag fick 56 poäng! Under tiden jag satt och gjorde provet började jag nästan gråta för att det kändes så dåligt. Jag gissade på typ allt och jag var jätte osäker. Och när jag skulle klicka på "avsluta prov" började jag skaka, paniken började komma fram och jag hade nästan gråten i halsen. Tjejen bredvid mig hade precis avslutat sitt prov och hon blev inte godkänd. Och jag kände bara "nej jag vill inte". Men så klickade jag på knappen tillslut och jag fattade inte först. Där stod det"Godkänd" med gröna bokstäver. Jag kunde verkligen inte förstå och jag började typ skratta. Ååååh jag är så jävla glad! De värsta är över nu, bara uppkörningen kvar...


Soliga dag


Idag har jag legat i solen nästan hela dagen. La mig ute klockan 10 och gick in lite efter 2. Så nu har jag fått en fin färg äntligen!
Senare på kvällen har jag bowlat med Ellinor och lite kompisar till henne, var väldigt kul faktiskt! Herregud va dålig jag var, haha. Jag kastade klotet åt fel håll så den kom bakåt! Sen när jag hämtade det och skulle kasta iväg det igen, ja, då var benet i vägen så jag sköt klotet på det. Haha jag vet inte hur jag lyckades men de gjorde jag kalla fall. Sen när vi var klara där åkte vi och spela lite fotboll och bara va ute i de goa vädret!
Imorgon är det teoritestet på körkortet. Jag ber till Gud att jag klarar det, snälla. Jag tror inte jag blir godkänd men jag hoppas verkligen deg, av hela mitt hjärta! Jag kommer skriva imorgon så ni vet. Ska göra det redan klockan 9. Hoppas hoppas och lova att ni håller tummarna för mig då! ❤ Puss och natti på er ❤


Shopping


Hela dagen igår, alltså söndagen bestod av bara shopping, från klockan 11 till halv 5. Jag hittade massor så nu är jag väldigt mycket fattigare. Det var saker som jag verkligen behövde och jag har inte köpt saker på väldigt länge och jag kommer nu inte köpa saker på väldigt länge heller, hoppas jag, haha. Har spelat in en haul video så jag har tänkt lägga upp den under veckan, så håll utkik efter den!
Ha det så bra så hörs vi imorgon❤

här får ni en bild på yoghurt glass som jag åt för första gången igår, var ingen riktig "waao" upplevelse, men de var gott!



Gröna Lund.


Idag har de varit en väldigt bra dag här i Stockholm. Har varit på gröna Lund nästan hela dagen med solsken. När solen gick ner på kvällen blev det väldigt kallt faktiskt, var väldigt jobbigt!
Imorgon blir det en heldag på stan med massa shopping, åh jag är så shoppingsugen! Sen runt 17 åker vi hem till Karlstad och Värmland igen. Vi hörs ❤
massa bilder från dagen...


Sommarlov!


Då går jag på sommarlov. Visst är vi värda det nu?! Så sköönt!! Sommarlovet inviger jag på bästa sätt med att åka till Stockholm med mina tjejkompisar. Vi ska bo i Amandas pappas lägenhet. Vi ska gå på gröna lund och shoppa. Så får jag med mig grejer hem så blir det en Stockholms HAUL! Vi får hoppas på de bästa och se om jag hittar något där helt enkelt.
Ni får ha det så bra under helgen och så ska jag försöka blogga så mycket som möjligt, puss på er❤


gårdagens facelook.


Här får ni lite bilder på min facelook som jag hade på mina kompisars student. Körde på en ganska mörk look pga att de var ändå regnigt och ingen sommarkänsla alls. Så jag ville vara lite mera "dramatisk". När jag tar studenten nästa år ska jag nog bara köra på något enkelt, ljus skugga och en skarp eyeliner!
 
 

Torsdagsmys


Medans alla 94or är och festar och har kul, sitter jag hemma och ser på tv, kul, verkligen. Är så avundsjuk så de finns inte! Hoppas över allt annat att detta året kommer gå fort❤


Grattis till studenten!


Har precis kommit hem från gymmet, tränade ben idag. Skoja inte vilken träningsverk jag kommer ha imorgon, haha. De jobbiga med att när man har träningsverk i benen, de försvinner aldrig, och man blir så stel, usch!

Idag har jag ju så som sagt varit på studentfirande. Har varit hemma hos Ellinor och firat henne. Jag var även på stan där jag såg alla kompisar springa ut. Förstår ni va mycket jag kommer sakna dom eller?! Herregud va skolan kommer bli tråkig, pest och pina rent ut sagt!
Max, Emil och Ellinor var så fina! Ja ni kan ju se själva... Ni känner nog igen dom från instagram. Men här får ni lite mer bilder från idag ❤


regn


Stackars alla som tar studenten idag. De regnar som faan ute, fy asså. Hoppas verkligen inte att det kommer regna såhär mycket på min student. Och med min tur kommer det nog regna ännu mer ska ni se, haha.
Idag ska jag åka in till skolan och se på alla kompisar som springer ut från skolan för sista gången. Kommer sakna dom så mycket! Skolan kommer inte bli samma sak igen, inte lika rolig. Man kommer aldrig ha den Max som sitter i korridoren och kläcker roliga komentarer, man kommer aldrig ha den Emil som sitter och lyssnar på house musik 24/7 och man kommer aldrig ha den Ellinor som man kan snacka allt med och som man kan höra av sig till om man inte har någon lunch-kompis. Usch säger jag bara, jag vill verkligen inte att dom ska sluta!
Efter jag varit på skolan går jag vidare till Ellinor för att fira henne. Så bilder kommer väll i kväll skulle jag kunna tro♥
 
 

Korvkorvkorv


Idag har jag varit på min sista skoldag i 2an. Kan inte förstå att jag snart går ut ur 2an, helt sjukt!
Idag har jag ödslat min tid på en värdelös engelska lektion där de flesta skolkade ifrån. Sedan gick klassen till mariebergsskogen där vi grillade korv och gick en tipspromenad. Jag var så sjukt hungrig när vi kom dit och då skulle vi gå en jädra tipspromenad. Emelies kommentar var så klockren "man måste alltid göra något för att få kroven". Haha och så är det verkligen! Man kan aldrig bara få korven, utan man måste alltid utkämpa något, haha! Förstår inte hur lärare orkar med allt, hur orkar de ens göra massa frågor till en värdelös tipspromenad som ingen orkar göra ändå.
Här får ni lite bilder från denna värdelösa dag...


jordgubbar


Denna dag har varit väldigt fin! Vädret har varit på topp exakt hela dagen, inte ett moln på himlen. Började skolan vid 10 tiden, sedan fick vi ett hål på ca 3 timmar. Under tiden åkte jag och några killkompisar hem till en kompis och solade lite. Efter skolan gick jag med Amanda och Emelie för att se på de som skulle gå balen på kvällen. Tyvärr kom vi dit lite för tidigt och vi orkade inte stanna kvar så vi fick knappt se några bal... (asså vad heter det? bal medlemmar? balpar? haha ingen aning, kommer inte på ordet). Så jag stack och gymmade lite efter istället. Sedan när jag kom hem har jag bara pluggat till körkortet, gjort massa tester på datorn och även varit ute och kört. Vi får se hur det kommer gå med de jävla körkortet. Jag är ju i vilket fall motiverad vilket jag är väldigt imponerad av!
Nu ska jag ta och sova, nattinatti♥
 
årets första jordgubbar med mjölk och socker..
 
 
 

dagens outfit.


 

jag är tillbaka!!!


Nu är jag äntligen tilbaka och ska börja blogga normalt igen. Jag har haft så otroligt mycket i skolan på sista tiden så jag har inte orkat tänka på något annat för ett tag. Men nu ä jag äntligen tillbaka med nya krafter! Jag har uppkörning till körkortet nästa vecka så det är inte helt över med pluggandet än, lite kvar!

Undertiden jag varit "borta" så har jag gjort två nya videos. Ni som följer mig på youtube har redan sett dessa två. Men ni som inte gör det, här får ni dom. Den första videon "SPLAY...." la jag upp igår så den är lite ny i vilket fall! Haulen la jag upp för några veckor sedan.