OKTOBER FAVORITER VIDEO!


 

Video dampar


La ut en video förut för er som han se det. Men jag tog bort den för att videon var svart. Fattar inte vad som är fel med min dator när jag redigerar den? Så jag fick åka hem till en kompis och redigera och ladda upp den på youtube. Så den kommer förhoppningsvis upp lite senare!
Och glöm inte att imorgon är jag här live om ni vill se mig, mellan 15.00-16.00!

Idag har jag varit på stan och tagit en lunch med Emelie och Lotta, mysigt och gott kan jag säga! Köpte även 2 saker så ni får se dom imorgon eller kanske i en video, det får vi se! Puss och kram!


JAG GÅR UT LIVE


På torsdag kl 15.00 till 16.00 kommer du kunna se mig live här i bloggen. Har ni frågor är det bara att fråga mig dom då!
Hoppas verkligen att det kommer fungera. Men eftersom jag och teknik inte går ihop så bra så får vi se hur det kommer att gå. Så bli inte allt för ledsna om jag inte lyckas få det fungera!
Fotat av Lotta Månsson

ny smink bost-hållare!


Var på IKEA idag och då skaffade jag mig en ny borst-hållare. Det är egentligen för pennor och papper. Men varför inte kunna ha några paletter och sminkborstar i istället?
Trodde först att den skulle vara för liten. Men sen när jag kom hem och testade den var den nästan för stor! Fick massa plats över.
Tycker denna är super toppen! Kanske dock lite stor men det gör inget :)
från IKEA- 99kr
 
Såg hemskt ut före.. alla borstar bara låg på varann och man såg inget.
 
Före
Efter

paniken var nära!


Min gamla, älskade dator som jag fick när jag gick i sjuan dampade sönder här om dagen. Skulle uppdatera ett service pack och då brakade helvetet lös. Uppdateringen sa åt mig att starta om datorn, vilket jag då gjorde för att uppdateringen skulle "komma i kraft". Men sen kom jag inte in på min dator nå mer. Den bara stod och tugga och tugga. Så jag trodde att alla bilder på webcam och några nya bilder skulle försvinna. För datorn blev helt svart.
Så vi lämnade in datorn till mammas killes kompis och han fixade datorn åt mig. Tog hela denna natten och lite till innan datorn blev bra igen. OCH alla bilder och mojjs är kvar!!! Fatta om jag är överlycklig! Det jag ska göra nu är att lägga över allt på min externa hårdisk. Åh, sicken lättnad♥♥♥
 
bjuder på en sjukt ful bild på mig som jag tog när jag precis fick datorn, hahahaha!!!

frost



Lördag!


Så otroligt skönt med lite ledig tid och lov. Som jag längtat! Dock kommer det gå sjukt fort, menmen.
Under detta lov tänker jag bara ta det lugnt och inte göra någonting. Har varit så otroligt stressad dessa 3 veckor innan lovet så jag måste ta det lugnt!
Ikväll kommer älskade Månsson hit, vet inte vad vi ska hitta på. Men jag lovar er att mycket skratt blir det! :*


Jag går ut live?


Har funderat lite på detta. Men jag har tänkt att gå ut live en dag i veckan mitt på dagen. Har lov och jag tycker att det skulle vara en rolig idé, eller vad tycker ni? Jag tänker gå in mer på vilken dag och tid. Kommer återkomma med den informationen.
Men jag vet inte om det kommer fungera? Har ju aldrig gjort detta förut så vi får se hur det kommer att gå. Så bli inte allt för ledsna om jag inte får det att fungera. Tänkte använda mig av "bambuser", någon som kanske vet hur man gör så kan ni ju tipsa mig!
Så kom på lite frågor ni vill ha svar på, för då svarar jag på dom, live!

glad tjej!


Jag är så otroligt glad över att ni stannar kvar på bloggen även om jag inte bloggar just nu.
Asså shiit va jag pluggar när jag kommer hem från skolan. Det är helt sjukt egentligen. Känns helt fel att inte sitta med en bok just nu. Men jag kände att jag måste komma från boken ett tag och leva lite, kolla lite bloggar och bara göra ingenting. Men jag tänkte kolla igenom några mattetal innan jag ska se bonde söker fru. Man har ju seriöst inget liv längre. Ska bli så otroligt skönt med lov snart. Men bara för att det är lov betyde det ju inte att jag inte ska plugga. Har massa annan dynga jag måste göra också, suck... Tjejer och killar, ta vara på den lediga tiden!
♥♥♥
 

rotat i pappas garderob


Jag har tänkt att klippa sönder en stor jeans jacka. Alltså klippa av armarna och sedan använda den som en väst över skin jackan, tycker jag skulle vara riktigt snyggt! Så då hittade jag en gammal och sliten i pappas garderob som jag fick ta.
Men när jag testade denna jacka var den så otroligt stor och skön, mjuk i tyget. Så det kanske är synd att klippa sönder den? För just denna jacka kanske inte passar som väst. Eller är denna jacka snygg som den är? Det är storlek XL. Men ni som känner mig vet att jag gillar stora saker. Men frågan är om den är FÖR stor.
Snälla hjälp mig. Ska jag klippa av armarna eller ej? :S


love purple


Målade naglarna lila idag. Älskar den färgen så hårt! Blev en liten extra finess när man har lite glitter lack på också :D

FYND hos farmor


Var hemma hos farmor och hjälpte henne städa och rensa massa skit. Då hittade vi även kläder som hon inte skulle ha.
Hittade en grön jacka som hon aldrig använt. Hon köpte den på 60 talet och är ny. Älskar jackan så håååårt!
Sedan hittade vi en stickig islandströja som jag tyckte var så himla mysig. Får se om jag kommer använda den något eller om den bara kommer ligga. Kallar detta riktiga fynd alltså!
 

bilder från thailand


Det är många som undrat, "va fan, varför kommer det inga bilder från thailand för". Men det är så att egentligen tog jag inte så mycket bilder. Men några. Sedan har jag filmat där nere, men det var inte så många roliga filmer så jag lägger bara upp ett fåtal bilder. Har verkligen varit i valet och kvalet om jag ska göra en video eller bara lägga upp bilder, så därför är det lite sent. Men nu får ni några bilder iaf! :)


en ledsen min = tungt


 

NU HAR DOM KOMMIT


Älskar känslan av att få hem pappret "din vara har nu kommit och kan hämtas", så otroligt skönt!
Jag har beställt ett par skin boots från märket savita. Hittade dessa skor i arvika, men då fanns det inte min storlek. Och jag hede gett mig tusan på att jag skulle ha dom, blev helt kär. Så vi(mamma) letade upp där de sålde dessa skorna så vi beställde däifran. As långt härifrån, typ norrland, nej, men väldigt långt bort iaf, haha. Så nu har dom äntligen kommit och jag älskar dom! De är pricken över i♥

pink me up


Ville måla naglarna i en snygg rosa färg. Så jag ville testa mitt nya lack från h&m som jag köpte i helgen. Tycker jätte mycket om färgen, den är så rosa och härlig, hihi!
 

strikt


Sitter i skolan och ska sluta om ca en timma. Blir att gå till frissan och färga håret då. Färgade håret i söndags och det blev hemskt. Helt groteskt. Ni som följer mig på instagram har redan sett eländet. Men jag lägger upp bilder när håret är klart!
Dagens outfit
skjorta - hm, jeans - carlings, linne - hm


få finare näsa?


När jag var i Ullared i vintras köpte jag ett paket med plåster som ska ta bort mörka porer från näsan. När jag letade efter en sak hittade jag detta paket och tänkte att jag skulle testa.
Jag har inga mörka porer egentligen. Så jag fattar inte varför jag sitter med denna egentligen? Men jag var lite sugen på att testa lite innan den blir gammal, haha.


liten haul


Idag har jag det vait en riktig mys dag. Det har regnat, jag har pluggat, tränat. Bara haft det allmänt gött!
Lovade er en haul idag så här får ni den! :D
 

så jävla goo latte


Varit på stan hela dagen. Så imorgon kommer det en liten HAUL video. Hoppas ni blir glada för den! :D
Nyska jag till Emelie och fira henne. Blir kulkul det! :D


fredaaaaag


Det är fredag. Det är helst sjukt, kan inte fatta det. Äntligen helg säger jag bara! Ska ta det riktigt lugnt och försöka njuta av den lediga tiden.
Varit på stan och har spelat in en HAUL. Men grejen är den att jag köpte bara 4 saker och jag ska göra en video när det kommer fler videos efter varann så att det blir mer att titta på, ja ni fattar.. 
                                                              Ha en härlig fredag tjejer♥

kenzas skinnjackor


Jag önskar mig en skinnjacka. Men jag vet inte vilken? Kenza gör sjukt snygga jackor, så jag hade tänkt mig en sådan.
Jag är inget fan av henne. Jag kollar hennes blogg var 6 månad eller något? Sjukt sällan kan jag säga! Tycker inte att det är något speciellt med den egentligen. Vad är så bra lixom? :S
Men hon gör iaf sjukt snygga jackor och även smycken.
Jag väljer mellan två jackor. Jag har velat ha den till höger jätte länge. Men när jag tänker efter. Är den lite "för mycket". Är den till vänster bättre? Känns som om alla har den till vänster. Så jag vet inte. Vad tycker ni? Vem är snyggast? Och var helt ärliga!!:D

snygga brudar!


Tänkte vara lite cool och fräck att blogga lite under lektionen. Har historia, vilket säger det mesta! Men går man i skolan så gör man och då får man lida lite. Bara att inse fakta! Någon som vet något om renässansen? Skriv då gärna! haha

beige


Förlåt för dålig uppdatering. Men det är så att jag har inte tid. Jag sätter mig vid läxbökerna så fort jag kommet hem. Har prov på tisdag. Och veckan efter det har jag även ekonomiprov och matteprov. Så var beredd på att det bli dåligt bloggande framöver.
Tänkte visa mina naglar jag målade nyss. Jag var så trött på mörkt så jag kör bara på en vanlig beige som ska vara bra för naglarna. Och det är ju inte söndag(min måla naglarna dag) så jag kände inte för att göra något speciellt. Mm tycker om detta starkt ändå! Snyggt med nått naturligt och enkelt! Kramissss!


dans!


Denna vecka har flutit på ganska bra. Är ju redan onsdag imorgon, göttgött!
Har jag fått massa nya program till min skoldator pga att jag går fotografisk bild i mitt inviduellea val. Men när jag fick alla program uppdaterades även datorn. Så nu kan jag inte ändra saker som förut. Bla färgen på menyn och så, riktigt störande kan jag säga! Men det är ju inte ett sånt stort problem egentligen, haha.
 
Nu drar jag till dansen. Puss på er♥
Hur söt↓?! Hittade henne på weheartit.
 
 
Tumblr_ly5v7n84ib1qb9pa3o1_500_large

INSTAGRAM


Det är väldigt många som undrar vad jag heter på instagram. Så jag tänkte bara säga att jag heter ehrencronas på instagram. Bara så alla vet :D Kramis♥

grey and silver



snygg hy


Nu sitter jag med en ansiktsmask igen. Denna känns riktigt bra på huden måste jag säga. Ska nog ha på den lite längre än 3 minuter?
Kollade ni på barnprogrammet vintergatan när ni var små? Sjukt bra program! Haha. Men iaf, jag känner mig som en sådan "fifun", hahah!


nytt


Tänkte visa de två sakerna jag köpte på marten igår. Köpte bara dessa två skal till mobilen. Älskar dom sjukt hårt! Köpte båda två för 150kr.

Sedan tänkte jag visa denna tröja mamma köpt till mig på lager157, nicenice!


syrrans jacka!


Denna röda jacka är så otroligt snygg! Så jag lånar den idag. Kommer antagligen köpa den av henne. Den kommet ursprungligen från h&m.
Idag är det ju även Arvika marten. Otroligt mysigt det! Kommer även hälsa på lite släkt när man ändå är där. Hoppas ni får en bra lördag!


film time!


Laddade ner hip hip hora. Såg den filmen för jätte länge sen och då fattade jag ingenting. Så jag var sugen på att se den igen. Den är så störd, hahahah!

Dagens outfit, kjol!


Idag hade lilla jag på mig en kjol. Och det är verkligen inte min grej kan jag säga. Känner mig inte riktigt bekväm i det. Dock kanske för att denna kjol var väldigt kort, men ändå. Tycker det är jätte fint på andra men på mig är det blä! Men det är skönt att ha på sig det istället för jätte trånga äckliga jeans! Så vi får se om jag kommer använda det mer i framtiden eller ej :)

kjol - hm, tights - cubus, tröja - kapahl


lite nytt


Tänkte visa några saker jag köpt under den senaste tiden. Vilket inte är alls många saker. Men jag tänkte visa de två roligaste sakerna. För de andra jag köpt är typ två linnen, ett svart och ett vitt, sedan ett par strumpbyxor. Och jag känner att jag inte vill göra en haul på så tråliga saker. Puss på er♥
 
isadora inliner kajal: 56 blonde, hm - 80kr.
Jacka, dressingroom -  orginalpris 699, nu 350kr.
 

lockigt hår


Igår eftermiddag cyklade jag hem från bussen i spöregn. Så mitt hår blev lite fuktigt. När jag kom hem satte jag håret i en knut. Sen när jag tog ur knuten hade håret torkat och var jätte lockigt. På morgonen när jag vaknade så tog jag bara i lite lock gelé så att det skulle hålla sig lite längre. Sedan såg det ut såhär!
Ett bra tips för fina lockar utan att de sliter på håret! Dock har jag lite självfall. Och det syns direkt jag varit ute i regn.
Men det är en bra sak som är värd att testa! Tips innan ni sätter håret i en knut är att fukta håret lite lätt. Det är när håret torkat och man släpper ut knuten lockarna syns! :)


weheartit