Diet?


I söndags hade jag verkligen bestämt mig, på måndag ska jag börja med LCHF dieten. Men nej, så blev det inte. När man går på LCHF ska man inte äta några kolhydrater. Jag tänkte att det kunde vara super eftersom man går ner ca 1 till 2 kilo redan första veckan! Men, eftersom jag gymmar en hel del så sa många att jag inte ska gå på den dieten eftersom jag behöver snabba kolhydrater då. Så det blev ingen LCHF metod för mig. När man går på LCHF behöver man egentligen inte träna för att man går ner ändå. Man kan träna mer uthålliga saker som tex att springa då. Men de är inte det jag vill hålla på med.
Jag vill egentligen gå på någon diet för att få bort dee översta fettet på magen och lite på armarna. Men jag har överlagt det såhär iställlet.
Jag ska inte käka godis och inte dricka alkohol fram till halloween. Jag vet att det inte är så länge, men det är ett tag och eftersom jag ändå tränar 5 gånger i veckan så tror jag att man kan märka lite resultat på de veckorna. Märker jag resultat, då får jag se längre fram om jag fortsätter lite, men de får vi se då. Jag har nu även bestämt mig att springa lite oftare eller göra intervaller, minst två gånger i veckan. Nu är jag verkligen peppad på dessa veckor och jag har riktigt bestämt mig. Jag känner mig äntligen taggad och det ska bli kul!
De enda onyttiga jag får äta på fredag och lördag är att dricka onyttigt, som tex chai latte eller något sånt. Det är enhel del socker i det men jag känner mig ändå värd det! Dricka känns inte lika onyttigt som att sitta och tugga på en kladdkaka? Har egentligen ingen aning men de känna bättre, haha.
Puss på er♥
 


Kommentarer
Emilia

Du är så himla vacker, lär dig att se det istället för att fokusera på det du "lärt" dig att inte tycka om. För ett år sedan hatade jag dubbelhakan jag får när jag skrattar, jag hatade mina lår och mina muffintoppar som stack fram på höfterna när jag hade jeans. Istället för att träna och jojobanta tog jag ett år att lära mig älska mig själv. Så länge man är frisk och inte lider av övervikt eller liknande, varför fokusera på några kilon som kommer och går?

Du är otroligt vacker, lär dig att älska dig själv.

Puss

2013-10-08 / 21:42:05
Lotta

Börja med lchf istället. Du behöver inga snabba kolhydrater för att träna. Björn Ferry vann os-guld på lchf-kost. Vill du bygga muskler behöver du protein och det får du i kött och ägg t.ex. Kolhydrater är inte bra för någonting och är inte nödvändiga.
Det funkar!

2013-10-09 / 09:25:33

Kommentera inlägget här

Namn:

Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback