Blir bättre!


Kl 11 idag tog jag bort stygnen för leverfläckarna, så skönt att de är borta!
Min nacke är bättre, men inte bra. Sen igår vågar jag inte ta mer tabletter. De kom upp om jag säger så...
Men jag känner ändå att nacken är mycket bättre, jag kan inte röra så mycket på det. Men det är ändå mycket om jag räknar från i lördags.
Blir inte någon häfftig valborg för mig. Gå till en brasa och så. Kan ju inte ha det så livligt. PUSS♥

Dagens..
klänning - hm, skäp - cypern, jacka - lindex

Hatar livet ibland!


Vad 4 tiden imorse vaknade jag av att jag inte kunde röra huvudet, det gorde så ont i nacken. Det gjorde ont bara att jag svalde och andades. Mamma fick hjälpa mig att vända på mig och så, för det gick verkligen inte och ONT gjorde det också. Sedan vid 9 tiden åkte vi in till akuten. Mamma hade pratat med rådgivningen innan och de sa att vi skulle in för jag kunde ha hjärnhinningsflammation(stavning?).
När vi kom till akuten så kom jag in ganska fort. Jag tog då lite blodprov och sånt. Sedan kom läkaren och sa att jag hade en grov nackspärr pga spändhet, stress. Jag har haft nackspärr förr men aldrig så här ont! Så jag fick morfin tabletter som ska hjälpa nacken att slappna av.
Sen jag kom hem har jag försökt vila lite och ätit. Men det gör fortfarande så j***a ont! Mamma får hjälpa mig så fort jag ska lägga mig ner, vända mig om. Fy f*n säger jag bara. Det ska vara något hela tiden!


Åh vad jag älskar denna låt♥



Ansiktsmask + hårinpackning!


Sitter just nu med en hårinpackning och ansiktsmask, gör mig fin helt enkelt!
Har en mask som jag ska dra av sen. Förra gången jag gjorde det gjorde det sviiiiiin ont! Det fasnade i ögonbrynen och allt, haha vilket kaos det var! Men det känns ändå som de man ska dra av är bättre, all skit åker bort då lixom. 

Så här får ni en bild på mig från nuet(as ful)! Man ser verkligen helt botoxad ut. Är helt blank och slät. Och när man tar på huden, det känns alldeles förbryllt muppat konstigt!! Hela ansiktiet verkligen dras. Jag kan inte le eller någonting.

 

Har redan börjat dra lite i den och hur ska detta gå egentligen?! Gör ju AS ont!!!


Tunikan på idag!






Nytt i garderoben!


Beställde denna tunika från ellos för några dagar sedan. Den har kostat 500 och nu 125kr istället, sjukt billigt! Tycker jätte mycket om den. Riktigt sommrig och fin.
Spettsen på armarna sticktes väääldigt mycket, gjorde nästan ont. Så jag har tagit bort dom. För det blev nästan lite mycket med dom på också. Så det blev mycket bättre när de åkte av!
FÖRE

EFTER



Naturligt snygga lockar.


När jag hade tvättat håret igårväll satte jag upp hela håret i en inbakad fläda, jag sov även med den. Så när jag vaknade dagen efter, tog jag ut flätan och fick jätte fina naturliga lockar.
Det som är extra bra är att detta inte sliter på håret överhuvud taget. Det är bra för håret att va i en fläta under natten. Sedan behöver man inge värme på håret för att det ska bli lockigt, vilket är super.
Det ända man kan behöva, om man har tjockt hår. Det är att när man vaknar med flätan så har inte riktigt allt hår torkat. Det är fortfarande fuktigt, vilket då gör att lockarna försvinner. Det man då kan göra är att blåsa med hårtorken på flätan, innan man tar ut den. Då hinner den torka och lockarna blir mycket snligare. Men det gjorde inte jag för jag ville inte att det skulle slita någe på håret.
Det sista du kan göra är att ta i lite lock gelè, då blir lockarna ännu mer lockigare och de håller mycket längre♥

Du ska göra en inbakad fläta om du vill att lockarna ska börja långt upp på huvudet. Men vill du inte det kan du bara göra en vanlig fläta!



I skolan..


Är i skolan och tänkte blogga lite granna. Sitter i biblioteket och "pluggar" medans alla andra har gympa. Får ju inte vara med på den för stygnen :/. Idag hade vi svenska nationella, läsförståelse. Det gick väll okej måste jag säga. Hoppas på att jag får G iaf!
Nej, man kanske ska ta tag i pluggandet, puss♥


Dagens lack och dekorationer.


På söndagar är de ända dagarna jag målar mina naglar nu för tiden. Vill att mina naglar ska få "vila" lite från alla starka nagellackbortagningar och sådant.
Så denna gången fick det bli mörk grått. Tänkte egentligen ha det lite vårit. Men det är ju ändå inget fint väder ute, regnit och ibland snöit. Så vårit på naglarna, det får det bli nästa söndag istället :D
Depend nr 169

Ny balsam spray.


Var med pappa på ett ställe där de sålde sängar. Där sålde de även hårgrejer, balsam, shampoo, hårinpackning mm. De hade även denna balsam spray. Alla mina balsam sprayer är nästan slut, så jag behövde en ny! Denna kostar, på ica runt 60 kr tror jag. Kommer inte riktigt ihåg. Men på denna affären så kostade den bara 19kr! Helt sjukt billigt!

ROOM TOURVIDEO!



Stolt!


När jag kom hem idag. Satte jag i lite olja i håret och lite hårinpackning och vira upp det i en knut. Sedan satte jag på mig mys kläder och gympa dojjor, och gick ut och gick! Sedan sprang jag, sprang ganska långt må jag säga (för att vara mig)! Känner mig riktigt stolt och jag behövde detta! Sedan mådde mitt hår bra också, när jag hade i en hårinpacning samtidigt.
Nu sitter jag här ny duschad och ska se på revange lite senare. Så härligt gôtt med fredag imorgon, PUSS♥

Skulle lägga upp en bild med min systemcamera. Men det funka inte? Jag vet inte varför?


Äntligen!


Nu har mina älskade små(små?) bebisar fått två egna hyllor. Har haft mina väskor på ett annat ställe, där de bara var i vägen så jag fick lägga väskor på vinden hela tiden. Så nu ska jag strax gå upp och hämta mina andra väskor från vinden♥
Väskorna jag har i skåpet nu ligger redan på varandra och i varandra. Så i en väska ligger det ca 3, 4 väskor. Får hoppas alla får plats♥

Dagens outfit.


Älskar verkligen att ha en sjorta under en tröja. Tycker det är så otroligt snyggt. Visserligen så har inte jag det alls ofta. Kanske 1 gång var 3dje månad? :S
tröja - gekås, skjorta - hm, jeans - bikbok

Bjuder även på en liten mupp ful bild :D

2 leverfläckar = borta!


Sitter just nu hemma. Har varit på vårdcentralen och tagit bort mina leverfläckar, eller 2 stycken bara. Det tog ca 50 minuter. Det gjorde asont till en början, när han la i bedövningen. Sedan skärde han bort dom, och det kände jag inte. Har nu ca 5 stygn på båda ställena och kommer ha dem i 13 dagar, sen ska de bort. Så jag kommer inte kunna vara med på gympan och dansen under den tiden, JOBBGT! :( Kommer det vara något fel med dessa så kommer jag ta bort fler.
Just nu har min klass gympa, vilket jag slipper. Så jag tar bussen in om ca 1 timma. Nu ska jag se ett avsnitt av pretty little liars, det är jag värd!♥

Gammal bild dock..


Herregud, så skönt!


Hade en lektion idag, slutade innan 11. Pga att jag redan gjort några saker i skolan. Så jag och några andra blev lediga. Så underbart skönt, bra start på lovet kan jag säga!
Sen jag kom hem har jag ätit hos farmor, pluggat och chillat vid datorn. Underbart skönt!♥

Dagens outfit
tröja - bikbok, tights - gekås, halsband - glitter


Sminkningar.


Det är verkligen jätte många som har frågat om jag kan göra sminkvideos. Och visst kan jag det göra! Men ni måste ge mig lite förslag på vad jag ska göra, vad vill ni se? Vardagssminkning, festsminkning? Jag har redan några idéer på vad jag ska göra för någe kul. Så skriv gärna! :))
P.S. Jag kanske inte kommer kunna göra alla sminkningar ni säger. Tex "grön och röd sminkning" njaa, sådant blir det inte. Bara någe normalt, haha ;)


Bra slut på lovet!


Varit och tränat idag. Känner mig så duktig, körde extra hårt idag! Efter det åkte jag till pojkvännen och hälsade på honom lite.
Sen jag kom hem har jag bara degat, skulle ha pluggat lite. Men jag orkade verkligen inte. Gör det imorgon istället. Hatar verkligen att plugga!!!
Här får ni en gammal goo låt♥


Ny pensel!


Köpt en ny sminkborste till ögonen idag. En vanlig basic från h&m. Måste säga att den snedskurna borsten är gryymt bra!!

Nu, årets första kräftor!


Och alla är till mig, NAM!! För mamma är alergisk, mohahaha ;P

Hårförlängning?


I sommras fick jag en hårförlängning av min syster, hon ville inte ha den längre. Den är gjord av plast, och den är tyvärr mörkare än mitt egna hår. Men vissa färgar ju sitt underhår mörkare, och då är det ju snyggt!
Men jag vet inte riktigt om det ser så äkta ut. Alltså ser det helt bombat ut?! Det kan ju vara kul att ha i det ibland. Men till skolan? Nja..
Man ska ju inte färga plast hår. Men jag tänkte pröva lite, på en annan remsa jag har. Att se så inte håret smälter, det är ju inte så roligt om jag säger så..
Men ser detta bra ut? Eller ser det fejk, plastit ut? :O



En liten mini HAULvideo.


Här får ni en oväntad HAUL video :D


Startar dagen med plugg.


Kul va? Startar min dag med plugg, naturkunskap i högsta hugg!

Snygga?


Tittade runt på h&ms sida för att leta efter en jeans väst. Hittade då dessa skor nedan↓. Är de inte grymt snygga? Eller har jag fått dån dimpen? höhö.
Vilken färg är i så fall snyggast till våren/sommaren? Vore det inte lite coolt med ett par lejopard färgade? Eller blir det kanske för mycket? Fast svart passar ju ändå till allt, men det är inte lika coolt? Åh, vilka problem jag har!!! Har verkligen ingen aning vilka som är snyggast. Tänkte beställa dem imorgon isåfall. Vilka tycker ni är snyggast? :)♥

hm, 249kr (nu 129)

Ang. Roomtour..


Jag har ju fått så mycket frågor om jag kan göra en roomtour video, första frågan var för över ett år sedan. Och jag vet att jag har varit seg med den, förlåt, förlåt, förlåt! Men nu ska jag ta tag i den när jag kommer hem från skolan nästa fredag, eller innan skolan. Så den kommer kanske komma upp nästa fredag eller lördag, äntligen! Har mått så dåligt över det så nu vet ni iaf att det ska komma en video. Får hoppas den blir bra också, puss♥


Min kväll!


Sitter nu i lottas soffa, eller ligger ner rättare sagt. Hon tittar på desperate housewives, sedan ska vi se wermland forever. Undrar verkligen var det är för dynga, haha! ;)
Har får ni två snygga bilder från månssons mobbe som vi bjuder på helt enkelt!


Strulig förmiddag!


Vaknade runt 8 tiden idag och var nästan klar vaken. Inte helt fel att bara ligga och dega i sängen när man har lov, så härligt!
Klockan halv 11 skulle jag vara på vårdcentralen för att ta bort någa leverfläckar jag har. Men när vi kom dit så hade det blivit missförstånd så vi skulle dit nästa vecka istället. Usch, mamma sa att när hon tagit bort en leverfläck då KLIPPTE de bort den, asså usch och fy va ont :O Skulle ju varit gött att ha haft det gjort, men nu blir det nästa vecka istället!

Ikväll ska jag till Lotta, ska sova där. Och imorgon ska vi på stan. Tror det kommer bli en sjukt bra kväll med bästa vän helt enkelt♥♥♥

Christina Aguilera


Haft en väldigt bra dag idag. Tagit det lugnt, varit hos moster , ritat och tittat på film. Så förlåt om jag bloggar dåligt. Men under lovet så är jag bar så mösig och slapp, haha. Ville bara säga det, puss!


Ska jag? Ska jag inte?


Jag har verkligen varit jätte sugen på att skaffa ett tandsmycke. En silvrig stjärna med en diamant i, eller bara en vanlig stjärna.
Men nu efter många om och men så kanske jag inte vill längre. Jag vet inte riktigt? Den kommer ju sitta hur många år som helst! Jag har verkligen ingen aning om hur jag ska göra...? Det är ju fint, men man kanske tröttnar, kanske inte passar i det, kanske är finare utan?

Söndag=Ta hand om mig själv.


På söndagar är det de dagar jag tar hand om mig själv. Gör hårinpackning och fixar naglarna. Är verkligen det är så härligt! Samtidgt som jag pillrar med naglarna så tittar jag på pretty little liars, älskar't♥ Detta är absolut det bästa med söndagar!

Inspirerad av Pretty Little Liars!


Jag verkligen älskar pretty little liars, och jag tror att alla som tittar på det gör det också. Det är verkligen superspännande, men jag blir också så inspererad av tjejerna. De är så fina med sitt lockiga hår, sina snygga kläder, och sin makeup! När jag ser på det vill jag bara se ut som de, haha! ♥


Haha lillefogel♥


Titta va gulligt. Fågeln väntade på att det skulle sluta snöa. Så han tog lite skydd under busken♥

Ny hårolja.


Igår var jag hos min syster. Vi firade henne och hon firade mig. Jag fick då en hårolja och en klänning. Hår oljan kommer ifrån SEBASTIAN. Det står inte vad det är till för. Det står bara "pumpa ut några droppar, applicera i fuktigt eller torrt hår".
Så idag när jag duschade hade jag i detta efter. Har haft i oliv olja i håret i ca 4,5 timmar innan jag duschade. Så jag vet inte om det är SEBASTIAN oljan eller om det var oliv oljan som gjorde håret mjukt och lite lockigt. Men när jag har annvänt det mer så kommer jag skriva om den!

LOV!


Just nu sitter jag här vid datorn med oliv olja i håret. Vaknade vid 8 tiden och kunde inte somna om.
Har inte haft någon ork eller haft något att blogga om de senaste dagarna. Men jag ska försöka göra en ändring på det nu när jag har lov.
Idag ska jag bara ta hand om mig själv, plugga lite och fixa lite med min dator. Hoppas ni kommer ha en bättre dag än mig♥

Fråga om ullareds hårinpackning.


Jag har fått en fråga om jag tycker att ullareds hårinpackningen är bra. Och jag tänkte det kunde vara kul för er alla att veta.
Det står på den att den är till för alla olika typer av hår och att den är bra att använda om man har färgat håret.

Den är inte en mirakel produkt, men den är okej. Den har en härlig kosistens, lite gelè acktig, vilket jag gillar. När man har haft det i håret så märker jag inte någon jätte stor skillnad. Håret blir lent och lätt att reda ut, men nästan inget mer. Man ska ju egentligen använda den mer regelbundet, då märer man nog en större skillnad. Men den är bra för att bara kosta 16kr!

Ljusa, fina naglar.


Målat naglarna i ljusa färger. Älskar verkligen att ha just dessa färgerna på naglarna. De blir så ljusa, frächa och fina!

Bergvik.


Kommit hem från bergvik med mamma. Gick bara in på hm. Skulle köpa födelsedagspressent till syrran. Hittade även några saker till mig.
Sedan har vi även varit hos min moster och gått ca 3km! :)