tub halsduk


Var på Rusta en liten sväng förut. Då hitta jag denna snygga tub halsduken. Har en svart, brun och knallrosa sen förut. Men ingen grå, ingen såhär snygg. Så jag var bara tvungen att ha den! Kosta 50kr(vilket kap lixom!!!!).
 
 
 

Min nya mobil!


Nu har jag en touch mobil, en sony xperia P. Tycker den är bra faktist! Dock är fram kameran dålig och batteriet dör fort.

skola, skola, skola..


Skolan är igång med full rulle. Man vet att den är igång för man har fått några läxor man ska göra och hålla koll på, och det är endel.
Så mina dagar är inte så speciellt intressanta, roliga. De senaste eftermiddagarna har jag spenderat på elgiganten. Har köpt en ny mobil! Men den var det lite fel på och det krånglade.Tänkte visa mobilen imorgon.
Ni märker ju att bloggandet är dåligt, men jag har läxor att göra och jag är så trött när jag kommer hem så jag orkar inte. Hoppas ni förstår!
 
Dagens..
väst - lager157, linne - vero moda, jeans - espri, mobilväska & keps - thailand
 
 

dagens outfit


tröja - hm, scarf - lindex, jeans cubus, halsband och ring - kapahl
 

HAUL: Göteborg mm!


 Tack youtube för den snygga stillbilden! NAAAAAAATv

mycket cool tjej, NAAT


 

matt och glans


Målade naglara i en hallonröd färg. Älskar den färgen! La på ett mattlack och sedan lite zebraränder med ett vanligt lack för att få en liten roligare effekt! Dock syns inte zebra ränderna på bilden. Men det syns som en liten blank effekt i dagsljus!

dagens outfit


blus - västkusten, jeans - gina tricot, väska - thailand, örhängen - glitter -

ny mascara!


Har varit så sugen på att testa denna nya mascara. Den ska framhäva mina blåa ögon, vilket jag funderar på om det fungerar? Den finns även för bruna och gröna ögon. Just nu är den på extrapris lite här och var så jag tänkte "varför inte". Så jag köpte den. Tänkte skriva om den när jag använt den!
Lindex 99kr (orginalpris 130kr)pr


Åker till boda en sväng idag. Ska bli skönt att komma dit igen. Är bästa stället i hela världen♥

det blir ljust igen...



blev en ny matta


I mitt rum hos pappa har jag inte haft någon matta sen vi gjorde om. Det är så otroligt "stelt" utan en matta. Nu köpte vi äntligen en matta på ikea. Så det blev jätte mysigt här inne och det känns som om rummet blivit större, haha! Tycker det blev hur ba som helst, ser kanske lite cp ut på bilden. Men jag lovar er att det är mycket bättre i verkligheten!

jag försöker le


Ska nu äta lite lunch. Sedan åker jag och tränar. Bra medicin mot det mesta även om det är så sjukt tråkigt! Efter det åker vi till ikea och kollar på en matta till mitt rum. Får se om jag köper en eller inte. Puss♥

slut


 Tack för den underbara tiden♥

skolstart


Idag började alltså skolan igen. Herregud va sommarlovet har gått fort, helt sjukt! Vill att det skulle varit mycket längre, men man kan ju inte få allt tyvärr. Så det är bara att kämpa på nu!
Kom i en ny klass och det känns faktist ganska bra. Schemat vi fick var hur bra som helst också, love it! Så jag hoppas att det kommer bli ett bra år!

lite nytt av pierre renè från arvika


Köpte lite smått och gott på lindex i arvika. Tycker jätte mycket om färgerna på båda läppglanset och ögonskuggorna!
 

my nails


Målat naglarna. Gjorde en fransk manikyr med lite glitter på. Stilrent och snyggt!

HEMMA


Nu är jag hemma. Haft det jätte bra i boda med farmor. Har bla varit i Arvika. Köpte bara lite smått därifrån. Som jag visar senare! Skönt att vara hemma och kunna blogga som vanligt.
Imorgon börjar skolan så det kanske blir lite dåligare bloggning, men jag ska försöka blogga bra! Puss♥
 
 

Boda!!


Idag åker jag till boda med farmor. Kommer vara där till på onsdag kväll. Så det är inte så länge. Finns inget internett sär borta så det blir ingen bloggning, buhu!
Ska bli så skönt att vara i boda. Det är så otroligt fridfullt där, helt underbart!♥

Här är hon, "skröppliga" gamla goa farmor!♥
 

LOL♥


Nu tänkte jag se LOL igen, älskar den filmen. Den är så otroligt bra!!♥

Drar mot bergvik!


Nu åker jag ensam till bergvik en liten sväng. Blir en dagtur, haha!

HAUL, från västkusten!


vi

löv it!


Jag gillar inte rap. Jag tycker det suger rent ut sagt! Men denna låt är helt underbar, löv it♥
 

Fika med Emelie!


Idag var jag med emelie och tog en fika på stan. Kul att träffa henne, inte sett henne på hela sommaren. Och på måndag åker hon till cypern i 2 veckor så det var dags att ses nu!
Vi gick även lite i affärer. Ska göra en haul så ni får se vad jag köpt då. Nu ska jag redigera en annan haul video. Många hauls på G nu :D

HOME SWEET HOME!


Nu är jag hemma igen! Har haft det hur bra som helst på väst kusten. Blev inte att jag bloggade någonting, för jag kände att jag behövde ha en liten paus från bloggen. Så det var skönt att bara koppla av utan att tänka på den!
 
Men nu är jag som sagt hemma igen. Har haft jätte fint väder nästan varje dag. Så nu har jag blivit brun! Har tagit jättemycket bilder där nere, eller inte "jättemycket". Men några. Så de ska ni få se lite då och då.
Ni får ha det bra så länge, puss på er♥
 

Västkusten nästa!


Nu åker jag till kusten och kommer tillbaka på fredag. Jag kanske kommer uppdatera från mammas mobil lite då och då, hihi. Nu får ha det super och så hörs vi sötisar. Puss på er!


Städat.


Snart åker jag till mamma och packar (igen) och åker vidare till västkusten. Jag blir där i ca en vecka. Eller jag åker hem på fredag. Så vi får se om jag kan blogga någo under veckan, vi får se. När jag kommer hem, blir det en haul video iaf :D
 
Bara tvungen att visa hur mitt rum såg ut. Det är det stökigaste jag någonsin haft, skojjar inte. Skönt att det äntligen är städat och ihop packat! 
 
FÖRE
EFTER
 

Nya silver ringar!


Varit på en antik mässa hela dagen. Har hjälpt pappa lite där. Så jag gick även runt och titta lite. Hitta 2 super snygga ringar. Den lilla är lite repig och så. Men det ska jag fixa hemma själv. Ni ska få se skillnaden. Om det blir bra, haha.
 

lila fransk manikyr


Målade naglarna i en lila fransk manikyr. Älskar färgen så mycket!♥

lite sol



Dagens outfit - sommar


linne - bikbok, shorts - thailand, solglasögon - JC

sommar och sol!


Varit i sommarstugan hela dagen idag. Varit riktigt skönt att kunna ligga i solen idag, vilket jag inte gjort sen jag var i thailand. Så jag har även badat och tvättat håret i sjön. Håret blir så underbart lent av sjövatten, älskar det♥ Puss på er!

äntligen


Älskar att vakna och det lyser in lite solljus i mitt rum hos pappa på morgonen. Det är så mysigt! Det är den finaste dagen vi haft på länge må jag säga! Kommer väll bli regn denna dag också lite senare. Men nu njuter vi♥

my dilemma


 

Ny mobil!


Förlåt att jag inte bloggade något igår. Men jag var hur trött som helst så jag orkade verkligen inte. Men jag hade en bra dag igår. Dock blev det inte så mycket shoppande som jag trott. Men lite fick jag med mig. Så en haul kommer när jag köpt lite mer saker som jag kan visa!
 
Det har blivit fel på min mobil igen, det går inte att filma med den. Och det är 3dje gången som den krånglar. Och jag köpte den förra sommaren. Så jag ska nu å en ny mobil. En likvärdig eller lägga till pengartill en annan! Dock måste sony eriksson se om jag har gjort felet själv. Men det har jag inte! Så troligtvis kommer det bli så att jag komer få en ny mobil.
Så nu under tiden har jag en ful lånemobil! Snygg vaaa? haha!

Sjukt trött!


Idag har jag varit på sunna vattenland med lotta och hennes mamma. Det var as kul, dock lite kallt då och då! Men det var det värt!
 
Sitter nu och målar, kladdar lite. Är så hilma trött, orkar typ ingenting. Men imorgon blir det en shopping tur till göteborg med pappa, ylva och kenneth. Ska bli kul att åka dit, händer ju inte så ofta.
Vi kanske hörs senare! Om inte annat tänkte jag hinna blogga lite innan vi åker imorgon, om jag orkar gå upp lite tidigare ♥

STOR DISS!


Denna kajalpenna är sjukt bra. Den är perfelt kledig och det blir verkligen svart av den. Men.. Jag tål den inte typ. Fick den för kanske 2 år sedan?(vet att jag haft den länge). Då när jag använde den rann mina ögon och dom klia. Så jag la undan den för ett tag, visste inte riktigt vad det var då.
Men så hittade jag den igen för ett tag sen och jag prövade den. Den var exakt lika bra! Men.. Mina ögon blev suddiga och kliade lite. Så nu ska emilia kasta bort den! För det är ju inte bra att man använder en sak om man inte tål den. Man kan ju göra så att man blir känslig för andra pennor också då. Men varför måste det bli såhär av en bra produkt? Säger det igen. EN STOR DISS!

ny skrivbok


Köpte mig idag på ica en ny skrivbok. Dock har jag väääldigt många. Men denna var så fin och jag tänkte ha den i väskan och skriva saker i. Tex vilka videos jag ska göra!
 

Bull fika


Nu blir det att fika bulle och mitt nya te mina fina!


Rosa suddad zebra med en touch av silver & guld.


Har målat naglarna i ca 2 timmar och nu är jag precis klar! Målade först ett vitt lager och suddade senare på massa råsa färg så det blev från ljust till mörkt. Alltså att det blev suddning från vitt till rosa. Sedan målade jag på zebra mönster med bara svart.
 
(det är väldigt kletigt runt om, men det blir så när man duttar olika färger på varandra med en foundation applikator. tog bilden när jag var klar så jag ska ta bort det nu)
Sedan la jag även på varannan finger med guld och silver för att få en liten extra touch!
 
 

Slut.


Idag var det min sista jobbdag. Gud va skönt det ska bli med lite lov nu! Jobbade en timma längre, för det var så sjukt mycket folk så jag kunde inte gå.
När jag gick fick jag en te påse, min dricks, bullar och en glass. Det är så mysigt på det cafet så dit ska jag gå och fika innan det stänger för i år!
Nu ska jag strax äta och sedan ska jag göra det bästa som finns i hela världen, måla naglarna och se på the tribe♥

Ser man på, ser man på..


Då var man med i tidningen igen, haha.

It´s a happy girl today



Mitt 2 veckors sommarlov är snart här!


Imorgon har jag jobbat klart på cafét. Helt sjukt, känns som om jag började där igår ju! Det ska bli både skönt och lite tråkigt att sluta jobba. Man möter så mycket trevligt och roligt folk där! Och jag har verkligen lärt mig något där och jag känner att jag fått lättare att prata med folk.
 
På söndag ska jag till min pappa och ska vara där en vecka. Sen drar jag till kusten en vecka med mamma. Ska bli så skönt att få vara lite ledig här hemma i sverige innan skolan börjar igen! Vi hörs imorgon då jag har målat naglarna ♥
 

underbart♥


Trodde att jag hade ätit de sista gubbarna för i år. Men nej. Mamma har köpt en liter som jag nu ska gluffsa i mig♥
 

Efter första duchen.


Har idag testade jag ett nytt shampoo och balsam från TRESemmè när jag duschade förut. Jag har verkligen trott på deras reklam om att håret ska bli helt fritt från kluvna, slitna toppar upp till 80% efter 3 tvättar.
 
Så idag var det första tvätten. Och det jag måste säga är sådär. I duchen när jag tog i balsamet så blev inte håret alls mjukt och lent, håret var fortfarande tovigt.
 
Men nu, när håret är torrt. Då känns det som ett vanligt shampoo och balsam. Men vi får se, när jag tvättat det 3 gånger om det blir nå bättre och om de håller de det säger!
 

Vågar jag gå?



Sommar fina nagellack!


Dessa tre nagellack är så sjukt fina att ha på sommren. De riktigt lyser en klar fin färg när man har dom på naglarna. Ett stort + är att man får brunare färg på händerna. Alltså, man ser brunare ut för att det är en så skarp färg på lacket. Det är inte så att det är en brun utan sol i nagellacket som sedan sprider sig ut på händerna, haha!

Dessa färger kommer från märket C.A.L.A.R Visst försöker de likna O.P.I ?! Köpte dom alltså  thailand för ca 10 kr styck, men det är riktigt bra!
Åh vad jag älskar färgerna! Vet att depend har några liknade färger om ni är sugna på dom ^^