Onsdag


Veckodagarna bara flyger iväg. Imorgon är det redan torsdag och det känns som om det var igår jag hade söndagsångest. Man behöver faktiskt inte ha så stor söndagsångest längre eftersom dagarna går så fort, det är ju fredag snart igen. Jag skrev för ett tag sen att just den veckan hade gått sakta och att jag var rädd att alla andra veckor också skulle gå sakta. Men det behöver jag verkligen inte vara rädd för. För det går så sjukt jäkla fort så man blir mörkrädd, haha.

Nej nu ska jag fortsätta att se på Mia på grötö och så får ni ha en fortsatt bra kväll mina fina❤

Dagens..
väst - från syrran, tröja - bikbok, jeans -esprit, klocka - albrektsguld


Dagens


jacka - hm, linne - hm, jeans - dr denim

När denna jacka är så "utstående" så körde jag på en ganska "ren" sminkning. Ingen ögonskugga med massa olika färger och så. Eyelinern är ganska stor, men det tycker jag är riktigt snyggt! Blir något extra än att bara ha en liten vinge.


nya filmer


Här i stan har de öppnat en ny butik som heter hemmakväll. Det är en film och godis butik. Där har de nu gammla filmer som de säljer för 10kr/st, sjukt billigt. Vet inte om de alltid kommer ha så, men de tror jag inte. Så jag täntke att jag kunde passa på att köpa några.
från vänster
säg att du älskar mig, the change-up, livet runt, kyss mig
nån som sett någon av dessa filmer? Är de bra?

Veckans lack


Förlåt för jag inte bloggat, men jag har varit så sjukt trött och igår satt jag inte vid datorn på hela dagen pga att jag inte var hemma. Min moster fyllde år så vi var hos henne hela kvällen.

Tänkte nu visa mitt nya lack från IsaDora i färgen "black rose". Den är riktigt snygg i förpackningen, men på nageln vette sjutton. I ljust ljus är den jättte fin. Men i mörkt ljus ser den brun, svart, röd ful ut, haha! Tycker det är en riktig besvikelse. Hade trott att det var mycket finare på än vad det var, trodde man skulle se det röda mer och att det skulle vara lite ljusare. Men mina kompisar tycker att lacket var snyggt, men själv tycker jag att det ser ut som vindruvor, haha. Tänkte ändå ha på lacket denna vecka för jag orkar inte byta, hehe.

ego


Idag var jag på bio med mina tjej kompisar. Fett bra den filmen alltså. Ni som inte tänkt se den, tänk om, den var fett bra och värd pengarna!
Huvudpersonen, killen, var ganska ful till en början. Men efter ett tag var han väldigt snygg, haha. Jag måste alltid "lära känna" personen innan jag kan säga om han är snygg eller inte, jag ändrar uppfattningen när jag får en handling med personen, haha. Ni som sett filmen, vad tycker ni?
 
 

lockar


Testade den nya locktången idag och jag är väldigt nöjd med resultatet. Det ser snyggt och naturligt ut. Hade inte så hög värpe på, så man kan ju få mer skarpa lockar också. Man kan få riktiga Victoria´s Secret lockar med denna locktång, älskar deras lockar, de är så snygga!
 

NY locktång


I julklapp fick jag pengar till att köpa en stor locktång. Den var slut överallt vid jul.
Så idag har jag äntligen köpt den! Fanns bara en kvar på teknikmagasinet, och den är nu min. Är så glad! Tror jag ska göra några lockar imorgon så får ni se hur dom blev. Blir så mycket snyggare med bredare lockar än små♥
 
399kr - teknikmagasinet

eyeliner med 2 sträck


När jag skulle måla eyelinern idag så gjorde jag vingen aldeless för långt upp. Så jag gjorde den längre ner medans jag hade kvar de gamla sträcket. Tyckte de blev väldigt snyggt och gjorde samma sak på andra ögat. Riktigt rolig grej! När man hade två sträck såg det ut som om man hade fler och fylligre ögonfransar, detta var inte sista gången jag hade såhär, digar det hårt! Många kanske tycker de är sjukt konstigt och fult, men då säger jag, tyck de då!

isadora pudret


Det var väldigt många som ville att jag skulle skriva om detta pudret efter min haul. Så nu ska jag skriva om det.
Jag har alltid sagt "spelar ingen roll vilket punder man har, man märker ändå ingen skillnad". Men nu säger jag att jag hade väldigt fel. Förr har jag alltid använt H&Ms egna puder som kostar ca 50kr, jag har tyckt att det fungerat bra och det var en produkt jag inte velat lägga mer pengar på.

När jag lagt foundation och H&Ms puder kan man fortfarande se spår av en röd hy under, vilket jag hatar! Tänkte då att jag ska testa ett nytt puder ifall de skulle göra någon skillnad. Så jag frågade en som jobbade på lindex vilket puder hon rekomenderade till min hy. Hon sa då att detta puder är "anti redness". Alltså att det ska täcka röda partier. Det inehåller även SPF 20, vilket är bra då de skyddar dig mot solens strålar. Så jag köpte då detta i hopp om att det skulle vara bra.

Jag måste säga att detta pudret är förvånadsvärt bra! Det täcker allt rött. Jag sminkar mig på morgonen och är inte röd någon gång under dagen, inte så att det stör mig iaf. Kanske är lite röd på nästippen, men det är inte mycket. Och man kan ju alltid bättra på under dagen om man känner för det!
 
Jag har nu haft det i ca 2 månader? och jag har använt den varje dag. Det syns inte att jag använt den, så den är väldigt dryg, vilket är hur bra som helst! Ska lätt köpa denna igen när den är slut, detta är nu en produkt jag inte kan klara mig utan. Och jag kan säga, pudret gör skillnad!
 

VICTORIA´S SECRET LÄPPGLANS


Fick ett läppglans från Victoria secret av min bästis Lotta när hon var i Thailand. Älskar detta läppglanset, det är så fint. Kan tänka mig att det är ännu snyggare till våren/sommaren. Det smakar sommar också, fräscht och sött.
När jag tog på det på läpparna fick jag en liten konstig känsla, det sticktes lite. Det gjorde inte ont, men det kändes som om det hände något i läpparna, haha. Vet inte om det är ett sånt läppglans som ska göra läpparna större, tror inte det. För jag har testat sånt som ska göra läpparna större och det gör sjukt ont, och det gjorde inte detta. Så vi får se när jag använt detta mer, ifall jag får några större läppar.
 
pink lemonaid

snygg håruppsättning till vardags


Idag hade jag en sådan dag när jag kände mig allmänt ful (brukar ha sådanna dagar nu för tiden). Tänkte då att jag skulle göra något roligare med håret, än att bara ha håret nedsläppt.
Tog då en vanlig klämma, ni ser på bilden. Och satte upp "lugg" håret i den. Det blir väldigt snyggt och vardagligt. Det händer lite mer i håret än att bara ha det nedsläppt. Man borde egentligen ha detta oftare, för det är så sjukt snyggt! Men ska jag vara ärlig glömmer jag att man kan ha detta i håret. Så här får ni ett litet tips på och påminner er om att ha såhär till vardags, för det är super snyggt!
denna klämma kommer från lindex och kostade ca 30kr

Ny video, mini haul


 

Fika med Fanny


Denna dag har flutit på bra, tycker skolan går aldeless för sakta. Förra terminen så var det måndag och fredag nästan varje dag. Men denna terminen är det exakt varje veckodag och de går så sakta. Jag förstår om ni inte fattar, haha!
Efter skolan gick jag och min fina vän Fanny och tog en fika. Riktigt mysig den tjejen! Skönt att inte behöva känna pressen att man måste hem och plugga direkt, var för mycket plugg förra veckan så det är skönt att denna veckan är lite lugnare ❤

 


NY DESIGN!


Har ni märkt något? Jag har en ny design här på bloggen(kan ni inte se klicka på knappen F5). Det är min snälla vän Amanda som hjälpt mig, visst är hon grym!! Hade aldrig klarat detta utan hennes hjälp, för när jag testar själv, jag får det inte till att fungera då, vet inte varför. Hon är inte riktigt klar än, lite fin slip kvar, så om det kanske skulle hända något på bloggen så är det för att hon grejsar lite.
Så jag hoppas ni tycker att bloggen är lika snygg som jag tycker, I just love it♥
 
modell: amanda
fotograf: jag
 

JAG ÄR TILLBAKA


Som ni märkt har jag bloggat väldigt dåligt på sista tiden. Jag har varit ganska uppdaterad på min instagram, så där har ni kunnat se lite bilder och så iaf. Men de ska bli ändring på dålig bloggning nu! Tänkt att lägga ner mig mer på bloggen, med bättre inlägg och så.
 
Tänkte svara på en fråga några undra och kanske många tänker på men inte vågar fråga. På inlägget innan kan man se ett stort ärr på min hals. Och som jag sa i "vardagliga frågor" videon så har jag opererat mig där. Så därför har jag ett fult ärr där.
 
Tänker spela in en liten haul senare idag så den kommer jag försöka redigera så fort som möjligt och lägga upp den, om ni tycker de tar kång tid så är de pga youtube som är så segt. Tar som sagt runt 8 timmar att ladda upp en video, så jag vet inte när den kommer upp. Puss på er så länge♥
 
senaste bilder från min instagram

Mitt nya silver halsband.


Detta halsband fick jag av min pappa i julklapp, som jag sa i min julklapps video. Var lite osäker på om jag skulle byta till en storlek mindre, och de har jag nu gjort. Bytte till en storlek mindre. Jag är hur nöjd som helst att jag bytte, känns as bra så jag är super nöjd♥
 

Smink tutorial!


Här kommer jag med en sminkvideo till er. Jätte många som velat att jag skulle göra en sådan video så här kommer den äntligen ♥
 

5 mini läppstift.


Fick av farmor 5 olika läppstift som vi beställde från yves rocher, kostade bara 20 kr. Tycker de är ganska kul att ha några små, för att testa senare vilken man skulle kunna tänka sig en annan gång, fast mycket större då.
De lukta hur gott som helst och de var väldigt mjuka och krämiga!

GottiGottGott!


ÄNTLIGEN HELG säger jag bara. Har varit så otroligt trött på morgnarna, har nästan inte orkat med skolan. Imorse var jag så sjukt jävla trött, kunde inte somna igårkväll (vilket jag inte kunnat på ca 2 veckor). Men jag vaknade mitt i natten pga en mardröm, och jag kunde verkligen inte somna om, de gick verkligen inte, var livrädd, haha! Så denna dag har varit något jobbig om jag säger så!
Nu ska jag äta min laktits och inte göra någonting, för jag har inte lust med något. Så puss på er♥
 

svarar på vardagliga frågor i en video!


 

Super bra ansiktsmask!


Köpte denna ansiktsmask på hm för 10kr innan jul. Köper alltid ansiktsmasker om det är på rea! (Blir ni förvånade? Haha)
Testade denna idag och jag hade på den lite längre än den stod. Hade den ca 30minuter istället för 10-15minuter. Den luktade huuur gott som helst, helt sjukt! Fick lite på läppen och den smakade gott också, haha.
När jag tvättade av den skummades den lite och den innehöll socker korn. Så då skrubbade jag mig lite i ansiktet när jag tog av den. Och ansiktet blev jätte bra! Huden blev len, gammal hud försvann, den var super helt enkelt! Tummen upp för denna ansiktsmask säger jag bara!❤


2012, 2013 frågor..


Vilket datum från 2012 kommer du aldrig glömma?
haha, pinsamt, men kommer inte ihåg något speciellt datum. Men jag kommer ihåg massa andra saker! :D

Gjorde du något 2012 som du aldrig gjort förut?
ja!

Hur har ditt 2012 varit?
Det har varit väldigt bra måste jag säga, ett utav de bättre faktiskt!

Tror du att år 2013 kommer blir bättre?
Ja, så sjukt mycket bättre!


Vad är din största framgång 2012?
Framgång? Ööh…

Bästa köpet?
Min LV väska ^^

Vad spenderade du mest pengar på?
kläder och skor!

Gjorde någonting dig riktigt glad?
Ja♥

Vilka sånger kommer påminna dig om 2012?
En apa som liknar dig – darin, youngblood – youngblood, euphoria - loreen


Vem har du umgåtts med mest?
Mamma, Amanda och Emelie

Bästa minnet från 2012?
Thailand och en sak som jag inte berättar♥

Hur många kysste du?
haha, vet inte?

Har du haft ett förhållande under 2012?
Ja, tog slut i oktober, var tsm med han i ca 3 år.


Är det något du saknar år 2012 och vill ha 2013?
Ja, en riktig sommar!!

Vad önskar du att du gjort mer?
Festat!

Vad önskar du att du gjort mindre?
Slösa tid på oviktiga saker

Favoritprogram på tv?
Solsidan, revange, pretty little liars

Vad gjorde du på din födelsedag?
kommer inte ihåg, haha!


Finns det något som skulle gjort ditt år bättre?
njaa


Vad fick dig att må bra?
bra människor!


Det bästa du har åstadkommit 2012?
Att jag sommarjobbade, även om det var för jävla tråkigt!

Vad vill du säga till dig själv inför 2013:
Lev livet, slösa inte pengar på nått ovärt och träna hårt tjejen!

 


holographic nails


Igår målade jag naglarna i mitt nya holographic nagellack från depend. Tycker det är riktigt coolt och snyggt! Kände att jag ville måla på några roliga saker på nageln så de gjorde jag. Satt och målade på några roliga krumiluer så jag tycker det blev helt okej ändå. Lite svårt att göra det på högerhanden bara, haha!

TIKEI produkter.


Har länge velat testa TIKEIs produkter. Så jag skickade hem 3 olika prover därifrån. Varit sugen på deras mineral foundation länge. Jag visste inte vilken hud typ jag hade så jag beställde 2 olika prov foundations. Måste säga nu när jag testat båda att jag inte är säker på om någon av dessa två färger passade just min hudton. Men de kostar ju bara 10kr styck så jag kan ju skicka efter nya prover igen.
Men när jag ändå skriver om dom kan jag säga att efter första gången jag testat dom är jag väldigt besviken. Trodde denna produkt skulle vara mirakelbra, men det var den inte så jag blev riktigt besviken. Trodde den skulle täcka allt rött, men de gjorde den inte. Så jag är inte säker på om jag ska köpa en stor förpackning på 9gram därifrån, får känna efter och se hur jag gör.
 
Beställde även en vit matt ögonskugga. Är ute efter en bra matt ögonskugga men inte hittat någon. Så jag tänkte att jag testar denna också när den bara kostar 10kr. Men tyvärr så var han inte matt, han blev lixom blank ändå om jag säger så. Det kom ändå mycket i denna ögonskugga bara för att vara ett prov. Så det är väldigt värt att köpa några tester, det är även fri frakt så de är toppen! :D
 

Snygg? eller inte?


Hittade denna väska på topshop. Det var en tjej som hade tipsat mig om att det fanns en liknande sån väska jag letade efter, och de gjorde det.
Denna väska är i perfekt storlek och han ligger under 500 lappen, vilket är toppen! Men är den snygg? Eller är den njaa? Vad säger ni? :D
 

MELLANDAGSREA HAULEN!


här är väskan jag glömde visa er, haha

SÅ FETT GOOOO


Ikväll eller imorgon kommer det upp en "mellandagsrea haul". Hoppas ni blir glada för den! :D
Fredag är det idag och det betyder att de är helg och tyvärr snart skola igen, buhuhu.
Tänkte visa er denna låt som jag tycker är hur skön som helst. Älskar utländsk lite indisk musik, har alltid älskat det, vet inte varför. Men det är så gött! Så här får ni en underbar låt, hihi :*
 

Myyys


Godis och film, 17 again. Mår helt toppen nu kan jag säga. Har redan brutit mitt nyårslöfte, haha ;)